19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii vor socializa intens zilele acestea. Vor vrea să vadă lume, să se distreze, să reia legături rămase în stand-by, să meargă la film, la teatru, la meciuri. Au toate şansele să petreacă o săptămână intensă şi să-şi încarce bateriile. Cu banii vor fi undeva în partea de jos a graficului, dar tot vor reuşi să-şi permită mici plăceri. În dragoste, se preconizează mici conflicte legate de bani. Va trebui să cedaţi de dragul armoniei în cuplu.

Taur
În această perioadă, energia sexuală a Taurilor le va îndepărta mintea de orice lucru spiritual sau profesional. Asta înseamnă că vor avea nişte momente de mare disponibilitate şi creativitate erotică. Astea sunt veşti foarte bune pentru partenerii lor. Cei singuri vor da o raită prin cluburi. Vor avea succes la agăţat, dar trebuie să fie atenţi pe cine pun ochii, pentru că pot avea surprize.

Gemeni
Gemenii intră într-o perioadă de mare randament intelectual şi profesional. Dacă ştiu că trebuie să se pregătească pentru un examen important sau îşi doreau de mult să citească sau să înveţe ceva, cum ar fi o limbă străină, e bine să înceapă acum, pentru că e de bun augur. În dragoste, vor avea foarte multe surprize plăcute, mai ales în legăturile cu semne de aer.

Rac
Racii se scaldă în ape tulburi în ceea ce priveşte iubirea. Cei care au spus vreo minciună, chiar nevinovată şi pentru o cauză nobilă, riscă să fie prinşi. Cei care n-au spus, vor fi tentaţi s-o facă la prima ocazie. Lucrurile sunt pe muchie de cuţit la acest capitol. În domeniul profesional însă, totul e foarte bine: vor munci mult şi vor fi răsplătiţi pe măsură. La sfârşitul săptămânii vor reuşi să rezolve o problemă financiară.

Leu
Leii vor avea de făcut multe şi chef puţin. Va fi săptămâna lui „de mâine mă apuc să“. Adică o săptămână făcută doar din zile de mâine. Se vor apuca de lucru pe ultima sută de metri şi vor intra în panică. Nu e cazul, pentru că au multă putere de muncă şi vor reuşi să se adune. Dragostea merge de la bine la foarte bine, va dispărea stresul şi vor începe emoţiile dulci. Vor fi câştiguri financiare, sub formă de cadouri.

Fecioară
Pentru Fecioare, săptămâna va fi una a familiei sau a cuplului privit din perspectiva intimităţii şi a confortului sufletesc. Deşi mai e ceva până la sărbători, atmosfera de căldură şi bucurie se va instala pentru mai multă vreme în sufletele şi casele Fecioarelor. Relaţiile interumane vor fi foarte bune. Mici nelinişti financiare le vor mai da bătăi de cap, dar se vor rezolva, cu ajutorul unor prieteni.

Balanţă
Balanţele vor prefera să întoarcă spatele problemelor şi să viseze la dragoste. Din păcate, problemele nu vor întoarce şi ele spatele. Chiar nu e momentul pentru reverii romantice. E nevoie de responsabilitate şi seriozitate. Balanţelor nu le lipsesc aceste calităţi, dimpotrivă, aşa că nu le va fi greu să se adune. Problemele sunt legate de tot ce ţine de şcoală sau serviciu.

Scorpion
Sănătatea le va da bătăi de cap Scorpionilor şi le va scădea cheful de comunicare, mai ales în cuplu. E ceva firesc, dar ar fi indicat să le explice partenerilor motivul scăderii lor de tonus, altfel riscă să fie înţeleşi greşit. Problemele de sănătate s-ar putea să aibă rădăcini mai vechi şi consecinţe mai serioase, aşa că nu mai e loc de amânare. La sfârşitul săptămânii se preconizează drumuri în interes sentimental. Banii vin la timp, dar nu aşa de mulţi.

Săgetător
Pentru Săgetători, săptămâna va fi marcată de o ruptură în plan sentimental. În principiu, nu e vorba de rupturi definitive şi profund dureroase ale unor relaţii, ci de o despărţire fizică provocată de factori externi, deplasarea la un examen, o delegaţie, un eveniment important în familie, adică de nişte drumuri pe care nu le pot evita sau amâna. Această pauză are şanse mari să se dovedească benefică pentru relaţie.

Capricorn
Capricornii vor avea mare noroc la bani în aceste zile. Şi, când spun noroc, mă refer la noroc chior, nu la o eficienţă mai ridicată a strategiilor lor financiare. Bani picaţi din cer, găsiţi pe stradă, cadouri neaşteptate, bani primiţi în plus la restul de la magazin. Urmează o perioadă plină de pasiune, propuneri şi momente intense. Celor cuplaţi li se recomandă să valorifice surprizele financiare.
 

Vărsător
Această săptămână va fi pentru Vărsători una a neînţelegerilor, a confuziilor, a erorilor de comunicare. Partenerul de cuplu poate spune ceva absolut nevinovat, iar mesajul său poate fi interpretat ca o declaraţie de război. Ora unei întâlniri importante în interes de serviciu poate fi greşit înţeleasă şi, de aici, probleme. Vărsătorii se pot gândi la un lucru şi, când îl traduc în cuvinte, să iasă complet anapoda.

 Peşti
În săptămâna care urmează, Peştii iau hotărâri importante şi se răzgândesc în ultimul moment, iar acest lucru le-ar putea strica imaginea profesională şi le-ar putea crea furtuni în cuplu. Mai bine să se gândească de zece ori şi să acţioneze o dată, chiar dacă durează mai mult, decât să dea impresia unor neserioşi. O veste bună, legată de viaţa de familie, va colora plăcut săptămâna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS