28.4 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă fi mai dificil să vă respectaţi planurile şi nu veţi fi chiar disciplinat. Încercaţi să nu cedaţi dacă întâmpinaţi unele piedici; nu riscaţi decât să vă încărcaţi cu mai multă tensiune. Treceţi printr-o etapă de schimbări, unele mai radicale, în încercarea de a vă împlini visele. Evitaţi să discutaţi prea mult cu colegii de muncă. Aveţi nevoie şi de odihnă, dacă vreţi să rezistaţi în continuare cu succes.

Taur
E posibil să realizaţi că unele conflicte interioare vă afectează relaţiile personale. Încercaţi să vă puneţi în locul altora şi veţi putea avea o perspectivă mai corectă asupra a ceea ce se petrece în vieţile lor. Petreceţi-vă seara în compania prietenilor şi a celor dragi şi e posibil să primiţi unele veşti surprinzătoare. Încercaţi să nu vă enervaţi prea uşor, altfel riscaţi să fiţi neatent şi să atrageţi accidente minore în cămin.

Gemeni
Vă concentraţi mai mult asupra relaţiilor personale şi reuşiţi să întrezăriţi unele schimbări necesare pentru a vă recâştiga echilibrul. E posibil să aveţi unele ezitări cu privire la nişte decizii pe care deja le-aţi luat, mai ales atunci când veţi obţine informaţii noi; luaţi o pauză şi reanalizaţi situaţia. Demonstraţi celor din jur că sunteţi o persoană dedicată, însă ar fi indicat să nu vă asumaţi angajamente serioase.

Rac
E o zi în care sunteţi mai atent la problemele din relaţiile personale, mai ales în cazul în care aţi cam ignorat în ultima vreme unele probleme supărătoare. Vă implicaţi într-o conversaţie deschisă şi intimă cu o persoană apropiată şi reuşiţi să vă eliberaţi de energiile negative. O idee nouă vă atrage atenţia şi vă inspiră imaginaţia. La serviciu, e posibil ca o colegă să vă facă probleme.

Leu
Vă simţiţi nevoit să vă autoexaminaţi puţin, în ideea de a descoperi cum aţi putea să scăpaţi de haosul din viaţa dumneavoastră. Pentru că veţi primi un dar de natură financiară, veţi reuşi să vă relaxaţi şi să vă concentraţi mai mult asupra problemelor personale. Păstraţi-vă calmul la muncă dacă lucrurile devin tensionate şi încercaţi să staţi departe de conflicte. Vă implicaţi în activităţi competitive.

Fecioară
Acordaţi mai multă atenţie conflictelor pe care le aveţi cu persoanele iubite şi e posibil să forţaţi o confruntare sau o discuţie în încercarea de a rezolva situaţia. Încercaţi să vă revizuiţi situaţia financiară, ca să ştiţi cum staţi. Îi încurajaţi pe ceilalţi să-şi urmeze inima, dar nu uitaţi să faceţi la fel în ceea ce vă priveşte. Atitudinea la locul de muncă vă va ajuta să deschideţi noi oportunităţi de viitor. Atenţie la detalii atunci când lucraţi.

Balanţă
Evitaţi să vă inhibaţi emoţiile, pentru că riscaţi să clacaţi; e timpul să conştientizaţi ceea ce simţiţi şi să vă exprimaţi deschis. Aveţi nevoie de spaţiu, aşa că aţi putea să renunţaţi la un proiect sau la un angajament care s-a dovedit o pierdere de timp. E posibil să aveţi unele surprize în plan romantic; se pare că lucrurile stau mai bine decât vă aşteptaţi. E o zi bună pentru proiecte sau investiţii.

Scorpion
Sunteţi foarte energic şi vă simţiţi încurajat să preluaţi o varietate de proiecte, ca să simţiţi că sunteţi din nou responsabil şi ferm pe poziţie. E o zi bună pentru a finaliza detaliile şi pentru a vă da seama cât vă costă să vă puneţi planurile de viitor în acţiune. Aveţi încredere în intuiţie şi nu fiţi prea nerăbdător să vă implicaţi în unele dezbateri. Sunt posibile unele întârzieri în activităţile de la birou.

Săgetător
Simţiţi nevoia să cunoaşteţi persoane noi şi diverse, în încercarea de a aduce mai multă varietate în viaţă. E posibil să cunoaşteţi unele persoane care vă vor sprijini. Dacă îi veţi asculta cu atenţie pe cei din jur, veţi învăţa lucruri importante; trebuie doar să fiţi dispus să acceptaţi că nu le ştiţi pe toate. Atitudinea antisocială a unui coleg de muncă vă va îngreuna treburile.

Capricorn
Vă preocupă unele relaţii personale dezechilibrate şi vă gândiţi cum aţi putea să rezolvaţi problemele existente. Puteţi rezolva cu succes o situaţie problematică la serviciu, cât timp impuneţi unele limite. Încrederea în sine de care daţi dovadă şi claritatea cu care vă exprimaţi vă ajută să faceţi mişcări inteligente. Nu faceţi investiţii; vor fi mai costisitoare decât aţi estimat. Descoperiţi unele informaţii interesante.

Vărsător
Vă gândiţi astăzi cu atenţie la faptul că tot ce vă doriţi s-ar putea să nu coincidă cu ceea ce aveţi nevoie. Aveţi o atitudine mai practică şi vă concentraţi eforturile pe organizarea şi restaurarea ordinii în viaţa dumneavoastră. Puteţi investi în unele asocieri profitabile. Vă simţiţi tentat să vă implicaţi în aventuri amoroase riscante; fiţi precaut. E o zi bună totuşi pentru călătorii aventuroase.

 Peşti
Aveţi un simţ mai bun al anticipării. Cât timp ştiţi foarte clar în ce direcţie vreţi să vă îndreptaţi, vă va fi uşor să treceţi peste micile obstacole sau frustrări. Alegeţi cu atenţie cuvintele şi tacticile, deoarece aveţi tendinţa să vă vărsaţi nervii pe persoanele nepotrivite şi puteţi atrage unele conflicte. Sunteţi mai energic şi mai inspirat să vă dedicaţi relaţiilor personale, iar entuziasmul îi inspiră pe cei din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS