23.8 C
Craiova
joi, 2 iulie, 2020

Horoscop

Berbec
Cineva din familie ar putea interveni în relaţia cu partenerul de suflet, ceea ce ar putea genera unele discuţii. Dacă nu veţi vorbi mai mult decât este cazul, nu se va întâmpla nimic neplăcut. Este posibil să primiţi o veste care vă va binedispune. Drumurile nu vor lipsi din agenda zilei, dar vă vor da ocazia să rezolvaţi o problemă importantă. Arătaţi mai multă afecţiune partenerului! Astăzi relaţiile dintre dumneavoastră şi prieteni sau colegi devin tensionate.  

Taur
Propunerile pe care le veţi primi vor fi tentante, dar nu este cazul să vă implicaţi decât în acţiuni pe termen scurt. Unele schimbări pe care le aveaţi în minte de mai multă vreme nu vor mai putea fi evitate. Activităţile intelectuale vă vor favoriza căci vă vor permite să vă puneţi în evidenţă spiritul practic şi capacitatea de sinteză. Profitaţi de ofertele care vi se vor face!   

Gemeni
Ziua se anunţă a fi favorabilă tuturor iniţiativelor în plan sentimental. Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine şi acest lucru vă ajută să vă simţiţi mai relaxat. În schimb, dacă sunteţi căsătorit puteţi avea parte de discuţii obositoare. Partenerul de afaceri va încerca să-şi impună punctul de vedere şi ar fi bine să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt. Totuşi, sunt mari şanse pentru un câştig financiar.
 
Rac
În plan financiar puteţi avea o realizare. Câştigurile nu se lăsă prea mult aşteptate şi eforturile pe care le-aţi făcut îşi vor demonstra eficienţa. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit şi suprasolicitarea vă va face să vă simţiţi pur şi simplu epuizat. Activităţile sociale vă vor avantaja, căci vă vor da posibilitatea să faceţi cunoştinţe interesante.     
 

Leu
Nevoia de dialog, de comunicare va fi accentuată în această perioadă, aşa că aţi putea discuta cu partenerul de suflet pe marginea proiectelor de viitor. Pregătiţi-vă să fiţi alături de fiinţa iubită, căci este posibil ca aceasta să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încercaţi să fiţi mai atent, mai conciliant! Nu vă pierdeţi timpul certându-vă pentru bani, îmbrăcaţi-vă la patru ace şi ieşiţi în lume. Veştile bune vor veni mai târziu.

Fecioară
Sunteţi cam irascibil, ceea ce vă poate determina să luaţi decizii pripite. Fiţi cât se poate de atent, deoarece este posibil să faceţi greşeli cu repercusiuni majore! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei apropiaţi, deoarece este posibil să aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută. În cazul în care aveţi o problemă de sănătate, ea şi-ar putea găsi o rezolvare. Urmează o seară plină de romantism.       
 

Balanţă
Vă aşteaptă o zi bună în plan sentimental. Farmecul personal este la limita superioară şi oriunde vă veţi duce vi se vor face complimente. Iniţiativele dumneavoastră în acest domeniu se vor bucura de succes, dar nu este cazul să faceţi schimbări de mai mare anvergură. Dacă aveţi de gând să plecaţi într-o călătorie de divertisment, prietenii vă vor susţine această iniţiativă. Deci aranjaţi-vă şi profitaţi de petreceri.

Scorpion
Astăzi vor exista unele tensiuni în ceea ce priveşte relaţia dumneavoastră cu fiinţa iubită. Nu este un moment prielnic pentru a discuta despre nemulţumirile pe care le aveţi, deoarece în orice clipă poate izbucni o ceartă obositoare. Nu trebuie să faceți schimbări de anvergură în această direcţie, pentru că în scurt timp veţi constata că aţi făcut o greşeală. Astăzi vă simţiţi încrezător şi cuceritor, aşa că ce mai aşteptaţi?  

Săgetător
Vă veţi agita cu tot felul de treburi, care mai de care mai importante, şi nu vă va mai rămâne timp pentru divertisment. În schimb veţi avea posibilitatea de a finaliza o situaţie ce ar putea aduce ceva mai multă stabilitate în viaţa dumneavoastră afectivă. Dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o nouă activitate, nu vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. E timpul pentru un început nou. Sunt şanse bune ca astăzi să întâlniţi pe cineva din trecut.

Capricorn
Este posibil să apară unele neînţelegeri cu colaboratorii. Cel mai bine ar fi să faceţi totul de unul singur. În cazul în care vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu înarmaţi-vă cu răbdare, căci soluţiile vor veni cu întârziere. Nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil, căci sunt persoane care pândesc orice slăbiciune. E o seară perfectă şi toată lumea va observa cum radiaţi!           Vărsător
Vor fi multe de făcut şi nu prea veţi avea timp pentru dumneavoastră; pe ordinea de zi vor apărea tot felul de urgențe. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practicaţi în timpul liber să vă dea ocazia să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. O bună parte din timpul liber vi-l veţi petrece în compania prietenilor. Colaborările nu sunt indicate, aşa că ar fi mai bine să faceţi totul de unul singur.  

 Peşti
Starea generală va fi în ansamblu bună, în ciuda stării de agitaţie ce vă caracterizează de ceva vreme. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu ceva probleme de sănătate, astăzi ele s-ar putea rezolva. Ar fi bine totuşi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Cheltuielile făcute în scopul îmbunătăţirii sănătăţii vor fi eficiente. O escapadă romantică pare să fie chiar după colţ, aşa că nu rataţi petrecerea la care aţi fost invitat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Restricții rutiere pe DN7

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat...

ȘTIRI GdS

Coronavirus: Brazilia a atins pragul de 60.000 de decese

Brazilia a atins miercuri pragul de 60.000 de decese asociate noului coronavirus, după ce a înregistrat 1.038 de decese suplimentare în ultimele...

Bărbat, arestat pentru că își ținea fiul vitreg legat...

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa...

Restricții rutiere pe DN7

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că astăzi sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie pe DN 7.Restricții de circulație în...

Veniturile globale din turism ar urma să scadă cu...

Veniturile globale din turism ar urma să scadă cu până la 3.300 de miliarde de dolari din cauza restricţiilor impuse pentru a...

Coronavirus: Peste 50.000 de noi contaminări în 24 de...

Cel puţin 52.898 de noi infecţii cu coronavirus au fost înregistrate în Statele Unite în 24 de ore, un nivel record de...

Şapte ani de închisoare pentru împuşcarea unui craiovean

Şapte ani de închisoare pentru împuşcarea unui craiovean.