19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Nu sunteţi foarte solicitat la locul de muncă şi astfel vă puteţi recâştiga echilibrul de care aveţi nevoie. În cazul în care vă hotărâţi să participaţi la un proiect de grup, evitaţi să vă implicaţi în sarcinile sau angajamentele altor persoane. Spre seară, daţi dovadă de un exces de romantism, ce pare să-l surprindă pe partenerul de viaţă. Activităţile sociale ar trebui să fie pe ordinea de zi astăzi.

Taur
Un prieten apropiat vă poate ajuta să luaţi unele hotărâri cu privire la eliminarea unor restricţii din viaţă. E posibil să fiţi copleşit de emoţii la un moment dat, însă ar fi indicat să priviţi lucrurile dintr-un punct de vedere mai realist. Veţi constata că unele lucruri se pot schimba radical în viaţa dumneavoastră, cu condiţia să faceţi unele compromisuri. În plan sentimental, aplanaţi orice conflict cu dragoste şi afecţiune.

Gemeni
Este indicat să vă concentraţi pe activităţi simple şi să vă petreceţi timpul în compania unor oameni ce vă pot îmbunătăţi starea de spirit. Varianta cea mai bună de a ajuta un prieten să iasă din dificultate este de a-l asculta cu atenţie, evitând să daţi sfaturi. Pot apărea noi oportunităţi financiare, ce vă vor aduce ceva bani în plus destul de rapid. Petreceţi puţin timp în natură.

Rac
Sunteţi foarte îngăduitor şi înţelegător cu toţi din jur, fiind o companie plăcută. Apar însă unele incertitudini cu privire la locul de muncă sau la partea financiară, aşa că e indicat să vă orientaţi spre noi proceduri pe viitor. Apelând la meditaţie, veţi putea înlătura orice îndoieli sau temeri. Nu dezvăluiţi nimic despre viaţa personală anumitor persoane ce pot folosi astfel de informaţii.

Leu
Astăzi sunteţi destul de inspirat şi asta vă poate ajuta să descoperiţi noi talente sau pasiuni pe care le aveţi. Indiferent de ce anume vreţi să faceţi, este bine să vă asiguraţi înainte de a lua orice măsură pe viitor. Puteţi deveni foarte furios şi iritat la un moment dat, iar asta poate duce la diverse dispute în familie. Meditaţia de seară vă poate ajuta enorm din punct de vedere psihic. În plan sentimental, totul e perfect dacă sunteţi sincer.

Fecioară
Nu ar fi rău astăzi să petreceţi mai mult timp în singurătate sau în natură şi astfel veţi putea vedea lucrurile mult mai clar şi mai echilibrat. Evitaţi grupurile controversate, întrucât este posibil ca din cauza acestora să aveţi de-a face cu unele dificultăţi. Astăzi veţi atrage cu farmecul dumneavoastră persoane de sex opus. Persoana iubită vă solicită ajutorul într-o problemă delicată.

Balanţă
Pentru a înţelege cât mai bine cum stau lucrurile şi pentru a primi răspunsuri concrete, ar trebui să vă exprimaţi clar şi chiar să puneţi întrebări directe. Este indicat să fiţi prudent pentru a evita posibilele accidente. Vă puteţi bucura de avantaje majore în cazul în care hotărâţi să discutaţi cu şeful despre noile dumneavoastră idei. Este o perioadă ideală pentru a pune bazele unor noi relaţii.

Scorpion
Familia şi prietenii vor contribui mult la îmbunătăţirea stării de spirit şi asta vă va determina să-i apreciaţi mai mult pe cei din jur. Ideile dumneavoastră par a fi bune, însă există persoane care pot fi deranjate de unele iniţiative pe care le luaţi. Pentru a evita unele schimbări bruşte în plan sentimental, încercaţi să fiţi mai calm din punct de vedere emoţional. Spre seară, găsiţi diverse metode de a vă exprima sentimentele.

Săgetător
Astăzi aveţi o atitudine generoasă atunci când un coleg încearcă să vă urmeze în diverse activităţi şi vă solicită asistenţă şi sprijin. Timpul înseamnă bani şi trebuie să fiţi pregătit să luaţi măsuri cu scopul de a vă atinge potenţialul cel mai înalt. Profitaţi de aptitudinile pe care le aveţi. În relaţia de cuplu, totul pare să se rezolve de la sine şi asta pentru că daţi dovadă de o iubire necondiţionată.

Capricorn
Puteţi fi uşor confuz. Nu ar fi rău să amânaţi unele decizii majore pe săptămâna viitoare, atunci când gândurile dumneavoastră se vor clarifica. Este posibil să primiţi o invitaţie tentantă în ultimul moment, prin intermediul căreia să descoperiţi o nouă perspectivă asupra viitorului. Ar trebui să fiţi puţin mai stabil în ceea ce priveşte poziţia dumneavoastră. Este posibil ca o nouă ofertă de muncă să vă surprindă.

Vărsător
Începeţi ziua cu dorinţa de a vă restabili echilibrul, tocmai pentru a vă satisface anumite nevoi personale. Odată rezolvate toate acestea, vă veţi putea concentra mai mult asupra unei persoane speciale din viaţă. Este posibil să vă doriţi să vă implicaţi într-o activitate de creaţie în grup. Încercaţi să vă păstraţi calmul dacă aveţi o discuţie în contradictoriu cu şeful.

 Peşti
Astăzi constataţi că în ultimul an aţi realizat lucruri uimitoare şi asta vă redă încrederea. Fiţi deschis pentru a schimba anumite planuri, întrucât poate apărea o oportunitate unică de a interacţiona cu persoane noi. Spre seară, veţi reuşi să vă restabiliţi echilibrul emoţional prin intermediul meditaţiei. Evitaţi conflictele ţinând situaţia sub control la locul de muncă şi nu fiţi prea încrezător în intenţiile celor din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS