20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Prietenii şi persoanele apropiate vă inspiră, ajutându-vă să faceţi cele mai bune alegeri. Există însă o anumită înclinaţie spre intransigenţă, care-i poate descuraja să se apropie de dumneavoastră. Încercaţi să acordaţi mai mult credit şi să fiţi puţin mai flexibil. Iniţiativele din viaţa amoroasă sunt aducătoare de împliniri. Nu trebuie să vă temeţi să vă împliniţi visele legate de relaţia de cuplu.

Taur
Numeroasele evenimente din viaţă pot duce la pierderea unor sume mari de bani. În cazul în care aveţi îndoieli, este bine să consultaţi un specialist înainte de a trece la acţiune. Pentru Tauri, viaţa sentimentală este aducătoare de surprize frumoase, care pot duce la împlinirea mult visată. V-aţi dori să investiţi bani în ceva care pare extrem de atrăgător, dar care implică şi multe riscuri.

Gemeni
Luciditatea şi prudenţa vă ajută să depăşiţi o situaţie dificilă, legată de un bun material. Se poate să fie vorba despre o casă sau o proprietate. Faceţi în aşa fel încât să nu cheltuiţi exagerat. În relaţiile cu persoanele apropiate se poate să vi se facă unele observaţii, însă ele nu sunt rău intenţionate. Aţi putea primi sfaturi utile şi veţi putea avea câştiguri materiale.

Rac
Vă ocupaţi de treburile legate de casă şi familie. Dacă aveaţi în plan să vă mutaţi în altă locuinţă, lucrurile ar putea să se concretizeze în această săptămână. Pe plan financiar, este nevoie de mai multă atenţie în gestionarea contului bancar. Dacă veţi fi suficient de atent, aţi putea chiar să câştigaţi nişte bani. Aveţi suficientă energie şi sunteţi destul de entuziasmat pentru a face faţă cu bine tuturor proiectelor personale.

Leu
Dacă vă veţi recunoaşte temerile faţă de o anumită persoană, este posibil să vă umpleţi de energii pozitive, care vă vor ajuta să faceţi o mişcare pe care o amânaţi de ceva timp. Sunteţi mai creativ în această săptămână şi veţi petrece mai mult timp alături de cei dragi, în contexte distractive. Este posibil să aveţi probleme cu partenerul, iar unele situaţii din familie să vă irite.

Fecioară
Aveţi o viaţă socială bogată în întâlniri. Majoritatea persoanelor cu care discutaţi au aceleaşi preocupări culturale ca dumneavoastră. Dacă veţi fi prietenos şi totodată prudent, puteţi afla lucruri interesante. În dragoste, Fecioarele sunt autoritare şi reuşesc să-şi determine partenerul să facă exact ceea ce vor ele. Nativii singuri trebuie să se ferească de gesturile impulsive în faţa unor posibili parteneri de afaceri.

Balanţă
Aveţi atât de multă energie încât va fi nevoie să o investiţi în cât mai multe activităţi. Profitaţi de acest lucru şi faceţi-vă un program pe gustul dumneavoastră. Banii de care dispuneţi se duc pe tot felul de cheltuieli şi va trebui în curând să faceţi economii. Situaţia nu devine îngrijorătoare, deoarece apar nişte câştiguri suplimentare. Totuşi, nu staţi foarte bine şi trebuie neapărat să vă faceţi ordine în cont.

Scorpion
Scorpionii care au deja o relaţie trăiesc clipe de fericire alături de partenerul lor. Reuşesc să-şi farmece partenerul prin gesturi tandre şi pasionale, savurând fiecare moment. Pentru nativii singuri, este posibilă o întâlnire deosebit de importantă, care poate duce la căsătorie. În schimb, relaţiile cu prietenii lasă de dorit. Este bine să încerce să se exprime mai mult ca să poată fi înţeleşi de cei dragi.

Săgetător
Familia vă solicită mai mult decât de obicei, astfel încât va trebui să investiţi timp în relaţiile cu cei dragi. Aveţi ocazia acum să vă ocupaţi de unele aspecte sau proiecte personale, alături de membrii familiei. Financiar, situaţia este echilibrată, mai ales că vă intră în cont o sumă de bani. Unii nativi au câteva probleme de sănătate de care trebuie să se ocupe în acest sfârşit de săptămână.

Capricorn
Deşi vă iubiţi sincer partenerul de viaţă, aveţi tendinţa să preluaţi frâiele şi să decideţi singur. Este bine să-l consultaţi, înainte de a lua o hotărâre şi să fiţi mai flexibil când trebuie să faceţi ceva împreună. Unii Capricorni au parte de momente intense, pline de afecţiune şi pasiune. Situaţia bancară începe să se îmbunătăţească tot mai mult. Capricornii sunt preocupaţi de viaţa amoroasă, li se ivesc ocazii de cuceriri.

Vărsător
Pentru a vă menţine în formă, este bine să vă supravegheaţi alimentaţia. Evitaţi produsele grase şi încercaţi să introduceţi mai multe alimente sănătoase, precum legumele şi verdeţurile. Aveţi şanse de a face bani, în urma unor afaceri profitabile. Aveţi parte de momente frumoase alături de familie. Reuşiţi să faceţi în aşa fel încât să fiţi aproape de cei dragi şi să eliminaţi orice neînţelegeri. Vă bucuraţi de susţinerea partenerului.

 Peşti
Sunteţi solicitat din toate părţile, mai ales de către prieteni. Vă atrag irezistibil o grămadă de produse de prin magazine şi riscaţi să risipiţi mulţi bani pe lucruri care nu sunt chiar atât de importante. Dacă vi se fac propuneri de afaceri, este bine să fiţi foarte atent în cine aveţi încredere. În privinţa vieţii sentimentale, cuplurile trec printr-un moment dificil. Există însă şanse de reconciliere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS