13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este posibil să vi se dea noi însărcinări la serviciu, semn că vă sunt apreciate meritele. O activitate ar putea fi finalizată înainte de termen. Profitaţi de timpul liber pentru a-l petrece în compania partenerului. Evitaţi pe cât posibil călătoriile pe trasee dificile. Dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o relaţie sentimentală clandestină, gândiţi-vă şi la eventualele consecinţe. Astăzi sunt favorizate legăturile cu prietenii şi orice este legat de creativitate sau educaţie.

Taur
Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia dumneavoastră, îndreptată înspre rezolvarea chestiunilor de serviciu, se va dovedi eficientă. Colaborarea cu colegii vă va permite să rezolvaţi chiar mai multe decât v-aţi propus în această zi. Una dintre dorinţele dumneavoastră mai vechi se va finaliza.

Gemeni
Prudența se cere a fi pusă pe primul plan. Energia fizică va fi mare şi, dacă veţi reuşi să vă organizaţi timpul, veţi fi cât se poate de eficient şi veţi face o mulţime de activităţi. Impulsivitatea v-ar putea conduce pe căi greşite, aşa încât gândiţi-vă înainte de a face ceva. Vă înţelegeţi bine cu colegii, iar atmosfera la slujbă este cât se poate de plăcută. Veţi primi veşti despre o călătorie de afaceri sau o eventuală plecare pentru săptămânile care urmează.
 
Rac
La serviciu, lucrurile vor evolua cel puţin mulţumitor. Este posibil să demaraţi o lucrare care v-a fost repartizată de mai mult timp, dar de care nu v-aţi putut ocupa până acum. De alergătură nu veţi scăpa nici în această zi. Veţi avea de rezolvat o mulţime de situaţii, iar sprijinul partenerului vă va face să vă simţiţi mai ocrotit şi mai încrezător.   

Leu
Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum vi se pare. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar până la urmă am putea spune că tot răul este spre bine. Chiar dacă vă simţiţi în pericol din punct de vedere financiar, vă purtaţi de parcă nu v-ar păsa.

Fecioară
Aţi dori să faceţi ceva mai deosebit, iar oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată, dar dacă vă veţi feri din calea lor, nimic neplăcut nu se va întâmpla. Mare atenţie în cazul în care doriţi să vă asumaţi unele riscuri, deoarece nu ar fi exclus să aveţi parte de un mic accident. Fiţi atent, se poate să fiţi sub observaţie.      

Balanţă
Sunteţi cam nemulţumit de tot ce se întâmplă la serviciu. Aţi dori o schimbare şi n-ar fi exclus să vi se facă o propunere în acest sens. Nu trebuie să aveţi emoţii, deoarece sunteţi într-o perioadă în care conjunctura astrală vă avantajează. Dacă veţi fi mai conciliant, veţi avea multe de câştigat. Este o perioadă bună pentru a vă implica în activităţi noi. Nu este de mirare că astăzi nu prea aveţi încredere în nimeni, pentru că totul pare să meargă împotriva dumneavoastră.

Scorpion
Reuşitele pe care le aşteptaţi ar putea întârzia, dar nu trebuie să vă impacientaţi. O cerere mai veche ar putea fi aprobată. Starea fizică se vă îmbunătăţi considerabil. La serviciu veţi avea parte de multă agitaţie. Vor fi unele schimbări, dar se pare că nu vă vor afecta într-o prea mare măsură. Fiţi atent la zvonuri, pentru că unele persoane din jur nu sunt de acord cu poziţia dumneavoastră.

Săgetător
De energie nu duceţi lipsă, dar ar trebui să v-o canalizaţi spre un singur scop, altfel nu veţi reuşi decât să vă risipiți în chestiuni minore. Cineva din anturajul dumneavoastră apropiat ar putea da semne că vă simpatizează. Dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, mai mult ca sigur dialogul se va demonstra constructiv. Propunerile pe care le veţi face se vor bucura de apreciere. Sunteţi foarte creativ şi incredibil de romantic.

Capricorn
În ciuda unei stări de agitaţie, care se va ameliora pe parcursul zilei, starea dumneavoastră de sănătate va fi bună. Unele dintre problemele cu care v-aţi confruntat până acum se vor rezolva sau măcar se vor atenua. Practicarea unui sport sau o plimbare în aer liber vă va ajuta să vă menţineţi în formă. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul personal.         Vărsător
Nu dispuneţi de suficientă energie pentru tot ce v-aţi pus în plan. Nu este exclus nici ca o suferinţă mai veche să fie răscolită, dar nu va fi nimic deosebit. Cheltuielile pe care le veţi face în această perioadă vă vor îmbunătăţi starea de spirit. Veţi avea un dialog cu partenerul de viaţă, legat de o investiţie pe care o aveaţi oricum în vedere de mai mult timp. Activităţile legate de copii vă pot ocupa timpul şi atenţia, dar staţi departe de orice gen de risc sau pericol.

 Peşti
Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, v-aţi putea dori o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări majore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS