12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi este una dintre zilele în care vă simţiţi mai în formă ca niciodată şi orice întreprindeţi vă va ieşi bine. Simţul dumneavoastră de manager este atât de dezvoltat încât veţi ajunge să-i controlaţi pe ceilalţi, pentru atingerea unui obiectiv comun. Nu uitaţi să-i motivaţi pe cei din jur, pentru ca aceştia, la rândul lor, să poată să fie mai eficienţi. Un membru al familiei va avea nevoie de dumneavoastră.

Taur
Aveţi nevoie de sprijin din partea celor din jur şi simţiţi că puteţi comunica bine chiar şi cu cei care în trecut v-au făcut probleme. Astăzi nu ar trebui să luaţi în seamă părerile celorlalţi în legătură cu viaţa dumneavoastră sentimentală. E posibil ca multe comentarii şi păreri ale acestora să fie bazate pe invidie şi dacă le veţi da ascultare vă veţi strica buna dispoziţie şi liniştea sufletească.  

Gemeni
Manifestaţi o oarecare impulsivitate pe plan emoţional, pe fondul unor probleme din trecut, dar nu este cazul să daţi cu piciorul la tot ce este nou. Poate cu ajutorul unei relaţii care se va înfiripa astăzi veţi reuşi să treceţi mai uşor peste cea din trecut. Două persoane din familie sau din cercul dumneavoastră de prieteni sunt certate, iar dumneavoastră veţi fi cel mai bun arbitru pentru a-i împăca.
 
Rac
Vă face plăcere să găsiţi soluţii la toate problemele, la cele uşoare şi chiar şi la cele mai dificile. Indiferent dacă „dilema“ se referă la un puzzle sau la o integramă, nu vă veţi lăsa până nu îi veţi da de capăt. Pentru a vă simţi bine astăzi veţi avea nevoie de multă varietate, aşa că aveţi grijă să vă faceţi un program adaptat acestei nevoi. Spre seară, este posibil să întâlniţi un vechi prieten.

Leu
Sunteţi plin de energie. Sunteţi capabil să luaţi decizii importante, însă fiţi atent: datorită surplusului de energie pe care îl aveţi riscaţi să vă enervaţi cu foarte mare uşurinţă. Încercaţi să vă controlaţi reacţiile. Ambiţia dumneavoastră se leagă foarte bine cu nevoia de comunicare pe care o aveţi. Astăzi veţi străluci în special în domeniul carierei şi e chiar posibil să aveţi parte de o promovare.

Fecioară
O afacere serioasă cere o concentrare pe măsură, aşa că, dacă intenţionaţi să vă aventuraţi în acest domeniu, trebuie să lucraţi şi în puţinul timp liber pe care îl mai aveţi. Astăzi veţi avea prilejul să analizaţi calitatea relației pe care o aveţi cu persoana iubită. Mare grijă, însă: sunteţi dominat de un puternic instinct de a controla absolut tot ceea ce vedeţi în jur.

Balanţă
Ziua de astăzi are toate şansele să înceapă cu dreptul. Dacă nu uitaţi să vă gândiţi şi la cei din jur, aveţi toate şansele ca totul să fie roz. În caz contrar, s-ar putea ca persoanele care vă înconjoară să îşi ceară singure drepturile. Puteţi da startul unei mari schimbări de sens în viaţa dumneavoastră sau doar faceţi o alegere dificilă, mult timp amânată de piedici şi care vă va oferi altă perspectivă asupra viitorului.

Scorpion
Astăzi emoţiile şi trăirile interioare sunt foarte puternice. Puteţi să vă aşteptaţi la susţinere şi bunăvoinţă din partea celor din jur. Simţul datoriei şi al responsabilităţii vă va face să uitaţi de ideile şi visele dumneavoastră mai mult ca de obicei. Ar fi bine ca în această perioadă să vă relaxaţi mai mult, să vă distraţi şi să îi lăsaţi pe ceilalţi să îşi facă griji pentru problemele pe care le au.

Săgetător
Entuziasmul pentru activităţi intelectuale şi schimburi de idei face ca astăzi să fiţi foarte comunicativ. Nu aveţi nici o problemă în a vă transpune sentimentele în cuvinte, aşa cum vi se întâmplă de obicei. Va trebui să fiţi foarte atent la oportunităţile care se ivesc legate de planurile de viitor făcute cu persoana iubită şi să faceţi o selecţie, bazându-vă pe intuiţie.

Capricorn
Aveţi o tendinţă spre creativitate şi originalitate în ceea ce priveşte serviciul şi cariera. Prezenţa dumneavoastră într-un grup îi va face pe cei implicaţi să se calmeze şi să mai uite de problemele care îi macină. Atitudinea dumneavoastră, până nu demult destul de pesimistă, dă semne că începe să aibă nuanţe de optimism, fapt care îi bucură şi îi atrage pe ceilalţi spre dumneavoastră.

Vărsător
Problemele care vor apărea astăzi sunt mai uşor de rezolvat decât au părut la prima vedere. Deciziile privind cariera sunt simplu de luat, toate ducând în aceeaşi direcţie. Există posibilitatea unei noi relaţii intime, a unui nou început. În această zi nu ezitaţi să vă ignoraţi responsabilităţile care vă apasă şi ieşiţi în oraş şi petreceţi o seară agreabilă în compania celor dragi.

Peşti
Planurile pe care vi le-aţi făcut pentru perioada următoare încep să se lege. Cariera dumneavoastră începe să ia o formă mai concretă, aşa cum vă doreaţi de mult timp. Deoarece toţi cei din jur vor ceva de la dumneavoastră, veţi avea tendinţa să vă distanţaţi un pic de ceilalți. Trebuie să acceptaţi faptul că cei din jur au nevoie de dumneavoastră, de aceea apelează la ajutorul şi sfaturile pe care le puteţi da.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS