Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Este o zi în care aveţi parte de senzaţii intense în plan amoros. Vă priviţi partenerul de viaţă într-un mod idealist şi sunteţi gata să faceţi orice pentru a-l mulţumi. Dacă ştiţi să fiţi prudent în tranzacţiile financiare pe care le-aţi putea încheia astăzi, aveţi posibilitatea să câştigaţi unele sume interesante. Dacă trebuie să luaţi decizii în plan profesional, consultaţi-vă cu cineva de încredere. Asistați la un eveniment minor care vă schimbă opţiunile.  

Taur
Vă bucuraţi de încredere şi respect reciproc, în viaţa de cuplu. Dacă sunteţi singur şi trebuie să luaţi o decizie în privinţa viitorului amoros, gândiţi-vă foarte bine pentru că s-ar putea ca familia să se opună. Se poate să faceţi progrese considerabile la locul de muncă, însă, în acelaşi timp, trebuie să ştiţi că orice gest de agresivitate vă dăunează mult. Anunţaţi familia că vi s-a oferit un post de răspunde.

Gemeni
Acasă atmosfera este destul de tensionată. Se poate să fie unele conflicte din cauza banilor. Chiar dacă au loc multe schimbări la locul de muncă, bunăvoinţa şi calmul dumneavoastră vă vor ajuta să vă acomodaţi cu noua situaţie. Timpul liber vi-l petreceţi în compania prietenilor. Chiar dacă vă distraţi copios, nu veţi uita de responsabilităţile pe care le aveţi atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.
 
Rac
Astăzi, cei dragi se bucură să vă vadă atât de generos şi afectuos. Sunteţi mai binevoitor ca de obicei, mai tolerant şi puteţi, totodată, să jucaţi un rol de mediator. În plan profesional, rivalii dumneavoastră ar trebui să-şi facă griji, deoarece ambiţia dumneavoastră şi munca susţinută şi continuă vă pot aduce victoria mult visată. Greutăţile şi problemele nu sunt pentru dumneavoastră.       

Leu
Chiar dacă nu vă prea surâde să participaţi la tot felul de întâlniri mondene, ar trebui să vă faceţi timp pentru aşa ceva. Există posibilitatea să întâlniţi persoane influente, care vă pot ajuta cândva. Schimbările care au loc în viaţa profesională nu vă înspăimântă. Reuşiţi să rămâneţi sigur pe dumneavoastră şi chiar să sesizaţi acele avantaje pe care vi le aduc noile evenimente.

Fecioară
Simţiţi nevoia să ieşiţi în lume şi să cunoaşteţi oameni noi. Se poate chiar să vă întâlniţi cu câţiva prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme. Astăzi aveţi posibilitatea să vă ocupaţi de problemele de ordin financiar. Dacă aveţi câteva idei în această privinţă, ar fi bine să le puneţi în aplicare. Investiţiile sunt bine aspectate. Nu vă este frică de gura lumii şi acţionaţi ca şi până acum, deşi colegii vă impun un alt cod comportamental.

Balanţă
Este o zi frumoasă în plan amoros. Dacă aveţi deja o relaţie, trăiţi clipe minunate alături de persoana iubită şi simţiţi aceleaşi emoţii pe care le-aţi trăit la începuturi. Dacă sunteţi singur, există şanse să vă îndrăgostiţi. Activitatea profesională este aducătoare de satisfacţii. Problemele cu care v-aţi confruntat până acum îşi găsesc soluţia. Consideraţi că anularea unui contract ar fi benefică pentru dumneavoastră în această perioadă.

Scorpion
Dacă aţi întâlnit probleme profesionale în ultimele luni, acum, în sfârşit, acestea se vor termina. Autoritatea dumneavoastră nu va mai fi contestată şi veţi putea să ocupaţi iar locul pe care-l meritaţi. În cazul în care cineva din familie v-a judecat aspru, gândiţi-vă un pic la comportamentul dumneavoastră din trecut. Se poate să găsiţi rapid o soluţie. Faceţi eforturi pentru a participa la un fel de ritual complicat.    

Săgetător
În dragoste aveţi parte de linişte şi înţelegere din partea partenerului. Acest lucru este posibil pentru că şi dumneavoastră sunteţi hotărât să menţineţi acest climat plin de afecţiune. Unii săgetători pot să se mute cu serviciul, pentru a câştiga o mai mare independenţă. Este o zi favorabilă semnării de contracte, tratate sau pentru asocieri comerciale. Totuşi, chiar dacă munca sau obligaţiile familiale vă solicită mult, rezervaţi-vă câteva momente numai pentru dumneavoastră.

Capricorn
Postura de şef vi se pare înrobitoare, aducătoare de cheltuieli şi multă oboseală. Nu sunteţi mulţumit nici măcar de persoana iubită şi vă credeţi înşelat, mai ales că pierdeţi nişte chilipiruri. Vă manifestaţi cu mai multă încăpăţânare şi mai multă ambiţie, uneori chiar fără rost. Aveţi nevoie de multă modestie pentru a vă modifica reacţiile şi pentru a primi laudele aşteptate.

Vărsător
Vărsătorii singuri pot să întâlnească pe cineva important pentru viitorul lor. Dacă aveţi deja o relaţie, vă bucuraţi de încredere şi respect din partea partenerului de viaţă. Este bine să vă apucaţi de un nou sport, de preferinţă unul acvatic. Renunţaţi la o parte din obiective şi vă lăsaţi în voia partenerilor, tocmai când aceştia sunt rău intenţionaţi. Vi se pare dificil să luaţi decizii clare şi consideraţi că mai puteţi amâna hotărârile absolut necesare.

Peşti
Este bine astăzi să daţi dovadă de prudenţă în ceea ce priveşte banii, mai ales dacă este vorba despre investiţii imobiliare. Impulsivitatea vă poate duce pe căi greşite. Unii nativi încheie astăzi o activitate profesională, care le permite să pornească mai departe cu o bază mai solidă. Doriţi să vă aflaţi în centrul atenţiei şi veţi organiza o petrecere.

ȘTIRI VIDEO GdS