14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua se anunţă încărcată, căci veţi avea mult de lucru la serviciu, iar rezolvările pe care le veţi iniţia nu se vor dovedi prea inspirate. Colaborările v-ar putea ridica şi ele ceva probleme şi dacă nu veţi acţiona cu diplomaţie puteţi avea parte de ceva încurcături. De asemenea, este foarte posibil să finalizaţi o activitate pe care aţi început-o de mai mult timp. Aveţi iniţiative îndrăzneșe în viaţa familială.

Taur
În această zi, interesul dumneavoastră pentru chestiunile sentimentale se va accentua considerabil, iar iniţiativele din acest domeniu se vor bucura de succes. Nu este exclus să existe unele divergenţe de păreri, generate de proiectele comune. Veţi reuşi, însă, să ajungeţi la un compromis care să mulţumească pe toată lumea. Este posibil să primiţi sprijinul rudelor pentru a finaliza o activitate începută de mai mult timp.

Gemeni
Vor fi multe de pus la punct, iar răbdarea nu va fi punctul dumneavoastră forte în această perioadă. Încercaţi să nu fiţi încăpăţânat şi, mai ales, nu daţi curs pornirilor impulsive, care pot determina apariţia unor neînţelegeri cu partenerul de suflet. Spre sfârşitul zilei situaţia se va îmbunătăţi considerabil şi veţi petrece clipe excelente în compania partenerului.
 
Rac
La serviciu, relaţia cu colegii este bună, aşa că puteţi miza pe sprijinul acestora. Dacă aveţi în vedere iniţierea unui proiect nou, şansa este de partea dumneavoastră. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale. O rudă apropiată va avea o realizare pe care o veţi sărbători împreună. O nemulţumire mai veche va reveni în atenţia dumneavoastră. În dragoste traversaţi o perioadă dificilă.

Leu
Nu tot ce v-aţi propus pentru această zi va putea fi pus în practică, dar până la urmă lucrurile se vor aranja într-un mod care să vă avantajeze. Cineva vă va face o surpriză, care se va dovedi a fi dintre cele plăcute. Interesul dumneavoastră pentru relaţia cu prietenii şi pentru activităţile sociale în general se va accentua. Veţi primi o propunere interesantă şi nu aveţi nici un motiv să fiţi suspicios. Sectorul amoros este afectat.  

Fecioară
Lucrurile nu vă ies prea uşor şi aveţi senzaţia că eforturile pe care le depuneţi nu-i interesează pe cei din anturajul de la serviciu. Veţi avea mult de muncă şi nu întotdeauna meritele vă vor fi recunoscute. Conştiinciozitatea vă va fi de un real folos, aşa că nu este cazul să precupeţiţi nici un efort pentru a vă achita de sarcinile de serviciu. La un moment dat, o persoană cu funcţie v-ar putea da un sprijin substanţial.

Balanţă
Dacă doriţi să faceţi unele mici schimbări în plan profesional, situaţia vă avantajează cu condiţia să nu exageraţi. Este posibil să vă confruntaţi cu ceva probleme legate de acte sau de o aprobare, care vă va ţine cu sufletul la gură o bună bucată de vreme. Şansa vă va susţine, aşa că aţi putea să demaraţi o lucrare mai deosebită, pe care o aveţi în vedere de mai mult timp. Aveţi capacitatea de a tranşa lucrurile, luând decizia care se impune, fără ezitare.

Scorpion
Partenerul se va confrunta cu o situaţie mai dificilă, iar sprijinul dumneavoastră i-ar putea fi de un real folos. Veţi avea tot felul de discuţii cu rudele apropiate pe teme de interes comun şi vă veţi susţine cu înverşunare punctele de vedere. Nu se vor rezolva chiar toate aşa cum vă doriţi, dar, cu siguranţă, în ceea ce vă priveşte, finalul va fi fericit. Dacă vreţi să plecaţi la drum, atenţie la acte.   

Săgetător
Unul dintre părinţi vă va solicita sprijinul pentru a rezolva o situaţie delicată. Traversaţi o perioadă în care vă veți bucura de proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber. Activităţile sociale vă vor stimula imaginaţia şi creativitatea. Veţi avea ocazia de a vă lărgi cercul de prieteni, dar şi de a vă consolida vechile prietenii. Excursiile în afara localităţii vor fi şi ele un bun prilej de distracţie şi relaxare.
 
Capricorn
Relaţia cu colegii va evolua mulţumitor, în ciuda unor mici neînţelegeri. Atmosfera la serviciu va fi plăcută şi aceasta vă va stimula să găsiţi noi soluţii pentru chestiunile mai delicate cu care vă confruntaţi. O lucrare începută de mai mult timp ar putea fi încheiată cu succes. Puteţi avea mai multă încredere în sfaturile colegilor. Cineva din familie vă pregăteşte o surpriză. Aveţi o rezistenţă mai scăzută la stres şi oboseală.

Vărsător
În ceea ce priveşte serviciul, se poate spune că nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Veţi avea de făcut faţă unor situaţii stresante, care nu se vor rezolva nici repede şi nici uşor. Din fericire, rudele apropiate vă vor da o mână de ajutor. Nu vă aşteptaţi la rezultate imediate ale eforturilor făcute în această zi. Cei din jur nu pot să vă refuze nimic.

Peşti
La serviciu nu prea veţi avea timp să vă plictisiţi, căci se vor ivi o mulţime de lucrări. Pe cât posibil, încercaţi să daţi dovadă de ceva mai multă răbdare în relaţia cu colegii şi, mai ales, cu partenerii de afaceri. Financiar aţi putea avea o realizare – o primă sau chiar o mărire de salariu. Există posibilitatea de a demara o activitate pe termen lung, dar pentru a avea succes va trebui să fiţi perseverent. S-ar putea să luaţi în serios un regim de viaţă mai sănătos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS