16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Pentru că nu aţi dormit suficient, astăzi vă simţiţi mai obosit ca de obicei. Încercaţi să vă reveniţi, însă este nevoie de mult efort. Părinţii încearcă să discute ceva cu dumneavoastră, dar nu vă puteţi concentra la nimic. Ar fi bine să vă odihniţi, în loc să trageţi de dumneavoastră să faceţi ceva. Aveţi parte de tot felul de mici probleme care vă irită destul de tare. Reacţiile dumneavoastră sunt greu de acceptat de către persoanele din jur.

Taur
Abordaţi în mod direct problemele de familie şi vă asumaţi responsabilităţile din viaţa personală fără teamă. Cu toate acestea, există subiecte pe care ar fi mai bine să nu le abordaţi încă. Evitaţi, de asemenea, discuţiile inutile cu prietenii, deoarece pot degenera în conflicte. Dacă sunteţi singur, astăzi aţi putea avea parte de o întâlnire deosebită. Reuşita proiectelor la care lucraţi va veni mult mai târziu.

Gemeni
Întâmpinaţi unele dificultăţi financiare. Nu vă mai intră în cont chiar atât de mulţi bani. Sunteţi nevoit să strângeţi cureaua. Dacă sunteţi singur, azi nu vă arde deloc de întâlniri. În cazul în care trebuie să luaţi decizii pe plan profesional, mai aşteptaţi câteva zile. Nu vă este clar ceea ce trebuie făcut şi nici suportul celor din jur nu pare extrem de eficient. Dacă legaţi o nouă prietenie cu o persoană cunoscută de curând, trebuie să fiţi prevăzător.
 
Rac
Un prieten drag vă roagă să vă întâlniţi cu el, deoarece nu v-a mai văzut de multă vreme. Va trebui să vă împărţiţi cumva timpul între partenerul de viaţă, îndatoririle casnice şi restul întâlnirilor care vă sunt solicitate. Luaţi o decizie importantă privind relaţia de cuplu, decizie care are efecte pe termen lung. Sunteţi afectuos şi plin de entuziasm.

Leu
Aveţi noroc la bani astăzi, însă aceştia nu vin de la serviciu. Este vorba despre o sursă surprinzătoare, de la o rudă îndepărtată sau de la un prieten vechi. Gestul în sine este cu atât mai bizar cu cât nu aţi vorbit de multă vreme. Familia se va interesa de acest eveniment, încercând să facă tot posibilul pentru a vă ajuta. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte considerabil.

Fecioară
Vi se aduce la cunoştinţă un lucru legat de o rudă apropiată, iar vestea în sine nu are darul de a vă încânta prea tare. Ar fi totuşi bine să vorbiţi personal cu aceasta, pentru că numai aşa vă veţi putea face o impresie corectă asupra lucrurilor. Încercaţi să fiţi diplomat şi să nu vă supăraţi pe orice gest sau privire. Întâlniţi o persoană specială care pune capăt singurătăţii dumneavoastră. Relaţiile şi contactele sunt deosebit de utile pentru dezvoltarea profesională.

Balanţă
Aveţi câteva dificultăţi de comunicare cu părinţii, deoarece se pare că ei au o părere foarte clară despre activitatea dumneavoastră profesională. Nu sunt foarte mulţumiţi de unele decizii pe care le-aţi luat şi ar cam vrea să vă facă un program de lucru. Ar trebui să vă asumaţi responsabilitatea pentru ceea ce faceţi şi să le explicaţi calm şi ferm că nevoile dumneavoastră sunt altele. Trebuie să trasaţi o linie clară între responsabilităţile familiale şi cele profesionale.

Scorpion
Sunteţi realist în privinţa proiectelor profesionale. În plus, vă organizaţi foarte bine programul şi sunteţi extrem de eficient. În viaţa personală însă, lucrurile nu stau la fel de bine. Atmosfera este destul de tensionată. În plan amoros este o zi foarte bună pentru a readuce stabilitatea în cuplu şi este chiar ceea ce vă doriţi. Eforturile făcute în domeniul profesional îşi arată acum roadele.    

Săgetător
Vă consolidaţi poziţia profesională şi aveţi parte de anumite satisfacţii, ca urmare a efortului depus. Nu încurajaţi discuţiile aprinse din familie, aruncând cuvinte care tensionează şi mai mult atmosfera. Este o zi în care nu suportaţi deloc constrângerile de nici un fel şi reacţionaţi pe măsură. Dacă este cineva care încearcă să vă tempereze, va trebui să vă înfrunte şi nu-i va fi deloc uşor. Gândiţi-vă puţin şi la partenerul de viaţă, deoarece are nevoie de dumneavoastră.

Capricorn
Mergeţi împreună cu familia undeva, poate într-o vizită la una din rude. Această apropiere neaşteptată şi, mai ales, uşurinţa cu care comunicaţi vă vor face să vedeţi altfel lucrurile. Aveţi să înţelegeţi că unele lucruri în viaţă sunt extrem de importante şi că este bine să trecem peste micile neajunsuri, tocmai pentru a avea parte de asemenea momente fericite.  

Vărsător
Vă treziţi cu o senzaţie de oboseală acută, astfel încât nu prea aveţi chef să vă faceţi mari planuri. Cu toate acestea, familia vă roagă să plecaţi undeva, departe de casă. Dacă reuşiţi să vă mobilizaţi, aţi putea avea parte de nişte ore minunate alături de cei dragi şi chiar puteţi să invitaţi şi un prieten apropiat. Aveţi câteva probleme de sănătate care vă cam stresează, astfel încât nu prea mai aveţi chef de nimic.

Peşti
Trebuie să vă mobilizaţi, deoarece unul dintre părinţi vă solicită ajutorul. Este posibil ca în loc de odihnă, în aceste zile să lucraţi pentru casă, poate chiar să-i ajutaţi la zugrăvit sau la curăţenia generală. Numai spre seară veţi prinde câteva ore de linişte, care vă vor face mult bine. S-ar putea să vi se facă o ofertă legată de casă, poate vi se propune un contract de vânzare-cumpărare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS