6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii intră într-o perioadă marcată de senzualitate, uneori împinsă până la extrem. Potenţialul lor erotic este maxim şi vor avea toate condiţiile să-şi pună în aplicare fanteziile. Fie că sunt singuri sau au o relaţie, pot petrece momente de neuitat. Nu trebuie să se streseze pentru celelalte aspecte, pentru că acum nu e timpul lor. Şi viaţa lor intimă are nevoie de atenţie. Nu vor fi probleme în cuplu.

Taur
Taurii vor regreta o decizie pripită în dragoste. Vor pierde un tren pe care e imposibil să-l mai prindă din urmă. Nu are însă rost să plângă oalele sparte, au ratat momentul potrivit. Vor exista şi nişte tensiuni în anturaj care îi vor indispune destul de tare. Profesional, li se oferă ocazia de a se remarca fără a face prea multe eforturi. Financiar, vor avea câteva realizări neaşteptate. Vor plăti nişte datorii urgente.

Gemeni
Gemenii muncesc în continuare pe rupte, dar nu degeaba. Rost de distracţie prea multă încă nu e, dar o să fie curând, şi încă o distracţie fără stresul banilor. Emoţiile legate de profesie nu trebuie să-i descurajeze, pentru că lucrurile se vor îndrepta curând. Chiar dacă nu au prea mult timp să dedice relaţiei, vor primi toată susţinerea partenerului. Relaţia cu familia este tensionată.

Rac
Sănătatea le aduce mici necazuri Racilor. Nu e nimic grav, dar Racii sunt cunoscuţi pentru hipersensibilitatea lor. Profesional, numai de bine: vor reuşi să fie foarte convingători şi să obţină favoruri importante din partea superiorilor. Au şanse de o ieşire specială la sfârşitul săptămânii şi vor fi în centrul atenţiei. În dragoste, vor primi o vizită aşteptată cu nerăbdare, dar vor avea de suportat şi nişte discuţii incomode.

Leu
Leii singuri s-au cam săturat de flirturi şi vor ceva mai profund. Perioada e foarte bună pentru a începe o legătură stabilă sau pentru a consolida una deja existentă. Trebuie însă să-şi lase orgoliile la o parte şi să cedeze mai mult. La fel, să aibă grijă să fie mai discreţi în legătură cu trecutul lor, pentru că nu toţi cei cărora li se confesează le vor binele. Ocupaţi-vă de carieră. Riscaţi să aveţi dificultăţi cu un proiect.

Fecioară
Fecioarele au înainte o perioadă excepţională. Vor avea ocazia să se bucure de reuşita cuiva drag şi vor primi ele însele nişte veşti foarte bune legate de profesie. Spre mijlocul săptămânii, vor avea multe surprize plăcute în dragoste şi chiar vor ajunge să-şi facă planuri mari. O tranzacţie financiară le va aduce un câştig cum nici nu sperau şi vor reuşi să scape de multe nelinişti legate de bani. Urmează să călătorească.

Balanţă
Balanţele care au fost mai deprimate în ultima perioadă vor începe să-şi revină. Primesc o veste care le va schimba radical dispoziţia şi reiau o legătură rămasă în stand-by. Vor avea nişte discuţii serioase, în care va fi nevoie să-şi apere punctul de vedere, aşa că ar fi bine să-şi pregătească din timp argumentele. Viaţa lor intră pe un făgaş pozitiv, mai ales sub aspect sentimental. Nici financiar nu vor avea motive de nemulţumire.

Scorpion
Scorpionii care nu stau bine cu banii probabil nu caută acolo unde trebuie. Ocazii vor fi, dar e nevoie de prezenţă de spirit. Pot încheia uşor o afacere profitabilă, dar lucrurile nu se pot rezolva aşa, de la sine. Nişte datorii mai vechi aşteaptă să fie plătite, dar, dacă vor şti să fie convingători, vor putea obţine o amânare. În dragoste, vor avea unele îndoieli legate de sentimentele partenerului.

Săgetător
Pentru Săgetători va fi o perioadă dedicată flirtului. Vor avea succes cu carul la sexul opus şi şarmul lor irezistibil o să-i scape din câteva situaţii dificile. Cu toate acestea, nu e indicat să înceapă o relaţie serioasă. Nu strică să se distreze. Dacă au o relaţie, e un moment bun pentru experimente amoroase. Sunt expuşi riscului de a pierde bani sau de a fi înşelaţi.

Capricorn
Capricornii primesc multe oferte de ieşiri, excursii, întâlniri. Toate sunt tentante, dar e momentul să se concentreze asupra relaţiei de cuplu. E o perioadă propice împăcărilor, consolidării relaţiilor fragile, reluării unor legături. Profesional, vor avea câteva probleme provocate de cineva care vrea să le pună beţe-n roate. Vor avea câteva discuţii neplăcute legate de bani.Capricornii trebuie să se poarte cu diplomaţie în relaţiile cu colegii şi cu partenerii de afaceri, pentru a avea succes.

Vărsător
Nişte complicaţii amoroase or să-i cam enerveze pe Vărsători. Problema va fi legată de gelozie, aşa că trebuie să aibă grijă să nu dea apă la moară bănuielilor. Bârfele cuiva din anturaj vor ajuta la menţinerea unei situaţii conflictuale în cuplu. În profesie e un moment bun să înceapă proiecte de amploare. Vor face rost de bani în urma unui împrumut, dar trebuie să fie atenţi cu ritmul în care îi cheltuiesc.

 Peşti
E o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Asta înseamnă şanse de promovare sau o mărire de salariu. Să profite acum, pentru că nu va dura la nesfârşit. Li se va cere să restituie o datorie substanţială şi acest lucru îi va face să intre în panică. Vor primi un ajutor de la cineva din anturaj şi vor descoperi că au mai mulţi prieteni decât credeau. Reîntâlnirea cu o fostă iubire le va trezi nostalgia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU