22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Dramă, romantism, pasiune! Cuvintele par a fi desprinse din scenariul unui film. Puteţi afirma chiar că viaţa dumneavoastră bate filmul! O serie de evenimente neobişnuite întăresc această afirmaţie. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Dacă aveţi de semnat acte sau de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor.

Taur
Relaţia cu partenerul de viaţă va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Speculaţiile vă avantajează în această săptămână, astfel încât vă veţi relaxa în diverse moduri. În rest, doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Cu sănătatea staţi bine şi veţi avea parte de zile pline, în care nu vă veţi plictisi alături de familie şi de prieteni

Gemeni
În plan amoros, apar tot felul de conflicte cu partenerul de viaţă. Va fi nevoie să faceţi concesii, altfel va fi greu să găsiţi soluţii. Este bine să începeţi să vă construiţi paşii pe care trebuie să-i urmaţi pentru a căpăta un nou statut profesional. Astrele sunt de partea dumneavoastră, iar dacă sunteţi perseverent, într-un final veţi reuşi cele propuse. Energia fizică nu este foarte mare şi aveţi tendinţa să o risipiţi.

Rac
Aveţi anumite regrete faţă de o relaţie din trecut. Simţiţi cum sentimentele încă mocnesc pentru acea persoană, că încă nu s-au stins, însă nu mărturisiţi acest lucru nimănui. Inteligenţa vie, spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul colegilor, dar şi al şefilor. Câteva zile de odihnă activă vă vor spori randamentul.

Leu
Sunteţi ca un magnet, chiar irezistibil, şi nu vă forţaţi prea mult ca totul să iasă ca la carte. Pur şi simplu, aveţi un talent înnăscut în a fi fermecător. Aveţi grijă. Nu va ţine întotdeauna! Chiar dacă sunteţi încântat de multitudinea de oferte şi uşi deschise din punct de vedere profesional, nu faceţi mai mult decât puteţi duce. Alegeţi ceea ce este mai bun pentru dumneavoastră.

Fecioară
Vă simţiţi atras de o persoană de sex opus, pe care nu reuşiţi s-o abordaţi aşa cum v-aţi dori. Se poate ca ea să fie reticentă şi orice insistenţă venită din exterior să o deranjeze. De azi încolo va trebui să luaţi în calcul şi cheltuirea banilor cu mai multă grijă. Aveţi nevoie de organizare când vine vorba de finanţe, pentru că aşa cum vi le programaţi, aşa veţi dispune de ele. Toate vă merg strună, oriunde mergeţi va fi armonie şi voie bună.

Balanţă
Aveţi suficient farmec şi sunteţi capabil de o conversaţie strălucită, reuşind să impresionaţi orice persoană de sex opus. Dacă doriţi să vă puneţi în practică planurile mai vechi, mare atenţie, căci există cineva care v-ar putea înşela aşteptările. Dialogul cu superiorii nu poate fi evitat, dar până la urmă se va dovedi constructiv. Relaxaţi-vă cum nu aţi mai făcut-o de mult.

Scorpion
Tensiunea se acumulează treptat şi nu ştiţi cum să evitaţi unele divergenţe care pot apărea cu persoana iubită pe motiv că nu-i acordaţi suficient de multă atenţie. Activităţile comerciale vă avantajează, cu condiţia să nu vă cramponaţi de soluţii clasice. Aveţi şanse să cunoaşteţi o persoană care vă va susţine o bună parte din proiectele în care sunteţi implicat. Este o perioadă excelentă de a vă întâlni cu prietenii.

Săgetător
În plan amoros, vă faceţi planuri cu partenerul de viaţă. Vă înţelegeţi mai bine cu el, sunteţi mai apropiaţi şi mai romantici decât de obicei. Astrele vă vin în ajutor pe partea de comunicare. Uşurinţa cu care veţi rezolva chestiuni care ţineau de diplomaţie, tact şi discurs elaborat vă va aduce multe cuvinte de laudă din partea colegilor şi a superiorilor.

Capricorn
Dacă aveţi parte de o discuţie în contradictoriu cu persoana iubită, încercaţi să calmaţi spiritele şi să găsiţi o soluţie amiabilă. Evitaţi momentele intense, marcate de certuri. Nu strică să fiţi precaut în tot ceea ce faceţi. Fie că semnaţi acte sau vă daţi acordul pentru a face un serviciu unui cunoscut, gândiţi-vă de două ori dacă este o idee bună. Se va aşterne calmul peste tot ceea ce vă înconjoară. Starea de spirit pare să contamineze întreg universul social.

Vărsător
Uneori, fructul oprit pare să fie mai dulce decât ceea ce prezentul vă oferă pe tavă. Tânjiţi după altceva, vă doriţi pe altcineva lângă dumneavoastră. Nu sunteţi mulţumit cu ceea ce aveţi. Ideile curg, colegii sunt receptivi la dispoziţiile dumneavoastră, aşa că lucrul în echipă va fi o adevărată plăcere. Meritaţi o răsplată, aşa că vă puteţi întâlni şi în alt cadru pentru o porţie de relaxare.

 Peşti
Nu vă doriţi nimic altceva decât să fiţi liber. Să nu depindeţi de nimeni şi să nu daţi socoteală nimănui. Presiunea pe care partenerul de viaţă o exercită devine mai stresantă. Vă veţi trezi cu un sentiment de mulţumire faţă de tot ceea ce vă înconjoară, şi asta se va reflecta atât în zâmbetul de pe faţa dumneavoastră, cât şi în sporul pe care îl veţi avea la serviciu. Trupul şi mintea vă sunt invadate de un val de energie pozitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS