10.2 C
Craiova
duminică, 17 noiembrie, 2019
Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Eforturile pe care le-aţi tot făcut în domeniul profesional încep să-şi arate roadele în sensul că aţi putea finaliza un proiect de mai mare anvergură, ceea ce va face să vă crească prestigiul în ochii şefului. O rudă apropiată vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Deşi nu vă face plăcere să lucraţi singur, este bine totuşi să faceţi o încercare. Disputele şi tensiunile riscă să perturbe atmosfera familială la începutul zilei.

Taur
Doriţi să vă implicaţi într-o nouă activitate, dar ar fi bine ca mai întâi să vă faceţi un plan riguros. Pe acasă vor fi discuţii aprinse şi ar fi bine să nu vă implicaţi în nici un fel de controverse, deoarece lucrurile pot scăpa ușor de sub control. Mare atenţie, căci este posibil ca o rudă apropiată să se confrunte cu o problemă de sănătate. Din fericire, spre seară lucrurile reintră în normal şi chiar s-ar putea să aveţi motive de bucurie.

Gemeni
Dorinţa de comunicare, sociabilitatea şi inteligenţa de care daţi dovadă vă vor face un companion extrem de plăcut. Este posibil ca un prieten aflat în impas să vă solicite pentru un sprijin bănesc. Spre după-amiază v-aţi putea vedea cu prietenii, ocazie cu care aţi putea pune la punct proiecte comune pentru viitorul apropiat. Trebuie să păstraţi un echilibru între timpul dedicat persoanei iubite şi timpul pe care trebuie să-l dedicaţi altor activităţi.
 
Rac
Şansa de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri foarte multe, drumuri pe care veţi fi obligat să le faceţi. N-ar fi exclus nici să vi se propună o investiţie, dar în acest caz ar trebui să fiţi cât se poate de prudent. Aveţi toate motivele să vă încredeţi în persoanele mai tinere din familie, căci urmând sfaturile lor aţi putea câştiga bani frumoşi.  

Leu
Situaţia financiară, fără să fie strălucită, pare a se îmbunătăţi în această zi. Veţi primi oferte de colaborare de la prieteni sau de la o persoană bine poziţionată social. Nu exagerați cu încercările de speculaţii, căci nu este sigur că acestea vor avea rezultatele pe care le aşteptaţi. Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile. Dacă nu aveţi timp să faceţi sport, încercaţi să mergeţi pe jos mai mult, zilnic.

Fecioară
Pe acasă va fi multă agitaţie, vă veţi implica în activităţi dintre cele mai diverse, care vă vor stoarce de energie. La serviciu aţi putea demara o nouă activitate, care vă va obliga la un efort suplimentar, dar cum colegii vă vor sprijini, vă veţi descurca fără probleme. Şi cineva din familie vă va da o mână de ajutor în rezolvarea chestiunilor legate de serviciu.

Balanţă
În plan profesional aţi putea avea parte de o nouă provocare. Vă veţi descurca bine, chiar dacă rezultatele se vor vedea ceva mai târziu. Relaţia cu fiinţa iubită se va îmbunătăţi. N-ar fi exclus însă să faceţi o cucerire în anturajul de la serviciu. În familie se vor discuta chestiuni de interes comun. Veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere, ceea ce vă va face mai optimist, mai încrezător. Astăzi, unele detalii trebuie aprofundate şi puse în valoare.

Scorpion
Energia fizică atinge limita superioară şi reuşiţi să v-o fructificaţi la maximum. Partenerul de suflet are unele nemulţumiri, pe care le-aţi putea rezolva favorabil dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea. Unul din proiectele pe care le aveţi în plan de mai mult timp ar putea fi pus în practică. Din punct de vedere intelectual, tot ce faceţi se va dovedi eficient.    

Săgetător
Acasă va fi o atmosferă plăcută; familia vă va sprijini atât cât veţi avea nevoie. Ocaziile de a face investiţii sunt în continuare mari, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă prea curând. Dacă aveţi de gând să cheltuiţi ceva bani pentru un obiect de decor sau pentru a vă îmbunătăţi confortul în cantonament, această zi se va dovedi favorabilă. Se poate să aveţi unele probleme de metabolism. Mâncaţi încet, la ore regulate, şi într-un mod echilibrat.
 
Capricorn
Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi în continuare mare. Aţi putea trăi o aventură de neuitat, dar ar fi mai bine să încercaţi să vă consolidaţi relaţia actuală. Dacă vi se va propune o colaborare, nu aveţi nici un motiv să fiţi suspicios. Călătoriile nu sunt favorizate în această perioadă, deoarece se pot ivi încurcături de tot felul. Acasă ar fi de dorit să evitaţi discuţiile pe teme financiare.  

Vărsător
Vă aşteaptă o perioadă agitată, în care veţi avea parte de o mulţime de evenimente minore care nu vă vor lăsa nici măcar să respiraţi. Ceea ce veţi întreprinde în această perioadă se va finaliza cu o oarecare întârziere aşa că nu este cazul să vă grăbiţi. Popularitatea vă va creşte simţitor, ceea ce vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni, dar şi să vă faceţi relaţii. Este un moment prielnic pentru a vă rezolva problemele de sănătate.

Peşti
Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească. O sumă de bani care vi se datora de mai mult timp ar putea să vă parvină, în mod oarecum neaşteptat. Ocaziile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Veţi primi invitaţii de tot felul şi oriunde vă veţi duce veţi face o impresie excelentă persoanelor de sex opus.

ȘTIRI VIDEO GdS