19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Din punct de vedere intelectual veţi fi deosebit de eficient aşa încât dacă aveţi de realizat o lucrare mai dificilă sau chiar de luat decizii, rezultatele vă vor satisface. În a doua parte a zilei vă veţi vedea cu nişte rude, ceea ce vă va face plăcere. Va fi un bun prilej de a depăna amintiri sau de a discuta proiecte de viitor. Este posibil să aveţi ocazia de a achiziţiona un obiect de uz casnic. Exigenţele afective strică relaţiile cu persoanele la care ţineţi.

Taur
Cineva din familie are nevoie de sprijinul dumneavoastră într-o problemă extrem de delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. Fiţi mai puţin pretenţios şi concentraţi-vă asupra vieţii profesionale.

Gemeni
Din punct de vedere sentimental lucrurile nu evoluează aşa cum vă doriţi. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă unele probleme de sănătate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. Aveţi multă treabă pe acasă şi nu reuşiţi să vă mobilizaţi. Ar trebui să faceţi un efort pentru a nu vă strica tot timpul liber cu astfel de activităţi. Vi se va anunţă o realizare financiară. Veţi avea câteva oportunităţi pe care trebuie să le exploataţi.
 
Rac
Aveţi chef de distracţii, pe care nu vă va fi greu să le găsiţi. Căutaţi câţiva prieteni, pentru a pune la punct un program atractiv pentru timpul liber. Veţi face o nouă cunoştinţă, care va fi chiar pe placul dumneavoastră; nu se ştie însă cât o să vă ţină. Pentru ceea ce veţi dori să realizaţi este nevoie de multă alergătură. Anturajul familial vi se pare ostil.  

Leu
Aveţi nevoie să vă puneţi ordine în gânduri şi sentimente. Spiritul critic vă încurcă în relaţia cu persoana iubită. Aţi face bine dacă aţi mai renunţa la perfecţionismul care vă caracterizează, măcar din când în când. Unele evenimente mai vechi ar putea reveni în atenţie generând controverse sau reproşuri făcute rudelor apropiate. Colaboratorii vă vor face o propunere interesantă. Nativii simt o nevoie puternică de a clădi un cămin solid.

Fecioară
Sunteţi nemulţumit că lumea nu vă împărtăşeşte părerile. Vă pândeşte chiar o criză de personalitate, care v-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu multă lume. Încercaţi să fiţi mai calm, gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea prinde contururi reale. Aveţi o bună rezistenţă fizică, iar anticorpii lucrează eficient.      

Balanţă
Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. Atât colaboratorii, cât şi partenerul de viaţă şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu stilul dumneavoastră autoritar. Cineva care nu prea vă iubeşte încearcă să vă bruieze iniţiativele; nu va fi perseverent, aşa că lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Fiţi atent la sănătate, deoarece din această direcţie ar putea să apară neplăceri. Noile întâlniri de care aveţi parte vă dau posibilitatea să schimbaţi cadrul vieţii obişnuite.

Scorpion
Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atât cât veţi avea nevoie. Evitaţi să participaţi la jocuri de noroc, căci şansele de a câştiga sunt minime.

Săgetător
Cu greu vă veţi găsi echilibrul interior. Operaţiunile pe care trebuie să le efectuaţi, nu vă fac nici un fel de plăcere, dar conştiinciozitatea nativă îşi spune cuvântul. Ar fi bine să fiţi mai tolerant, mai ales că lucrurile nu vă ies foarte uşor şi aveţi nevoie de sprijinul celor din jur. Situaţia materială vă creează neplăceri, căci se vor înregistra întârzieri în ceea ce priveşte intrarea în cont a sumelor ce vi se cuvin.
 
Capricorn
Eforturile pe care va trebui să le faceţi la serviciu vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Aveţi de purtat discuţii referitoare la programul pentru timpul liber. Cei din anturaj vă vor susţine într-o controversă pe care o veţi avea cu o persoană mai puţin cunoscută; până la urmă lucrurile se vor termina în favoarea dumneavoastră. Spontaneitatea de care daţi dovadă face o bună impresie celor din jur.

Vărsător
Va trebui să fiţi ceva mai atent cu persoanele mai tinere din familie. N-ar fi exclus ca acestea să aibă nevoie de mai multă atenţie şi îndrumare. Este foarte posibil să participaţi la o activitate socială, ocazie cu care veţi înregistra un succes. Veţi primi o sumă de bani cu care veţi porni la cumpărături. Nu veţi găsi tot ce v-aţi dorit, dar cu banii nu vă veţi întoarce acasă.

Peşti
Veţi putea avea un câştig sau aţi putea primi un cadou inspirat de la un prieten. La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma cea mai bună, păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru mişcare. Nu vorbiţi oricui despre proiectele dumneavoastră, pentru că nu toţi cei ce vă înconjoară sunt demni de încredere. Viaţa sentimentală este animată şi pasionantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS