Berbec
Veţi avea multe de făcut, mai ales că unele lucrări la care aveţi restanţe vor deveni urgente. Superiorii ierarhici vor aprecia conştiinciozitatea de care daţi dovadă, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca aceştia să vă sprijine într-o prea mare măsură. N-ar strica să încercaţi să ieşiţi puţin din tipare, chiar dacă preferaţi căile bătătorite. Ritmul lent nu vă este de folos în această perioadă. Aveţi iniţiative îndrăzneţe în viaţa familială.

Taur
Traversaţi o perioadă în care riscul de accidente este mare . Situaţia financiară vă stresează, dar cel puţin deocamdată nu aveţi ce face în această direcţie. Neînţelegerile cu colaboratorii pot exploda în orice moment, aşa că ar trebui să vă manifestaţi cu mai multă indulgenţă. Sunteţi când tolerant şi conciliant, când încercaţi să faceţi disciplină.

Gemeni
Sunteţi mai conştiincios decât în mod obişnuit şi acest lucru va fi observat. Veţi munci mult atât la serviciu, cât şi acasă. Şefii vă vor aprecia eforturile, iar sprijinul colegilor vă va fi de un real folos. Trataţi cu atenţie orice detaliu, căci ceea ce faceţi acum va avea efecte excelente în viitor. Dacă aveţi de semnat documente oficiale, va trebui să fiţi cât se poate de atent la orice detaliu.
 
Rac
Încercaţi să vă canalizaţi energia cu precădere spre activităţile de la serviciu, altfel veţi rămâne în urmă cu multe. Dacă aveţi de semnat acte, fiţi cu mare băgare de seamă, deoarece nu este sigur că veţi obţine ceea ce vă doriţi. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu colaboratorii! Farmecul personal face ca popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus să crească simţitor. În dragoste traversaţi o perioadă dificilă.

Leu
Din punct de vedere mental, sunteţi deosebit de eficient. Reuşiţi să vă concentraţi cu uşurinţă şi nu veţi avea nici o problemă dacă veţi dori să vă puneţi ideile în practică. Dacă aveţi probleme legate de aparatul circulator, în această perioadă ele s-ar putea acutiza. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan, altfel aţi putea fi implicat într-un mic accident. Sectorul amoros al nativilor este afectat. Este o atmosferă mai mohorâtă şi cu nemulţumiri.

Fecioară
Situaţia financiară vă cam nemulţumeşte, dar nu este cazul să aveţi o discuţie pe această temă. Situaţia se va rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat, aşa că nu are rost să vă complicaţi. Fiţi prudent cu cheltuielile, indiferent de ce vă sugerează cunoscuţii. În rest, iniţiativele din această perioadă se vor dovedi de succes, căci perseverenţa de care daţi dovadă este apreciată la toate nivelurile.  

Balanţă
Dacă lucraţi cu bani la serviciu, va trebui să fiţi mai atent decât de obicei, căci puteţi avea parte de surprize de tot felul. O persoană mai puţin cunoscută încearcă să ţeasă tot felul de intrigi în jurul dumneavoastră. Din fericire, şansa este de partea dumneavoastră şi nimic din tot ce va face nu vă va putea atinge. Nu este cazul nici să încercaţi negocierea sumelor reprezentând salariul sau colaborările. Aveţi capacitatea de a tranşa lucrurile, luând decizia care se impune, fără ezitare.

Scorpion
Veţi avea un sentiment de frustrare, căci eforturile dumneavoastră nu se vor concretiza atât de repede pe cât v-aţi aştepta. Cineva din familie vă va susţine, cu condiţia să faceţi tot ce vi se spune. La serviciu veţi primi o aprobare la o cerere mai veche. Fiţi însă atent, deoarece este posibil să fiţi victima unor persoane care vă invidiază.

Săgetător
Va fi mare agitaţie la serviciu, dar cum aveţi multă putere de muncă, veţi reuşi să faceţi faţă provocărilor. Veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Relaţia cu colaboratorii va fi tensionată. Încercaţi să faceţi totul de unul singur. Nici superiorii ierarhici nu se vor arăta prea dornici să vă susţină iniţiativele. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!
 
Capricorn
Vă veţi implica într-o activitate nouă, care vă va obliga la un efort susţinut. Din fericire, starea fizică vă permite să vă puneţi ideile în practică. Veţi primi propuneri de colaborare deosebit de interesante şi ar fi păcat să nu le luaţi în seamă. Partenerul de viaţă vă va oferi sprijinul necondiţionat. Puteţi avea mai multă încredere în sfatul prietenilor, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile profesionale. Aveţi o rezistenţă mai scăzută la stres şi oboseală.

Vărsător
Conjunctura astrală din această perioadă vă conferă energie şi iniţiativă. Sunteţi dornic să vă puneţi în practică proiectele, dar n-ar fi rău să vă păstraţi ceva mai mult timp şi pentru odihnă şi relaxare. Dacă doriţi să plecaţi într-o călătorie, fiţi atent, căci mijlocul de transport v-ar putea face o surpriză mai puţin plăcută. În carieră este posibil să apară unele schimbări. Cei care vor să se lase de fumat au acum ocazia ideală.

Peşti
Dovediţi o excelentă energie mentală, ceea ce vă va ajuta în rezolvarea eficientă a lucrărilor pe care le aveţi de finalizat. La slujbă vor fi foarte multe de făcut, aşa că este posibil să rămâneţi peste program. O cunoştinţă vă va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Dacă vi se va da ocazia să vă implicaţi într-o aventură sentimentală, fiţi precaut. Disputele din familie se rezolvă cu eforturi de ambele părţi.