22.6 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Intraţi într-o configuraţie negativă care vă va măcina şi vă poate face să luaţi decizii greşite. Nu vă pripiţi. Recomandarea este să ieşiţi din umbră şi să nu vă izolaţi, pentru că veţi găsi compania plăcută de care aveţi nevoie. Astăzi aveţi ocazia să vă apropiaţi mai mult de persoanele dragi, să reflectaţi asupra dumneavoastră, asupra greşelilor pe care le-aţi făcut faţă de ei şi să încercaţi să îndreptaţi lucrurile.

Taur
Prietenii sunt astăzi un punct forte pentru dumneavoastră. Încă de la începutul zilei veţi primi veşti în legătură cu o persoană apropiată. Este, de asemenea, posibil să aveţi nevoie de sfatul unui prieten care nu refuză să vă ajute. Nu sunteţi în formă maximă şi din acest motiv ar trebui să amânaţi unele decizii. În ceea ce priveşte sectorul profesional, programul este variabil. Apar noi modificări.

Gemeni
Întârzierea predării unui proiect vă aduce în situaţia de a da unele explicaţii. Chiar dacă nu sunteţi unicul responsabil, azi vă veţi lupta singur. Dragostea vă bate la uşă, dar se pare că încă nu sunteţi pregătit să o primiţi cu braţele deschise. Orice planuri v-aţi face pentru astăzi, nu investiţi prea multă energie în treburile casnice. Ieşiţi în oraş cu prietenii sau cu persoana iubită.

Rac
Se apropie un moment important în viaţa dumneavoastră şi ar fi bine să începeţi să vă planificaţi bugetul. La serviciu sunteţi apreciat pentru munca şi efortul depuse.
Alături de un coleg găsiţi o soluţie la o problemă ce apare pe neaşteptate. Veţi avea multe activităţi care s-ar putea să-şi pună amprenta asupra dumneavoastră. Stresul vă poate transforma într-o persoană uşor inflexibilă.

Leu
Nu sunteţi foarte comunicativ şi acest lucru poate avea repercusiuni în contractarea unor clienţi sau furnizori. Unele proiecte vă iau pe nepregătite, iar acest aspect vă creează o uşoară tensiune. Eventual, astăzi veţi fi pus în situaţia de a da o mână de ajutor unui prieten. Spre seară deveniţi uşor irascibil şi riscaţi să porniţi conflicte acolo unde nu e cazul. Aveţi grijă cum vă comportaţi cu persoana iubită.

Fecioară
Vă gândiţi să faceţi un împrumut, însă nu este recomandat pentru că veţi intra în imposibilitate de plată cu atâtea datorii.
Dacă doriţi să vă schimbaţi locul de muncă, să începeţi propria afacere sau aveţi de susţinut examene, veţi fi alintatul planetelor. În ultima vreme vă obsedează ideea de moralitate şi la orice pas parcă vă răsună în minte poruncile sfinte. Vă gândiţi dacă e moral sau nu ce faceţi.

 Balanţă
Vi se promite o sumă de bani, dar mai aveţi de aşteptat, situaţie care vă aduce în pragul disperării. Veţi fi foarte solicitat din punct de vedere intelectual şi de aceea aveţi nevoie de efort susţinut şi concentrare maximă. Urmează o perioadă în care veţi fi mai apreciaţi la locul de muncă şi există posibilitatea să fiţi promovaţi sau să vă îmbunătăţiţi rezultatele. Totodată, relaţiile cu cei din jur sunt tot mai bune.
 
Scorpion
Planul financiar şi problemele care decurg de aici vă vor consuma toată energia. În dragoste, întâlniţi o persoană pe care doriţi s-o mai vedeţi şi chiar să aveţi o relaţie, dar nu ştiţi cum s-o abordaţi. Veţi fi nevoit să acordaţi ajutor unei cunoştinţe care se află într-o dificultate. Fie că este vorba de susţinere financiară sau de sprijin moral, ajutorul vă aduce multă pace în suflet şi apreciere din partea celorlalţi.

Săgetător
Anumite plăţi vă lasă în pană financiară şi începeţi să căutaţi modalitatea cea mai potrivită pentru a ieşi din impas. Planurile profesionale vă copleşesc şi nu vă mai vedeţi capul de treburi. Încercaţi să faceţi şi o strategie de abordare pentru a nu obosi. Sunteţi mai expresivi decât de obicei, iar acest lucru se datorează în special atitudinii pozitive pe care o aveţi. Aveţi energie pentru a începe un nou proiect.

Capricorn
Ar fi bine să analizaţi toate variantele şi informaţiile, mai ales că astăzi nu sunt aspectate pentru dumneavoastră speculaţiile financiare. Vă dovediţi creativ şi plin de idei inovatoare, ceea vă va atrage succesul şi satisfacţia pe plan intelectual. Veţi avea parte de o surpriză din partea rudelor sau a partenerului de viaţă care vă va însenina ziua. Vă aşteptaţi la o vizită din partea cuiva pe care nu l-aţi mai văzut de mult.

Vărsător
Este o zi în care veţi fi foarte solicitaţi şi va trebui să daţi dovadă de multă rezistenţă şi tărie de caracter. Partenerul vă este alături şi vă încurajează. Această atitudine va aduce un plus de energie şi va face să vă simţiţi apreciat. Se pare că toată lumea vă caută să vă ceară sfaturi. Nu puteţi să nu vă simţiţi măgulit pentru asta, dar în acelaşi timp devine obositor să îl consolaţi pe fiecare în parte.

 Peşti
Problemele financiare vă vor ocupa destul de mult timp şi asta pentru că încă nu reuşiti să găsiţi soluţia potrivită. Lucrul în echipă vă ajută foarte mult şi reuşiţi să conturaţi un proiect de viitor la care şi cei din jur au o mare contribuţie. Veţi reuşi să vă găsiţi echilibrul, după o săptămână încărcată şi plină de activităţi mai mult sau mai puţin solicitante. O ieşire în aer liber sau o persoană nouă ar putea să vă mobilizeze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS