12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Vă bucuraţi în mod special de relaţiile cu cei din jur şi cu familia. Puneţi deoparte o serie de sarcini şi vă bucuraţi de activităţi sociale distractive. Un flirt neaşteptat vă va surprinde şi vă va face să vă simţiţi foarte atractiv. Acasă, e posibil să vă confruntaţi cu unele situaţii mai tensionate, aşa că veţi simţi nevoia să evadaţi. Puteţi avea unele câştiguri dacă vă concentraţi pe investiţiile pe termen lung.

Taur
O schimbare în ultimul minut vă va clarifica programul; profitaţi de timpul câştigat pentru a vă implica în activităţi creative. Sunteţi remarcat de cei din jurul dumneavoastră pentru calităţile de bun organizator. Seara o veţi petrece în compania persoanei iubite şi vă veţi bucura de clipe emoţionante şi conversaţii plăcute. Lăsaţi lucrurile să meargă de la sine şi aveţi încredere în instinctele dumneavoastră.
.Gemeni
Ar fi cazul să fiţi mai atent la buget şi să vă analizaţi cu obiectivitate situaţia financiară. Dacă veţi împărtăşi experienţele personale cu un prieten care vă solicită ajutorul, veţi reuşi să-l convingeţi că sfaturile dumneavoastră sunt de încredere şi veţi realiza şi unele schimbări personale pe care le-aţi putea face. Spre seară, e posibil să primiţi un e-mail cu veşti extraordinare, care vă vor bucura.

Rac
Cel mai bun mod de a rezolva un conflict major cu care vă confruntaţi e să vă concentraţi atenţia asupra zilelor ce vor urma. Indiferent de ce se întâmplă, e esenţial să gândiţi pozitiv şi să aveţi speranţă. Reuşiţi să vă exprimaţi mai expresiv şi cu mai multă claritate. Încercaţi să înţelegi şi punctele de vedere ale celorlalţi. La serviciu, se fac unele reduceri de personal şi sunteţi cam îngrijorat.
Leu
E posibil ca unele conflicte ascunse din mediul profesional să înceapă să iasă la suprafaţă, aşa că fiţi atent la orice detaliu din jur. Vă va fi mai dificil să vă afirmaţi necesităţile, însă veţi avea mai mult de pierdut dacă nu faceţi asta acum. Vă puteţi consolida parteneriatele prin onestitate şi comunicare. Încercaţi să cereţi sfatul familiei sau al prietenilor apropiaţi pentru a rezolva problemele care vă frământă.

Fecioară
Intuiţia atinge cote maxime astăzi. Dacă vreţi să vă mai eliberaţi de sub presiune, lăsaţi un coleg să preia ştafeta la serviciu. E posibil să exploraţi anumite aspecte ale relaţiilor personale şi e cazul să vă gândiţi la unele schimbări în ceea ce priveşte abordarea. Reuşiţi să vă recăpătaţi liniştea sufletească, însă aveţi nevoie de un prieten pe care să vă puteţi baza. Mediul familial e nestatornic şi vă creează o stare de disconfort.
Balanţă
Vă bucuraţi de mai multă creativitate, aşa că e posibil să aveţi câteva idei strălucite. Ar trebui să vă organizaţi mai bine dacă vreţi să nu vă mai irosiţi timpul şi energia. Spre seară, e posibil ca un prieten să ia în sfârşit în considerare un sfat pe care i l-aţi oferit. Apar mai multe ocazii de a vă reuni şi de a vă simţi bine în compania prietenilor apropiaţi. Staţi ferm pe poziţie şi veţi fi în topul persoanelor agreabile.

Scorpion
Este o zi în care reuşiţi să rămâneţi obiectiv şi să vă menţineţi astfel stabilitatea şi echilibrul atunci când emoţiile vă sunt puse la grea încercare. Dacă vă veţi face puţin timp pentru a vă revizui scopurile personale, veţi descoperi că e posibil să fie nevoie de unele ajustări. Lăsaţi-i pe cei din jur să ştie ceea ce simţiţi prin acţiuni şi mai puţin prin cuvinte şi fiţi pregătit pentru a progresa.
Săgetător
Activităţile pe care le veţi face vor fi mai amuzante decât de obicei şi veţi simţi nevoia să vă exprimaţi deschis ideile şi gândurile. Încercaţi să nu exageraţi, pentru că e bine să fiţi şi discret într-o anumită măsură. Evitaţi să faceţi promisiuni pe care nu le puteţi onora. Vă veţi bucura în mod special de recunoaştere pentru eforturile şi investiţiile pe care le faceţi acasă.

Capricorn
Ar fi indicat să acordaţi mai multă atenţie sentimentelor pe care le-aţi neglijat în ultima perioadă de timp. Aveţi ocazia să interacţionaţi cu persoane deschise şi plăcute şi e posibil să obţineţi idei noi şi interesante pe această cale. Vă confruntaţi cu unele probleme care vă preocupă excesiv şi vă pot afecta starea de spirit. Participaţi la întâlniri sau dezbateri stimulative care vă permit să vă puneţi în valoare inteligenţa.
 Vărsător
E o zi în care vă va fi mai uşor decât de obicei să vă exprimaţi gândurile şi sentimentele în mod deschis. Planificaţi-vă pentru sfârşitul săptămânii o ieşire alături de prieteni. Dacă nu delegaţi unele responsabilităţi, veţi ajunge să munciţi de dimineaţa până seara şi veţi regreta acest lucru. Aveţi o perspectivă optimistă asupra vieţii în general.

 Peşti
Astăzi, vă veţi implica într-un nou proiect creativ. Puteţi câştiga mai multă încredere dacă sunteţi atent la ceea ce se întâmplă cu dumneavoastră înainte de a interacţiona cu alţii. Spre seară, vă relaxaţi citindu-vă e-mail-ul sau navigând pe internet. Daţi dovadă de un entuziasm fără limite, care îi va inspira şi influenţa şi pe cei din jur. Dacă la serviciu superiorii v-au solicitat să faceţi un anumit lucru, ar fi bine să nu-l amânaţi, pentru că aţi putea primi o mustrare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS