26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Pentru următoarele zile concentraţi-vă pe viaţa sentimentală. Chiar dacă partenerul nu vă cere să fie în centrul atenţiei, asta nu înseamnă că nu-şi doreşte să fie, uneori. Ţineţi ochii deschişi chiar dacă aveţi o grămădă de treabă. Când vă veţi simţi frustrat, atunci va apărea ceva magic. N-aveţi cum să vedeţi curcubeul dacă staţi cu capul numai în pământ. Ieşiţi cu familia în lume, vă face bine.

Taur
Sunteţi într-o situaţie critică la serviciu şi nu aveţi chef de dragoste. Explicaţi-i partenerului prin ce treceţi pentru a nu exista confuzii. Încercaţi să vă îmbunătăţiţi atitudinea. Muncind din greu, puteţi să aveţi impresia că sunteţi altruist, dar din contră, deveniţi foarte egoist. Trebuie să deveniţi mai sociabil, aşa că nu vă mai închideţi în casă. Distraţi-vă cu foştii colegi sau cu actualii şi recuperaţi timpul pierdut.

Gemeni
Nu lăsaţi ca atât dumneavoastră, cât şi partenerul să intraţi într-o stare de plictiseală. Cu un pic de efort, lucrurile pot deveni interesante din nou. Detaliile s-ar putea să vi se pară frustrante, aşa că priviţi situaţia pe ansamblu. Rugaţi-vă un coleg să vă ajute. Nu vă descurajaţi. Aveţi nevoie de un spaţiu pentru relaxare.Dacă nu-l aveţi, ar fi bine să le propuneţi superiorilor de la serviciu.

Rac
Este cazul să cumpăraţi un cadou pentru partener. O mică atenţie va face relaţia mai frumoasă. Dacă vă ascundeţi după birou s-ar putea ca ziua să fie plictisitoare. Mai bine fiţi amabil şi organizaţi ceva cu colegii. Un zâmbet vă poate deschide noi oportunităţi. Sunteţi mai înspăimântat ca niciodată de starea de sănătate. Dacă nu sunteţi genul impulsiv, gândurile vă vor măcina.

Leu
Dacă munca din ultimul timp v-a obosit, cereţi un răgaz şi partenerului de viaţă. Petreceţi singur timpul şi adunaţi-vă gândurile pentru a începe o nouă zi cu nu nou tonus. Din punct de vedere financiar, situaţia e instabilă. Dacă în ultima vreme aţi tot alergat după un nou client, întrebaţi-vă dacă a meritat efortul. E normal să vă simţiţi confuz când lucrurile sunt total dezorganizate.

Fecioară
Partea romantică este în conflict cu cea intelectuală. Puteţi să vă iubiţi munca, dar păstraţi-vă pasiunea pentru momentul de după program pentru a nu avea probleme la serviciu. E cazul să cumpăraţi un cadou pentru partenerul de viaţă. O mică atenţie va face relaţia dintre dumneavoastră şi partener mai frumoasă. S-ar putea să vă treziţi în centrul atenţiei, dar nu cum aţi sperat. Publicitatea negativă nu vă interesează. S-ar putea să fiţi cam trist.

Balanţă
Dragostea nu o căutaţi prea departe. Adevărata dragoste se află lângă dumneavoastră. Când vedeţi aglomeraţia hârtiilor de pe birou nu vă mai arde de vorbit. Partenerii de discuţie vă pot răpi timp preţios, aşa că trebuie să vă concentraţi pe muncă, dacă vreţi să terminaţi la timp. Este momentul în care trebuie să faceţi nişte calcule. În ciuda unei stări de agitaţie, care se va ameliora, starea de sănătate va fi bună.

Scorpion
Sunteţi mai mult prieten cu partenerul de viaţă decât iubit şi ideile se rezumă doar la un film pe canapea. Dacă partenerul alege ceva mai dinamic nu ezitaţi să daţi curs cererii.
Comunicarea cu cei din jur la serviciu este extraordinară. Profitaţi din plin pentru că va mai dura ceva timp până veţi mai ajunge la un asemenea nivel. Când ceva nu merge bine, de obicei treceţi direct la subiect.

Săgetător
Nevoia dumneavoastră de a fi generos în ultimul timp poate să-l deranjeze pe partenerul de viaţă. Folosiţi-vă proviziile pe care le-aţi strâns până acum, pentru că venituri curente nu prea aveţi. Dacă până acum nu aţi fost precaut, de acum e obligatoriu. Vă simţiţi bine când ştiţi că aveţi planuri cu cineva, dar totuşi trebuie să vă gândiţi mai mult la dumneavoastră. Aţi fost foarte sociabil şi înconjurat de oameni, dar v-aţi cam neglijat.

Capricorn
Vă treziţi cu foarte multe planuri pe cap şi vă este greu să ţineţi pasul cu toate. Împărtăşiţi-vă ideile şi partenerului de viaţă şi împreună veţi decide de ce să vă apucaţi mai întâi. În carieră, dacă aveţi mâinile ocupate, învăţaţi să distribuiţi sarcini. Veţi îndeplini nevoile celorlalţi când şi ei o să fie atenţi la ale dumneavoastră. Folosiţi timpul astfel rămas pentru acţiuni ce implică creativitate.

Vărsător
Este bine să vă mai relaxaţi un pic şi să împărţiţi şi cu partenerul de viaţă grijile şi problemele. Totul se rezumă la bani. Dacă nu mai aveţi idei noi ar fi bine să vă revizuiţi strategiile. Dacă deveniţi din ce în ce mai zgârcit nu vă veţi rezolva problema sub nici o formă. Aveţi parte de o săptămână liniştită şi frumoasă în ceea ce priveşte sănătatea. Pacea sufletească vă inundă sufletul şi vă conferă o stare de bine.

 Peşti
Stresul de la serviciu v-a răpit mult timp până acum. Trebuie să recuperaţi, aşa că o zi liberă în familie alături de partenerul de viaţă e tot ce vă trebuie. Lucrurile prind contur când reuşiţi să extrageţi esenţialul din amalgamul de mărunţişuri. Un aspect care nu-l înţelegeaţi până acum se va lămuri. Situaţia se va dezvălui total altfel decât vă imaginaţi că este. Să aveţi grijă de ceilalţi vă aduce chiar fericire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS