18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi veţi avea o zi agitată. Veţi primi proiecte noi, pe care va trebui să le terminaţi într-un timp foarte scurt. Nici la capitolul dragoste nu staţi prea bine. Este foarte posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza stresului şi ar fi bine să evitaţi o astfel de situaţie. Sunteţi plin de energie şi ispirat în luarea deciziilor, iar firea dumneavoastră deschisă vă ajută să vă demonstraţi superioritatea în faţa celorlalţi.

Taur
Este posibil ca o persoană să vă ceară ajutorul într-un proiect. Nu o refuzaţi, cândva poate veţi avea şi dumneavoastră nevoie de ajutorul acesteia. Pe plan financiar nu staţi prea bine, însă spre seară e posibil să primiţi o veste bună, care are legătură cu activitatea profesională. Zilele cu ghinion au trecut şi veţi vedea că de acum veţi avea parte de zile excelente, pline de realizări şi întâmplări plăcute.     

Gemeni
Aţi devenit o enigmă pentru partenerul dumneavoastră. Arătaţi-i că nu aveţi nimic de ascuns, chiar dacă vreţi să păstraţi o aură de mister. Astăzi veţi primi laude pentru efortul pe care l-aţi depus în ultima perioadă în acele proiecte în care v-aţi implicat cu adevărat. Starea de nervozitate acumulată până acum, din diverse motive, îşi spune cuvântul. Ar fi bine să nu luaţi decizii astăzi pentru ca s-ar putea dovedi pripite.
 
Rac
Astăzi priviţi spre viitor cu pesimism. O atitudine pozitivă este extrem de necesară în acest moment, chiar dacă serviciul vă ocupă tot timpul şi nu mai puteţi să vă vedeţi cu partenerul de viaţă la fel de mult ca altădată. Vorbiţi deschis cu el şi vă va înţelege. Este o perioadă în care sunteţi inventiv şi, în general, deschis spre comunicare. Relaţiile cu persoanele apropiate sunt excelente.  

Leu
Vreţi să scăpaţi de rutină, însă nu ştiţi cum şi tindeţi să faceţi diverse greşeli, pe care mai târziu va trebui să vi le asumaţi. La sfârşitul zilei este foarte posibil să aveţi parte de o surpriză plăcută, poate chiar de un cadou din partea partenerului de viaţă sau a unei persoane dragi. Pe plan profesional aveţi o zi bună, deşi nu prea vă stă gândul la muncă, ci vă doriţi o mică vacanţă. Nu toate vor ieşi aşa cum v-aţi dori.

Fecioară
Este o zi perfectă pentru a vă reevalua priorităţile. Păstraţi o viziune clară şi exprimaţi-vă clar şi concis. În dragoste puneţi în aplicare un plan mai vechi, împreună cu persoana iubită. Sunteţi tensionat, nu vă daţi seama foarte bine ce se întâmplă cu dumneavoastră, sunteţi stăpânit de sentimente confuze. Pentru a trece cu bine peste această perioadă nu trebuie decât să vă acordaţi răgazul de a vă relaxa.

Balanţă
Astăzi sunteţi foarte activ în zona comunicării. Este important să transmiteţi mai mult mesajele afective decât pe cele verbale, mai ales în relaţia dumneavoastră de cuplu. Este posibil să primiţi o veste bună, pe care o aşteptaţi de mult timp. Sunteţi deschis şi vă apropiaţi repede de cei din jur. Persoanele dragi sau apropiate vin la dumneavoastră să vă ceară sfatul şi reuşiţi să găsiţi întotdeauna cea mai bună soluţie.

Scorpion
După ce aţi trecut de o perioadă destul de obositoare la serviciu, în care aţi împletit stresul cu mâncatul excesiv şi cu mofturile partenerului de viaţă, vă aşteaptă o zi de relaxare şi întoarcere la propriul eu. Să nu vă miraţi foarte mult dacă cei din jur se vor simţi neglijaţi astăzi, însă explicaţi-le că în această perioadă asta vă este dispoziţia şi că meritaţi şi dumneavoastră câteva momente de linişte.

Săgetător
Aţi muncit prea mult în ultima vreme, iar nopţile nedormite şi stresul îşi spun cuvântul. În dragoste sunteţi foarte deschis şi comunicativ cu persoana iubită, un prilej tocmai bun să faceţi planuri pentru vacanţă. Aveţi ocazia unor colaborări care vă vor îmbunătăţi situaţia materială. Nu mai staţi pe gânduri şi profitaţi de ocazie, pentru că nu se ştie când vă veţi mai întâlni cu un asemenea noroc.

Capricorn
Astăzi veţi încerca să vă faceţi remarcat cu orice preţ în cercurile de prieteni sau în familie. Nu vă chinuiţi prea mult, pentru că lumea ştie deja cât de special sunteţi. Pe plan financiar veţi avea parte de surprize plăcute. Îi induceți în eroare pe cei din jur cu dispoziţia dumneavoastră schimbătoare, când afectivă, când comunicativă, când certăreaţă. Încercaţi să păstraţi un echilibru.

Vărsător
Sunteţi creativ şi plin de idei năstruşnice. Se pare că nu prea aţi făcut excese dacă puteţi să mai aveţi atâta energie după zilele obositoare prin care aţi trecut. Dacă sunteţi singur, s-ar putea să descoperiţi că aveţi un admirator secret. Veţi fi tensionat şi nu vă veţi putea concentra deloc la serviciu. Nu duceţi lipsă nici de încăpăţânare, însă ar fi mai bine să fiţi precaut: nu vreţi să vă pierdeţi toţi prietenii.

Peşti
Vă bucuraţi de vară şi aşteptaţi cu nerăbdare vacanţa. Nu grăbiţi însă lucrurile, aşteptaţi să se întâmple la timpul lor, altfel puteţi avea parte de surprize neplăcute. Partenerul de viaţă s-ar putea să vă surprindă în mod plăcut cu o declaraţie de dragoste, cum nu a mai făcut de mult timp. Nu aveţi parte de atâta dragoste pe cât aţi vrea, însă, dacă vă veţi strădui, veţi putea trece şi peste acest inconvenient.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS