21.8 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020

Horoscop

Berbec
Pentru tot ce veţi dori să întreprindeţi va fi nevoie de multă alergătură, ceea ce vă va da peste cap programul făcut. Mare atenţie căci sunteţi predispus la gafe şi acest lucru va putea tensiona relaţiile cu cei din jur. Nu este exclus să se acutizeze o suferinţă cronică sau să fiţi nevoit să vă internaţi câteva zile măcar pentru nişte analize. Vă puteţi aştepta la multă agitaţie în familie.

Taur
Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor face complimente şi propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă. Capacitatea de concentrare se va îmbunătăţi pe măsură ce vă veţi apropia de sfârşitul zilei. Călătoriile vă ajută să vă relaxaţi, dar vă pot obliga la cheltuieli suplimentare. Este o zi perfectă pentru cumpărături, deşi trebuie să acordaţi atenţie şi situaţiei financiare.

Gemeni
Este o perioadă deosebit de tensionată pentru dumneavoastră, în care stresul, starea de agitaţie v-ar putea crea tot felul de probleme de sănătate. Mare atenţie şi la alimentaţie, deoarece nu ar fi exclus să apară unele probleme în zona intestinală. Oricum, prietenii vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să vă simţiţi mai în largul dumneavoastră în această perioadă atât de agitată. Încercaţi să organizaţi o excursie şi luaţi-vă un concediu de câteva zile.  
 
Rac
Ca şi până acum, dispuneţi de multă energie, putere de muncă, pe care v-o puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Din păcate, este posibil să aveţi o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu partenerul de suflet. N-ar fi exclus, însă, nici să faceţi ceva cheltuieli pentru divertisment, alături de fiinţa iubită. Speculaţiile nu sunt indicate, căci vă pot aduce pierderi.            

Leu
Veţi avea serioase frământări în ceea ce priveşte situaţia financiară. Vă veţi implica în tot felul de activităţi şi chiar dacă acestea vor fi rentabile, câştigurile vor fi depăşite de cheltuieli. Unul din planurile secrete ar putea fi pus în practică în prima parte a zilei. Cineva din anturajul apropiat v-ar putea face o propunere pentru o activitate interesantă. Vă pregătiţi pentru un examen, un test, iar emoţiile nu vă dau pace chiar dacă v-aţi pregătit intens.

Fecioară
Este posibil ca unul dintre părinţi sau altă rudă să aibă nevoie de un sprijin substanţial pentru rezolvarea unei chestiuni cu care se confruntă. Reuşiţi să faceţi o bună impresie unor persoane de sex opus, dar ar trebui să fiţi foarte atent căci riscaţi să stârniţi gelozia partenerului. Fiţi cât se poate de atent la manifestările faţă de acesta şi mai ales cât mai tolerant.   

Balanţă
Situaţia financiară se anunţă a fi destul de bună în sensul că aţi putea obţine unele câştiguri în urma unor activităţi sociale, dar şi prin intermediul părinţilor sau a altor rude apropiate. Relaţia cu prietenii va funcţiona excelent şi acest lucru vă va ajuta foarte mult. De altfel, popularitatea dumneavoastră va creşte simţitor şi veţi reuşi să vă descurcaţi în noianul de probleme cu care vă confruntaţi. Bucuraţi-vă că apropiaţii sunt empatici şi vă oferă sprijinul lor.  

Scorpion
În această perioadă aţi putea să vă ocupaţi ceva mai mult de propria persoană. Pe de altă parte, nevoia de comunicare va fi parcă şi mai mare, iar aprecierile prietenilor nu se vor lăsa prea mult aşteptate. În cămin vor fi multe de făcut, dar nu trebuie să vă grăbiţi nici măcar un pic. Nu este exclus să apară necesitatea unei reparaţii sau a unei investiţii în gospodărie.         

Săgetător
Starea psihică nu este dintre cele mai fericite. Nu reuşiţi să vă concentraţi decât cu greutate, ideile vă sunt împrăştiate şi puteţi greşi cu uşurinţă. Din punct de vedere fizic, dispuneţi de suficientă energie pentru a depăşi cu bine eventualele simptome cu care vă veţi confrunta. Inima va fi una din zonele sensibile pentru dumneavoastră în această perioadă. În ultima perioadă vă simţiţi slăbit, aveţi dureri de cap şi parcă tot universul conspiră împotriva sănătăţii dumneavoastră.

Capricorn
Drumurile cotidiene vor fi încununate de succes, iar o eventuală plimbare în aer liber vă va da ocazia să vă relaxaţi. Comunicarea cu cei din jur evoluează bine şi aţi putea să-i convingeţi pe aceştia să vă susţină. Veţi avea de făcut o mulţime de cheltuieli care vă vor ţine cu sufletul la gură. Nu este exclus nici să aveţi posibilitatea să faceţi unele investiţii.                

Vărsător
De pe alte meleaguri aţi putea primi unele informaţii care vă vor stârni interesul. Fiţi precaut dacă doriţi să le folosiţi! Din punct de vedere mental funcţionaţi la capacitate maximă, aşa că puteţi să vă implicaţi în activităţi intelectuale sau puteţi lua decizii în chestiuni mai delicate. În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, lucrurile vor evolua într-un mod cel puţin mulţumitor. Dacă în seara asta plănuiţi să ieşiţi în oraş,
sunaţi-vă cel mai bun prieten.  

Peşti
Din punct de vedere sentimental, conjunctura astrală vă favorizează. Este o bună ocazie de a vă pune în evidenţă farmecul personal şi, eventual, de a face o cucerire. Aveţi suficientă energie pentru ceea ce v-aţi propus, dar nu amânaţi rezolvările, deoarece mai târziu pot apărea blocaje. Pe acasă veţi avea destul de multe de făcut şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

555 noi cazuri de coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că...

ȘTIRI GdS

555 noi cazuri de coronavirus în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane...

Milan a revenit spectaculos în doar 18 minute şi...

Campioana Italiei, Juventus Torino, a suferit un eşec incredibil pe San Siro, marţi seară. Trupa lui Maurizio Sarri s-a înclinat în faţa...

Alertă falsă cu bombă la Tribunalul București

Clădirea Tribunalului București a fost evacuată, după ce un bărbat a sunat, la 112, pentru a anunța că în clădire se află...

Sebastian Vettel: Sportul cu motor este viaţa mea

Pilotul german Sebastian Vettel spune că nu s-a decis încă ce va face după ce-i va expira contractul cu Ferrari. Acesta afirmă...

Vâlcea: Sancționat după ce și-a îndemnat fiul să cerșească

Un vâlcean a fost sancționat contravențional de jandarmi după ce și-a îndemnat fiul să apeleze la mila trecătorilor. Totul s-a petrecut, aseară...

Râmnicu Vâlcea: 11 blocuri de locuinţe vor fi reabilitate...

Primăria Râmnicu Vâlcea a semnat, ieri, contractele de reabiltare termică pentru 11 blocuri de locuințe din municipiu. Primul contract,...