20.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024

Horoscop

Berbec

Sunteţi înconjurat de cei dragi şi, din aceste considerente, sunteţi marcat de un sentiment de securitate în plan afectiv. E indicat să faceţi o analiză succintă înainte de a lua măsuri. Evitaţi să fiţi prea obiectiv; mai degrabă lăsaţi să treacă o perioadă de timp pentru a purta anumite discuţii cu persoana iubită. Puterile dumneavoastră intuitive vor spori şi vă veţi bucura de o mai bună orientare.

Taur

E o zi în care veţi accepta cu uşurinţă restricţiile financiare. Daţi dovadă de flexibilitate şi asta vă poate ajuta să schimbaţi cu uşurinţă direcţia la un moment dat. Sunteţi destul de temperat şi blând; nu încercaţi deloc să forţaţi lucrurile. Spre seară, vă implicaţi într-un proiect de creaţie şi hotărâţi să vă lăsaţi imaginaţia liberă. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii astăzi; riscaţi să daţi naştere unor tulburări în mediul familial.

Gemeni

Vă veţi confrunta cu diverse schimbări neaşteptate; apar noi mesaje importante şi încercaţi să le desluşiţi. Aţi putea să vă simţiţi extrem de sensibil la un moment dat, de aceea ar fi indicat să petreceţi mai mult timp în cadrul familiei. E posibil spre seară să vă angajaţi în activităţi solitare, dând dovadă de corectitudine şi onestitate. O schimbare este la fel de bună ca o perioadă de odihnă. Ieşiţi în evidenţă.

Rac

Ar fi indicat să fiţi ceva mai flexibil, întrucât veţi avea de-a face cu mici conflicte, în special la locul de muncă. Lăsaţi-vă ghidat de noile oportunităţi care apar pe parcursul zilei. Spre seară, fiţi deschis spre noi opţiuni, în aşa fel încât să puteţi accepta o invitaţie primită în ultimul moment. Vă bucuraţi de popularitate, iar eforturile vor fi recompensate cu generozitate. Sunteţi apreciat de cei dragi şi de prieteni.

Leu

Astăzi apare o nouă responsabilitate în lista dumneavoastră, dar acest aspect nu vă copleşeşte ci, din contră, vă inspiră să găsiţi o soluţie de rezolvare a problemelor. Ca să nu vă complicaţi pe parcursul zilei, ar fi indicat să vă urmăriţi strict obiectivele. E o perioadă în care sunteţi în căutarea unei noi aventuri şi exploraţi necunoscutul cu pasiune. Oportunităţile în dragoste vor spori în urma unei călătorii.

Fecioară

Pacea interioară se bazează pe echilibrul spiritual; prin urmare, orice dezamăgire minoră sau o schimbare în planuri vă deranjează. Cineva care v-a supărat îşi va schimba radical comportamentul şi asta vă va vindeca resentimentele şi vă va conduce spre o conexiune mai solidă cu respectiva persoană. Urmează o perioadă plină de speranţă şi optimism în ceea ce priveşte planul de viitor. Posibilă călătorie plăcută, dar costisitoare.

Balanţă

Nu veţi reuşi să puneţi în practică planurile pe care le aveţi. Nu ar fi rău dacă aţi fi puţin atent la ce spun alţii; e posibil să vă ajute cu informaţii importante. Puteţi lua măsuri în privinţa rezolvării unei probleme de sănătate mai vechi, pe care aţi tratat-o cu indiferenţă şi care devine sâcâitoare. E o zi în care îi acceptaţi cu uşurinţă pe toţi cei din jur, din cauză că simţiţi nevoia de exprimare.

Scorpion

Începeţi ziua gata bulversat de o schimbare care se petrece în viaţa dumneavoastră. Constataţi că întorsătura de situaţie vă este favorabilă. Încercaţi să vă informaţi şi să cercetaţi problema timp de câteva zile înainte să luaţi o decizie finală. Spre seară, aveţi ocazia să vă etalaţi talentele într-un proiect cu prietenii. E posibil ca deciziile pe care le luaţi să vă aducă aprecieri la locul de muncă. Acordaţi timp şi problemelor personale.

Săgetător

E indicat să gândiţi pozitiv pentru a avea parte de o zi armonioasă. Investigaţi surse alternative şi veţi descoperi noi informaţii ce vă pot fi de mare folos. Puteţi face faţă unor provocări sau unor schimbări bruşte de situaţie, dând dovadă de încredere şi har. Îndoiala vă poate duce la nesiguranţă.

Capricorn

E o zi în care vă veţi simţi frustrat şi vă puteţi lovi de confuzii sau de modificări neaşteptate în ceea ce priveşte direcţia pe care o urmaţi. Încercaţi să faceţi un pas înapoi şi să priviţi lucrurile dintr-un unghi mai spiritual. Sunteţi pus în situaţia de a lua o decizie, faceţi o listă cu argumentele pro şi contra; asta vă poate ajuta să obţineţi claritatea de care aveţi nevoie pentru alegerea dumneavoastră.

Vărsător

E o zi în care sunteţi hotărât să faceţi ceva transformări în viaţă. Puteţi deveni destul de furios atunci când alţii vă blochează mişcările şi din această cauză vă vedeţi nevoit să schimbaţi puţin direcţia perspectivelor. E posibil ca un apel telefonic să vă schimbe în bine starea de spirit. Modestia şi optimismul vă vor ajuta să vă bucuraţi de lucrurile simple. Puteţi face schimbări cu caracter personal, care vă vor spori reputaţia.

Peşti

Dacă sunteţi atent la emoţiile care pun stăpânire pe dumneavoastră, veţi reuşi să depăşiţi mai uşor unele momente dificile. E o zi care nu pare a fi deloc îngăduitoare. Restabiliţi-vă echilibrul în aria relaţiilor personale; e posibil ca perioada aceasta să aducă noi schimbări în viaţă. Atenţie la relaţia cu persoana iubită: evitaţi discuţiile în contradictoriu. Sunteţi plin de energie; căutaţi să faceţi ceva constructiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS