20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Horoscop

Berbec
În săptămâna aceasta, Berbecii vor fi extrem de schimbători, iar acest lucru le va afecta atât viaţa profesională, cât şi cea de cuplu. Însă, cine îi iubeşte trebuie să-i ia aşa cum sunt. O tentativă de împăcare cu o persoană cu care au rupt legătura sau sunt certaţi va eşua. O veste bună legată de viaţa de familie îi va binedispune. Cu banii vor sta destul de bine, pentru că li se vor restitui nişte datorii, dar trebuie să fie atenţi să nu facă excese financiare.

Taur
Taurii vor avea unele probleme de comunicare în zilele următoare, iar acest lucru va duce la conflicte în cuplu. Trebuie să fie atenţi la ce spun şi cum spun, pentru că s-ar putea să fie înţeleşi greşit. Pe latura profesională va fi exact invers, pentru că totul le va ieşi la fix şi vor avea mult spor. Vor exista unele dezamăgiri legate de anturaj, de relaţiile cu prietenii.

Gemeni
Săptămâna Gemenilor va fi una excelentă sub raport financiar. Chiar dacă nu vor avea chiar acum buzunarele pline, proiectele lor menite să le aducă mai mulţi bani vor începe să se concretizeze. În dragoste îi aşteaptă o perioadă plină de pasiune, propuneri picante şi momente intense. Cei care au avut necazuri recent vor primi un semn că lucrurile se îndreaptă. Gemenii trebuie să încerce să se bazeze şi pe sprijinul familiei şi al prietenilor.
 
Rac
Sănătatea le va da bătăi de cap Racilor şi le va scădea randamentul profesional. Este ceva firesc, dar ar fi indicat să le explice şefilor ce se întâmplă, pentru a nu fi acuzaţi de indolenţă. Câteva veşti bune date de prieteni îi vor însenina, dar nu trebuie totuşi să amâne o vizită la doctor. La sfârşitul săptămânii se preconizează călătorii plăcute în interes sentimental.

Leu
Leii vor alege să se relaxeze mai mult, să se ocupe de partenerul de cuplu şi de prieteni şi să mai lase problemele la o parte. Să nu exagereze totuşi, pentru că li se va da mult de muncă (sau studiu) şi, dacă trag tare acum, au şanse mai mari să reuşească. Randamentul lor intelectual nu va fi excepţional, dar nu vor avea de ales. Un cadou de la persoana iubită se anunţă pe la mijlocul săptămânii şi ar trebui să răspundă cu aceeaşi monedă.

Fecioară
Pentru Fecioare este, din nou, o săptămână foarte bună. Le aşteaptă nişte schimbări importante (în bine!), mai ales pe plan profesional. Vor exista şi nişte mici conflicte cu unele persoane cu care lucrează, dar vor fi eclipsate de toate celelalte lucruri bune care li se întâmplă Fecioarelor. În dragoste, toate întrebările lor vor primi răspunsuri şi, cel mai probabil, vor fi cele pe care doreau să le audă.

Balanţă
Pentru Balanţe, săptămâna va fi destul de liniştită, dedicată vieţii de familie şi de cuplu. Această perioadă de respiro este necesară, pentru că va fi urmată de una de mare agitaţie. Relaţiile interumane vor fi foarte bune în aceste zile. Profesional, li se va cere să investească mai multă energie şi să se implice mai mult. Mici nelinişti financiare le vor mai da bătăi de cap, dar şi acestea se vor rezolva în foarte scurt timp.

Scorpion
Deşi vor avea multe de făcut, Scorpionii se vor dovedi cam indolenți în zilele următoare. Se vor apuca de lucru pe ultima sută de metri şi vor deveni stresaţi. Nu este cazul, pentru că au multă putere de muncă şi vor reuşi să se adune. Dragostea merge foarte bine, mai ales pentru cei singuri, pentru că aceştia au toate şansele să cunoască pe cineva interesant.  

Săgetător
Săgetătorii se joacă uşor cu focul în dragoste. Se ştie că lor le plac relaţiile complicate, dar, de data asta, vor reuşi să le încâlcească de tot. Preocupaţi mereu de jocuri amoroase, riscă să neglijeze partea profesională şi să-şi creeze probleme. La sfârşitul săptămânii vor reuşi să rezolve o problemă financiară foarte stresantă. E foarte posibil să primească o veste de la o dragoste mai veche, care să-i întoarcă pe dos.
 
Capricorn
Capricornii vor avea o săptămână marcată de reuşite profesionale. Pe orice vor pune mâna va ieşi bine. Acest lucru va fi remarcat şi răsplătit pe măsură, aşa că şi buzunarele lor vor fi pline. În dragoste, li se va cere să dea dovadă de mai multă inţiativă şi să acorde mai multă atenţie relaţiei, mai ales dacă s-a cam instalat rutina, dar nu vor exista certuri. Un mesaj transmis greşit de cineva din anturaj va da naştere unui mic conflict.

Vărsător
Săptămâna Vărsătorilor va fi dedicată iubirii. Atât cei singuri, cât și cei cuplați vor avea mare succes la sexul opus. Desigur, pentru cei care au deja o relație, acest succes nu prea va fi pe placul partenerilor și se vor isca niște certuri pasionale. Profesional, nu vor fi prea mulțumiți, pentru că se vor simți ignorați de superiorii lor. De bani nu se vor putea plânge, pentru că vor fi răsplătiţi pentru un serviciu făcut mai demult.

Peşti
Peştii vor avea o viaţă socială foarte activă în zilele următoare, situaţie de care vor profita pentru a obţine nişte avantaje profesionale. Şi bine fac, pentru că nu e exclus să întâlnească pe cineva care le poate oferi o şansă sau o informaţie preţioasă. Să fie foarte atenţi în dragoste, pentru că o a treia persoană va încerca să le influenţeze negativ relaţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS