21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O să petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă în acest weekend şi o să aveţi parte de momente speciale. Emoţiile vor atinge un nivel maxim şi vă veţi simţi în culmea fericirii. Pe toate planurile pretenţiile dumneavoastră sunt în creştere şi vă veţi da peste cap să faceţi tot posibilul să vă împliniţi dorinţele, chiar şi pe cele mai nebuneşti. Este recomandat să depuneţi eforturi şi pentru a ajuta persoanele apropiate să se dezvolte chiar dacă dumneavoastră nu aveţi nimic de câştigat.

Taur
Weekendul va începe bine, însă duminică e posibil să întâmpinaţi câteva probleme acasă din cauza unui lucru pe care nu l-aţi făcut. Partenerul de viaţă conta pe dumneavoastră, însă aţi trecut respectivul lucru cu vederea, aşa că aşteptaţi-vă la câteva reproşuri. Nevoia de a vă exterioriza sentimentele va fi mai accentuată în acest sfârşit de săptămână.

Gemeni
Dacă aţi programat o escapadă de weekend nu veţi avea starea necesară pentru a pleca la drum, însă nu este recomandat să vă schimbaţi planurile pe ultima sută de metri. Veţi avea parte de o surpriză plăcută, pentru că la destinaţie o să fiţi uimit de cât de bine o să vă simţiţi. În ceea ce priveşte relaţiile sociale, replicile şi sfaturile pe care le daţi celor din jur vor avea o mare putere de influenţă.  

Rac
Vi se potriveşte să vă petreceţi acest sfârşit de săptămână într-un mediu cât mai liniştit şi lipsit de stres. Dacă vă enervaţi, este posibil ca procesul de refacere psihică să fie de lungă durată. În aceste zile, sunteţi destul de pretenţios şi mai irascibil ca de obicei în relaţiile cu persoanele apropiate, cel mai probabil pentru că nevoia de a primi confirmări ale sentimentelor de dragoste exprimate este foarte intensă.   

Leu
Aveţi destul de multă treabă de făcut, cu toate că este weekend. În prima parte a zilei de sâmbătă veţi fi nevoit să faceţi un drum în oraş pentru a cumpăra ceva pentru casă, iar mai târziu veţi fi ocupat să descoperiţi detaliile achiziţiei făcute. Duminică, în schimb, o să aveţi mai mult timp liber pentru a vă ocupa de problemele care vă frământă. În aceste zile, se anunţă influenţe pozitive, benefice, care vă vor ajuta să luaţi decizii în chestiunile importante.

Fecioară
Nu vă bucuraţi înainte să aflaţi tot ceea ce au să vă spună partenerii de conversaţie. Weekendul este o perioadă în care distracţia va intra foarte uşor în viaţa dumneavoastră. Este recomandat să fiţi cât mai receptiv la noutăţile întâlnite şi să iniţiaţi cât mai multe acţiuni noi. Mai mult ca de obicei, sunteţi înzestrat cu capacitatea de a observa situaţiile care pot compromite relaţiile interumane.  

Balanţă
Astrele sunt de partea dumneavoastră în acest sfârşit de săptămână. Veţi avea parte de un câştig neaşteptat, bani cu care o să puteţi să vă cumpăraţi ceva ce vă doreaţi de multă vreme. Dacă aţi uitat că duminică aveţi programată o întâlnire importantă, ar fi bine să vă reamintiţi acest lucru, pentru că se va dovedi benefică. Superstiţiile în care credeţi au o influenţă dominantă asupra felului în care gândiţi, dar sfârşitul de săptămână este momentul ideal să vă debarasaţi de ideile preconcepute pe care le aveţi.

Scorpion
Există predispoziţia de a vă petrece acest sfârşit de săptămână înconjurat de persoane care vă apreciază. Partenerul va aprecia calităţile pe care le aveţi şi există şanse mari să obţineţi satisfacţiile meritate. Evenimentele legate de domeniul profesional vă ţin mintea încordată şi nu reuşiţi să vă detaşaţi de problemele de la serviciu.

Săgetător
Sunteţi foarte sociabil în acest sfârşit de săptămână, parcă nici dumneavoastră nu vă vine să credeţi. Mergeţi în vizită sau primiţi musafiri şi vă întindeţi la ore de discuţii. Nu vă veţi da seama ce repede trece timpul, pentru că vă veţi simţi extraordinar. Veţi fi puţin trist când veţi pleca sau când musafirii se vor duce la casele lor, dar gândiţi-vă că nu există nici un motiv pentru care să nu repetaţi curând experienţa. Domeniul sentimental vă poate aduce în aceste zile surprize neaşteptate.

Capricorn
Nevoia de siguranţă şi echilibru în cămin este cel mai important lucru de consolidat în acest sfârşit de săptămână. Vă veţi da seama că prieteniile adevărate merită să fie întărite deoarece în acest mod se vor rezolva unele încurcături. În aceste zile vă simţiţi suprasolicitat pentru că va trebui să rezolvaţi foarte multe dificultăţi într-un timp foarte scurt.  

Vărsător
În general vă simţiţi bine, însă în aceste zile vă daţi seama de unele aspecte ale vieţii dumneavoastră care vă deranjează, şi consideraţi că este momentul oportun să le rezolvaţi. Tocmai de aceea vă luaţi inima în dinţi şi discutaţi cu cei implicaţi, iar rezultatul va fi pe placul dumneavoastră. Aveţi parte de influenţe care vă susţin şi vă ajută să vă relaxaţi din punct de vedere psihic.

Peşti
În weekend pare că aveţi destul de puţine posibilităţi şi ocazii de a face alegeri. Modestia şi simplitatea în gândire vă pot aduce însă condiţii destul de bune pentru a vă relaxa după o săptămână care a părut că nu se mai termină. Este recomandabil să vă achitaţi de obligaţiile pe care vi le-aţi asumat folosind umorul drept armă şi evitând complicaţiile. Nu vreţi să supăraţi pe nimeni, însă aţi ales aceste zile pentru a pune la punct unele lucruri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS