17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Traversaţi o perioadă delicată în viaţa sentimentală. V-aţi săturat de rutină şi tot ce vă doriţi este un eveniment, ceva nou, o schimbare care să nu vă mai dea senzaţia că bateţi pasul pe loc. Aveţi grijă ce decizie luaţi. Sistemul nervos trebuie menajat, pentru a reuşi să vă păstraţi echilibrul. Faceţi plimbări în aer liber, alegeţi o activitate relaxantă. Treceţi printr-un moment mai dificil, în care v-ar prinde bine să ascultaţi şi altă părere.

Taur
Aveţi o imaginaţie debordantă şi ştiţi să introduceţi puţină fantezie în viaţa de cuplu. În afaceri, calculaţi riscurile, pentru a avea parte de câştig. Unii nativi se ocupă de amenajarea locuinţei. Faceţi tot posibilul pentru bunăstare. Încercaţi să vă menajaţi partenerul de viaţă, neîncărcându-l cu probleme profesionale. Intraţi într-o perioadă în care aveţi o mare putere de a-i fermeca pe cei din jur.  

Gemeni
Unele probleme familiale trebuie rezolvate urgent. Doar astfel veţi reuşi să vă ocupaţi de situaţia personală şi să aveţi suficient timp liber. Relaţiile cu prietenii riscă să fie tulburate din cauza lipsei obiectivităţii. Vă lăsaţi copleșit de emoţii şi nu mai reuşiţi să vedeţi lucrurile foarte clar. Alegeţi să urmaţi propriul drum, chiar dacă vă simţiţi neînţeles de prieteni. Încercaţi să fiţi mai deschis şi mai tolerant.  
 
Rac
Evitaţi conflictele cu persoanele care sunt susceptibile să vă ajute în proiectele profesionale sau sociale. O atitudine prea vanitoasă sau prea agresivă ar putea să le exaspereze. Acordaţi prioritate persoanelor pe care le iubiţi. În activitatea personală fiţi perseverent, chiar dacă apar obstacole neprevăzute şi accidente pe parcurs. Cresc responsabilităţile, astfel încât se poate să vă epuizaţi.    

Leu
Înţelegerea cu partenerul de viaţă depinde de modul în care vă impuneţi în faţa persoanelor care încearcă să intervină în viaţa dumneavoastră privată. Adaptaţi-vă la responsabilităţile de ordin familial. Fiţi mai conciliant şi renunţaţi puţin la egoism. Dacă sunteţi disponibil, aveţi şanse să vă îndrăgostiţi. Cei în cuplu au unele nemulţumiri legate de partener. Ocupaţi-vă de problemele financiare pe care le-aţi lăsat în aşteptare în ultima perioadă.

Fecioară
Apar probleme financiare şi nu este momentul să vă implicaţi în afaceri riscante. Luaţi toate măsurile necesare pentru menţinerea echilibrului bugetar. În dragoste sunteţi atât de exigent, încât nimeni nu reuşeşte să vă cucerească inima. Cu toate că sunteţi implicat într-o relaţie, speraţi ca partenerul de viaţă să închidă ochii în privinţa escapadelor dumneavoastră.   

Balanţă
Vă ocupaţi de chestiunile sentimentale, făcând un adevărat tam-tam. Fiind conştient de sex-appeal-ul dumneavoastră, vă folosiţi de acest atu pentru a vă îndeplini dorinţele. Problemele familiale ar trebui evitate acum, pentru că dialogul se face dificil, iar riscul unor noi dispute e cât se poate de real. După ce aţi zburat din floare în floare, vă gândiţi acum la o situaţie mai stabilă. O persoană de sex feminin vă ajută cu sfaturi şi bani.

Scorpion
Comportamentul unor persoane din anturaj vă dă un sentiment destul de neplăcut. Vă daţi seama totuşi că o parte din vină o purtaţi chiar dumneavoastră şi i-aţi privit într-o lumină prea bună. Aveţi o intuiţie bună în privința tranzacţiilor bancare şi a chestiunilor de bursă. Familia vă susţine în ceea ce faceţi. Aveţi dificultăţi însă suficient de importante pentru a nu vă mai gândi la nimic altceva.    

Săgetător
Vă faceţi multe proiecte împreună cu prietenii. Apreciaţi nativii Peşti şi aveţi întâlniri plăcute alături de Vărsători. Nativii zodiei ar putea fi seduşi de ideea unor aventuri, indiferent că sunt sau nu implicaţi într-o relaţie. Astăzi puteţi primi o sumă de bani care vine la momentul oportun. Dacă o persoană încearcă să vă sensibilizeze, nu o lăsaţi să profite de bunăvoinţa dumneavoastră.
 
Capricorn
Nu faceţi promisiuni şi nu vă angajaţi în orice situaţie. S-ar putea să vă entuziasmaţi de lucruri care nu merită. Apar complicaţii în prieteniile cu persoanele care nu se dovedesc stabile. Nativii singuri s-ar putea îndrăgosti pe neaşteptate. Se poate să vă gândiţi tot mai serios la căsătorie. Este bine însă să chibzuiţi lucrurile. În relaţiile de prietenie vă sunt aruncate vorbe usturătoare, iar persoanele dragi au un comportament agresiv.        

Vărsător
Cei singuri pot să spere la o căsătorie stabilă şi durabilă. Este vorba însă de o decizie din interes, nu din dragoste. Cu toate acestea, o astfel de uniune ar fi satisfăcătoare pentru ambele părţi. Relaţiile de prietenie sunt dificile şi înşelătoare. Acasă, atmosfera este cam tensionată şi cu greu mai reuşiţi să găsiţi o vorbă bună. Treceţi printr-o perioadă nefastă, aşa că încercaţi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Peşti
Deşi sunteţi în general o persoană calmă, riscaţi să vă pierdeţi răbdarea. Ajungeţi la dispute cu persoanele apropiate şi cu cele din anturajul profesional, în cazul în care vă întâlniţi cu ele astăzi. Vă faceţi prea multe griji pentru cei dragi. Încercaţi să analizaţi situaţia şi să vedeţi dacă există argumente solide pentru a vă nelinişti în privinţa lor. Încercaţi totuşi să ţineţi cont de dorinţele celor din familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS