21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Deşi e posibil ca astăzi să vă lăsaţi acaparat de emoţii, ar fi indicat să vă menţineţi mintea activă şi să fiţi atent la ceea ce se întâmplă în jur. Începeţi să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor pe care le-aţi construit. La serviciu, e posibil să vă înfuriaţi. Seara o petreceţi acasă, împreună cu persoana iubită, sau e posibil să vă relaxaţi citind o carte sau vizionând un film.

Taur
Astăzi simţiţi o nevoie puternică de a vă reorganiza viaţa şi e posibil ca acest lucru să vă consume cam toată energia. Dacă va fi nevoie să vă rearanjaţi mobila prin casă sau să puneţi la punct unele angajamente sociale, luaţi-o ca pe un semn că aveţi cale liberă spre progres. E posibil ca astăzi să reuşiţi să stabiliţi o întâlnire faţă în faţă cu nişte clienţi sau colaboratori cu care aţi ţinut legătura doar prin telefon. Încercaţi să fiţi mai flexibil în relaţiile cu persoanele din anturaj.

Gemeni
Veţi avea parte de unele conversaţii ocazionale, cu ajutorul cărora veţi reuşi să înţelegeţi mai în profunzime ce anume vă limitează în prezent şi din ce puncte de vedere sunteţi pregătit pentru schimbare. Ar trebui să vă puneţi pe primul loc; cât timp nu sunteţi în regulă, nu îi puteţi ajuta pe alţii. E posibil să primiţi un dar frumos şi surprinzător când vă aşteptaţi cel mai puţin.

Rac
Astăzi veţi fi îndeosebi preocupat de sarcini intelectuale şi de cercetare. Încercaţi să mai rezolvaţi din treburile restante şi să vă faceţi curat prin hârtiile de pe birou. Fiţi răbdător dacă va apărea o schimbare în planurile pentru diseară şi puneţi nevoile celor dragi pe primul loc. Pregătiţi unele schimbări în ceea ce priveşte statutul dumneavoastră în societate; fiţi pregătit să neutralizaţi eventualele ameninţări.

Leu
Vă bucuraţi de mai multă inspiraţie şi sunteţi mai intuitiv decât de obicei; veţi reuşi să priviţi o anumită relaţie personală dintr-un nou unghi. Sunt şanse mari să vă fie mai greu astăzi să luaţi unele decizii, pentru că va fi dificil să evaluaţi cele mai bune opinii din jur; dacă e posibil, amânaţi deciziile până ce vă veţi simţi pregătit. Spre seară, ies informaţii noi la iveală şi e posibil să fiţi nevoit să vă modificaţi planurile. E posibil să vi se solicite unele împrumuturi financiare.

Fecioară
Vă veţi axa îndeosebi pe problemele sufleteşti; le veţi examina şi veţi încerca să vă eliberaţi de unele sentimente neplăcute. Înainte de a face un pas înainte, ar trebui să vă rezolvaţi unele probleme de încredere. Spre seară, e posibil să ieşiţi în oraş împreună cu prietenii sau să organizaţi o mică reuniune. Fiţi atent la eventuale probleme cu autorităţile.

Balanţă
Pe parcursul acestei zile, e posibil să obţineţi noi informaţii sau să realizaţi că aveţi opţiuni noi, motiv pentru care veţi fi inspirat să faceţi o schimbare de direcţie în viaţă. Luaţi în considerare sfaturile unor persoane de  încredere în privinţa unor aspecte legate de carieră. Ar fi indicat să vă ţineţi emoţiile sub control şi să evitaţi schimbările bruşte de atitudine. Cei din jur se vor dovedi incapabili să-şi ţină promisiunile.

Scorpion
Simţiţi nevoia să vă recăpătaţi echilibrul; dacă aveţi impresia că lucrurile vă scapă de sub control, faceţi o pauză, meditaţi la ceea ce se întâmplă şi luaţi-o de la capăt. Situaţia se va simplifica spre a doua jumătate a zilei, când veţi constata că reuşiţi să rezolvaţi mai multe probleme decât aţi fi crezut iniţial. E posibil să percepeţi o nevoie înşelătoare de a vă îndrăgosti; nu vă lăsaţi păcălit de aparenţe.

Săgetător
V-aţi putea recâştiga echilibrul sufletesc dacă veţi fi dispus să comunicaţi mai mult astăzi. Pe măsură ce vă veţi rezolva unele probleme personale, vă veţi putea concentra atenţia asupra unei persoane speciale din viaţa dumneavoastră. Încetaţi să vă mai apăraţi în faţa unei rude sau a unui coleg de muncă întrucât consumaţi inutil energia. Partenerul îşi va schimba atitudinea şi asta vă va face fericit.

Capricorn
Aţi depus eforturi considerabile în carieră în ultima vreme, aşa că e posibil să primiţi o propunere interesantă pentru un nou job sau pentru o afacere. Veţi fi mai relaxat şi veţi reuşi să vă exprimaţi unele sentimente pe care le-aţi ascuns până în prezent. Fiţi mai atent la aspectele financiare, pentru  că aţi fost cam indulgent cu cheltuielile în ultima vreme. În relaţia cu partenerul aveţi nevoie de mai multă răbdare.
 

Vărsător
Vă aşteaptă o zi energică, mai ales dacă veţi alege să trăiţi clipa şi să vă lăsaţi purtat de val. E posibil să reuşiţi să obţineţi nişte bani pe care îi aşteptaţi de mai mult timp pentru a vă putea îndeplini o dorinţă mai veche. Spre seară, o persoană apropiată e posibil să aibă o criză de caracter; cât timp apar în discuţie frustrări de natură romantică, ar fi indicat să staţi liniştit şi să nu faceţi nici o mişcare.

 Peşti
Ar fi bine să vă menţineţi o atitudine flexibilă, pentru că apar oportunităţi unice din multiple direcţii.
E o zi bună pentru deplasări şi mici călătorii. Încercaţi să nu fiţi dramatic atunci când interacţionaţi cu cei din jur şi fiţi pregătit pentru reacţii prompte.
Spre seară, vă veţi bucura de mai multă creativitate şi n-ar fi rău să vă rezervaţi timp pentru a-l petrece în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS