21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă veţi lua o pauză şi vă veţi uita atent în jur, veţi realiza că sunteţi pe drumul spre succes, cu atât mai mult cu cât aţi reuşit să vă impuneţi nişte limite şi aţi dat dovadă de disciplină. E o zi bună să vă ocupaţi de repararea echipamentelor electrice din casă. E posibil să staţi până mai târziu în seara asta, încercând să puneţi lucrurile cap la cap. Vă bucuraţi de aprecieri pentru competenţa de care daţi dovadă.

Taur
Încercaţi să vă asumaţi angajamente doar în scris, în aşa fel încât să vă protejaţi de eventuale situaţii în care alţii ar putea profita de dumneavoastră. Aveţi o atitudine binevoitoare şi e posibil să vă tenteze unele flirturi. Încercaţi să nu răniţi egoul nimănui. Veţi avea o zi norocoasă pe toate planurile; pregătiţi-vă să redescoperiţi dragostea, pasiunea şi dorinţa. Încercaţi să nu vă epuizaţi şi să nu fiţi prea indulgent.

Gemeni
Vă simţiţi încurajat să vă amânaţi o serie de responsabilităţi. Puteţi recupera mâine, aşa că ascultaţi-vă inima! Reuşiţi să vedeţi totul cu mai multă obiectivitate, motiv pentru care veţi preveni eventualele regrete sau frustrări de mai târziu, atunci când alţii vor demonstra că nu se ridică la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Nu vă implicaţi în parteneriate de afaceri, pentru că aţi putea ieşi în pierdere.

Rac
E posibil să petreceţi ceva timp pentru a face nişte căutări pe internet; încercaţi să descoperiţi o nouă abordare pentru visele dumneavoastră. Apar noi oportunităţi în discuţie, aşa că veţi reuşi să vă descotorosiţi de unele obligaţii sau angajamente depăşite. E posibil să faceţi o schimbare de look. Cei dragi vor fi impresionaţi de sensibilitatea pe care o afişaţi în relaţiile cu ei.
Leu
Daţi dovadă de energie, impulsivitate şi anxietate; e posibil totuşi ca această stare de spirit să vă ajute să obţineţi mai mult decât v-aţi propus. Va trebui să analizaţi cu mai mult realism capacităţile dumneavoastră şi să încercaţi să ţineţi cont de limitele de timp impuse. Nu v-ar strica să vă alocaţi puţin timp pentru a analiza în ce măsură aţi putea să aduceţi mai multă ordine în viaţă. Spre seară ieşiţi cu prietenii la un spectacol.

Fecioară
Treceţi printr-o etapă de transformări la nivel personal, în urma căreia vă veţi bucura de mai multă încredere în forţele proprii. Încercaţi să acţionaţi intuitiv pentru a vă rezolva o problemă personală. V-aţi putea recăpăta sentimentul de echilibru emoţional dacă veţi accepta să vă corectaţi unele greşeli mai vechi şi dacă veţi continua să vă îmbunătăţiţi viaţa.

Balanţă
Vă veţi bucura de mai multă încredere. Continuaţi să fiţi disciplinat şi veţi începe să observaţi nişte schimbări pozitive în viaţă. E posibil ca un vis mai vechi să devină realitate pe parcursul următoarelor două săptămâni; fiţi pregătit. Spre seară, e posibil ca un act impulsiv să vă aducă în viaţă un nou prieten sau o persoană interesantă din punct de vedere romantic. Solicitaţi unele favoruri de la cei care vă sprijină.

Scorpion
Veţi realiza de ce unele restricţii pe care vi le-aţi impus au fost necesare; se pare că vă îndreptaţi într-o nouă direcţie. E posibil să primiţi un bonus la serviciu, care vă va ajuta să scăpaţi de griji. Spre seară e posibil să aveţi parte de o conversaţie importantă, asupra unei probleme complexe. Puteţi face investiţii excelente dacă vă aflaţi în locul potrivit, la momentul potrivit. Nu uitaţi să vă folosiţi de farmec.

Săgetător
Mai multe proiecte vor demara la locul de muncă; încercaţi să vă concentraţi şi să vă implicaţi atât cât e nevoie. Fiţi mai atent, pentru că e posibil să fiţi uşor mai impulsiv şi să exageraţi; aveţi grijă să nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta. Încercaţi să investiţi mai mult în dumneavoastră şi acordaţi-vă timp pentru a vă bucura de o pasiune creativă, care se poate transforma într-o afacere profitabilă.

Capricorn
Veţi afişa un aer de autoritate şi încredere în sine. Aţi putea să scăpaţi de griji şi să vă mai eliberaţi puţin dacă veţi urma sfaturile celor dragi, în loc să încercaţi să faceţi lucrurile doar aşa cum vreţi şi cum credeţi. Sunt şanse mari să reuşiţi să clarificaţi unele neînţelegeri dintre membrii familiei; daţi dovadă de multă bunăvoinţă. Încercaţi să vă relaxaţi şi să uitaţi grijile din ultimele săptămâni.
 

Vărsător
Veţi avea tendinţa să reevaluaţi unele aspecte deficitare din viaţă. Noile angajamente pe care sunteţi pregătit să vi le asumaţi vă vor solicita un program mai bine organizat. Spre seară, n-ar strica să vă creaţi spaţiul personal pentru a vă putea relaxa. Confuziile sunt aparente şi veţi avea nevoie de sfaturi potrivite de la cei din jur dacă vreţi ca lucrurile să iasă bine.

 Peşti
Veţi avea o zi aparent imprevizibilă, aşa că e important să vă menţineţi flexibilitatea şi obiectivitatea. N-ar strica să revedeţi progresele pe care le-aţi făcut în ultimul an, după care aţi putea să vă puneţi la punct obiectivele pentru viitorul apropiat. V-aţi impus unele limite privind cheltuielile în ultima perioadă, iar rezultatele încep să apară. Rămâneţi la fel de comunicativ dacă vreţi ca lucrurile să meargă bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS