29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi chef de o activitate mai deosebită, dar unele treburi vă mai reţin pe acasă. Nu faceţi totul de mântuială, căci se va găsi cineva din familie care să vă sprijine. Pe plan social veţi avea o realizare, pe care de fapt o aşteptaţi de mai mult timp. Dacă aveţi de semnat acte, fiţi atent la toate detaliile, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. Treceţi de la veselie la melancolie, de la entuziasm la supărare şi faceţi acest lucru cu o viteză ameţitoare.

Taur
Veţi avea de făcut multe drumuri în timpul zilei. Activităţile se vor dovedi binevenite, căci veţi scăpa de surplusul de energie pe care îl aveţi. Este posibil ca o cunoştinţă făcută întâmplător să vă reţină în mod deosebit atenţia. Intuiţia de care daţi dovadă în aceste zile vă va permite să vă faceţi remarcat într-un grup mai larg, dar şi să rezolvaţi o situaţie delicată.  

Gemeni
Sunteţi încordat într-o oarecare măsură, dar după ce veţi pune la punct planurile de viitor, vă veţi simţi mult mai bine. Cineva din familie vă va solicita un sfat într-o problemă importantă. Pe cât posibil, evitaţi speculaţiile financiare, căci aţi putea face greşeli mari. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care aţi rămas în urma în ultimul timp. Cu puţin efort, vă veţi regăsi echilibrul.
 
Rac
Aveţi de pus în ordine tot felul de hârtii, ceea ce vă va plictisi peste măsură. Energia de care daţi dovadă în tot ce faceţi va determina o creştere a popularităţii în rândul prietenilor. O cunoştinţă vă va face un anunţ. Evitaţi discuţiile în contradictoriu sau activităţile în care aveţi nevoie de colaborare. De fapt, ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, căci aţi putea face greşeli.  

Leu
Succese se anunţă în comunicarea cu cei din jur. Poate apărea cineva de mare viitor. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat, mai ales că vi se potriveşte. Sensibilitatea de care daţi dovadă va face o bună impresie persoanelor de sex opus. Dacă veţi avea de dat un examen, cu siguranţă rezultatul vă va satisface. În familie vă vedeţi silit să acceptaţi constrângerile şi obligaţiile personale, însă această situaţie nu va dura mult.

Fecioară
Sunteţi tensionat şi asta vă creează greutăţi în comunicarea cu cei din jur. Dedicaţi-vă timpul divertismentului, căci în această direcţie aţi putea avea rezultate care să vă satisfacă. În plan financiar, lucrurile nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi, iar cheltuielile par a nu se mai termina. Fiţi prudent în cazul în care doriţi să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni.

Balanţă
Veţi fi pus în situaţia de a arbitra o scurtă dispută între prieteni, ceea ce vă va aduce, din nou, în centrul atenţiei. Este posibil să aveţi ocazia să faceţi o cunoştinţă care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Cel puţin deocamdată nu este cazul să vă implicaţi în activităţi dificile mai ales la serviciu, deoarece este puţin probabil să le puteţi face faţă. În viaţa conjugală există mai multă înţelegere decât până acum. Dispoziţia proastă este înlocuită de o atitudine mult mai conciliantă.

Scorpion
O întâlnire cu familia vă va ocupa o bună parte din zi. Se vor dezbate probleme de interes comun şi nu vă va fi uşor să vă faceţi ascultat; poate şi pentru că sunteţi mai nervos, mai irascibil. S-ar putea să aveţi de făcut cuiva un cadou, sau, oricum, va trebui să cheltuiţi nişte bani. Ţineţi legătura cu prietenii aflaţi pe alte meleaguri.

Săgetător
Veţi avea tot felul de discuţii legate de bani. O chestiune financiară s-ar putea rezolva în favoarea dumneavoastră, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă hotărâre. Persoana iubită vă solicită mai mult din timpul liber şi ar fi bine să cedaţi insistenţelor acesteia. Pentru ceea ce v-aţi propus veţi avea parte de multă alergătură, dar cum totul se va rezolva convenabil, nu aveţi de ce să vă plângeţi. Nativii care nu au încă pe cineva se simt destul de trişti în singurătatea lor.
 
Capricorn
Veţi avea o discuţie cu o rudă apropiată, în urma căreia vor apărea câteva semne de întrebare. Aveţi nevoie de puţin timp pentru a vă pune gândurile în ordine. O ieşire la un spectacol ar fi binevenită. În general, activităţile sociale vă vor face bine, căci vă vor permite să depăşiţi mai uşor neplăcerile cotidiene, ce par a nu se mai termina.  

Vărsător
Staţi ca pe ghimpi în aşteptarea unei veşti, care întârzie. Dacă veţi da dovadă de mai multă răbdare va fi mai bine pentru toată lumea. Aţi face bine dacă aţi ieşi câteva ore afară, pentru a vă deconecta. De fapt, activităţile de divertisment vă vor permite să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Cineva din familie vă va anunţa o mică realizare pe care o veţi sărbători împreună. Veţi avea parte de o întâlnire decisivă, iar cuvântul „căsătorie“ va pluti în aer.

Peşti
Este foarte posibil să fiţi pus în faţa unei situaţii a cărei rezolvare se va lăsa aşteptată ceva timp. Din fericire, acest lucru nu vă va încurca planurile pentru azi. Veţi discuta cu prietenii ultimele evenimente din viaţa dumneavoastră şi le veţi cere părerea. N-ar strica să le ascultaţi sfaturile, care se vor dovedi inspirate. Comunicarea cu cei apropiaţi este destul de dificilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS