17.9 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi parte de o zi satisfăcătoare din punct de vedere amoros. De fapt, momentele minunate de care vă bucuraţi sunt atât de intense, încât uitaţi de tot şi vă concentraţi asupra fiinţei iubite. Proiectele la care lucraţi întârzie să se finalizeze. Sunteţi vulnerabil din punct de vedere psihic. Acordaţi excesiv de multă importanţă cuvintelor şi atitudinilor celorlalţi, pe care le interpretaţi greşit.

Taur
Combativitatea este arma cea mai puternică în reuşita profesională. Vă confruntaţi cu o atmosferă ostilă la locul de muncă. Este bine să vă încredeţi în prieteni, atâta timp cât nu duceţi la extrem această încredere. Nu lăsaţi afecţiunea pentru ei să vă influenţeze conduita. Aveţi unele discuţii cu partenerul de viaţă, legate de bani. Este nevoie de un compromis pentru a ajunge la o soluţie. Petreceţi momente plăcute alături de familie.

Gemeni
Aţi putea obţine nişte condiţii de creditare atrăgătoare, dacă vă gândiţi să vă schimbaţi locuinţa sau să o reamenajaţi. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte. O persoană de sex opus apare în viaţa amoroasă şi vă dă senzaţia că merită încrederea dumneavoastră. Încercaţi să aflaţi ce principii are înainte de a vă implica. Tindeţi să luaţi partea unei rude, în defavoarea partenerului de viaţă. În acest caz, se poate să apară conflicte între voi.
 
Rac
Ajutorul prietenilor se va dovedi important. Puteţi conta pe aceştia pentru a găsi o soluţie eficientă. La serviciu aveţi parte de succes, mulţumită tenacităţii dumneavoastră. Aveţi grijă de bani şi evitaţi riscurile financiare. Relaţia de cuplu poate fi îmbunătăţită dacă petreceţi mai mult timp împreună, departe de restul lumii. Important este să nu mai jucați rolul unui dictator în casă.

Leu
Nativii care au copii trebuie să-şi petreacă timpul cu aceştia, ocupându-se de unele probleme cu care cei mici se confruntă. Ca să scăpaţi de rutină, vă puteţi face un program diferit de cel obişnuit, puteţi începe un nou hobby. În dragoste stăpâniţi-vă impulsul de a face câteva nebunii regretabile. O persoană care v-a dezamăgit vă va câştiga din nou stima, graţie curajului şi calmului cu care a făcut faţă unei situaţii delicate.

Fecioară
Astăzi nu este tocmai o zi fastă pentru dumneavoastră. Toate problemele stau după câte un colţ, aşteptând să faceţi o mişcare greşită pentru ca apoi să vină grămadă asupra dumneavoastră. Fiţi atent la ceea ce spuneţi şi, mai ales, la cine aude ceea ce spuneţi. Relaţiile cu partenerul de viaţă decurg bine. Încercaţi împreună să rezolvaţi nişte probleme domestice.  

Balanţă
Ziua nu va fi tocmai rea, dacă încercaţi să rămâneți în domeniul activităţilor mai puţin importante. Diseară, cel mai nimerit este să staţi singur, într-un colt, pentru a nu-i jigni cu vorbele sau acţiunile dumneavoastră pe membrii familiei sau pe prieteni. Nu lăsaţi discuţiile aprinse cu prietenii să aducă discordia în relaţiile voastre. Acasă adoptaţi o atitudine pozitivă pentru a rezolva problemele. Daţi dovadă de curaj şi voinţă.

Scorpion
Planurile nepuse în practică şi proiectele neterminate vă vor da dureri de cap toată ziua. Amânarea lor în continuare va face numai ca lucrurile să se înrăutăţească. Dacă rămâneţi pasiv, vă veţi afunda într-o grămadă de proiecte ce se vor aduna unele peste altele. Nativii singuri au parte de o întâlnire extrem de importantă. Lucrurile se liniştesc acasă.  

Săgetător
Încercaţi să nu vă apucaţi de cât mai multe probleme. Mai mult ca sigur, nu veţi reuşi să le rezolvaţi în cel mai scurt timp, aşa cum vă doriţi. În schimb, pentru a vă păstra sănătatea şi a vă recupera voia buna, acordaţi-vă multe momente libere. Tindeţi să vă închideţi în dumneavoastră la cea mai mică problemă. Cu greu reuşeşte cineva să scoată o vorbă de la dumneavoastră. Alţi nativi sunt plini de energie şi entuziaşti.
 
Capricorn
Veţi vedea cum astăzi starea romantică vă va ajuta mult atât în relaţiile cu cei din jur, cât şi în relaţia cu persoana iubită. Diseară, admiratorii vă vor înconjura oriunde vă veţi duce. Vă înţelegeţi bine cu partenerul de viaţă şi ştiţi când trebuie să fiţi tolerant cu acesta. Apar posibilităţi de asocieri în afaceri, semnaţi contracte sau vă bucuraţi de unele avantaje.      

Vărsător
Vă înţelegeţi bine cu partenerul de viaţă şi ştiţi când trebuie să fiţi tolerant cu acesta. La serviciu este foarte important să depuneţi efortul necesar pentru a vă consolida poziţia. Nu vă temeţi să vă manifestaţi admiraţia în mod deschis faţă de cei pe care-i apreciaţi. Fiţi însă mai discret în faţa celor pe care îi dezaprobaţi. La locul de muncă trebuie să vă organizaţi mai bine. Negociaţi calm şi evitaţi să vă impuneţi cu forţa.

Peşti
Ideal ar fi să vă rezolvaţi problemele, dar să nu uitaţi să vă şi distraţi. Diseară, cineva aşteaptă să înveţe de la dumneavoastră lucruri noi. Nu ezitaţi să-i împărtăşiţi din vastele cunoştinţe pentru că vă va mulţumi cu vârf şi îndesat cu prima ocazie. Vă afectează vorbele dure ale partenerului de viaţă. Încercaţi să vă stăpâniţi mai bine emoţiile. Excesele de orice fel sunt de evitat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS