17.9 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Vă confruntaţi cu unele îndoieli. Veţi căuta să îmbinaţi ideile noi cu realitatea actuală, astfel încât să puteţi împărtăşi celorlalţi din experienţele dumneavoastră şi să ascultaţi totodată şi părerile lor. Acest context vă va reda starea de bine şi vă va ajuta să vă modificaţi imaginea despre dumneavoastră. Tot ceea ce vi se întâmplă vă avantajează, se pare, mai mult decât vă aşteptaţi.

Taur
Nu pare a fi o zi perfectă şi asta pentru că vă simţiţi din ce în ce mai derutat pe parcursul zilei. Apeluri telefonice nepreluate, informaţii incorecte şi întârzieri frustrante vă pot determina să deveniţi de-a dreptul confuz. Axaţi-vă pe anumite activităţi care presupun concentrare şi încercaţi să vă stabilizaţi. Spre seară, recurgeţi la ceva schimbări de imagine. În zilele ce vor urma, veţi simţi o mare satisfacţie de pe urma eforturilor dumneavoastră.
Gemeni
Dacă ignoraţi problema banilor, vă veţi stresa mai mult decât trebuie, aşadar primul lucru de care trebuie să vă ocupaţi în această dimineaţă sunt problemele financiare. O invitaţie neaşteptată vă va pune în contact cu persoane noi, cu care veţi lega conexiuni minunate. Încercaţi să vă folosiţi de noile relaţii pentru a vă duce la bun sfârşit unele planuri. O plimbare în compania persoanei iubite vă poate ajuta să vă deconectaţi.

Rac
Aveţi parte de ceva probleme de comunicare, care vă generează o stare de frustrare. Încăpăţânarea îi poate înfuria pe cei din jur, aşa că nu ar strica să daţi dovadă de răbdare şi flexibilitate în toate relaţiile. Faceţi unele progrese în plan profesional, în legătură cu un proiect. Sunteţi motivat în această privinţă şi căutaţi variante de a vă îmbunătăţi performanţele.
Leu
În această dimineaţă, vă copleşesc responsabilităţile, însă pe parcursul zilei reuşiţi să progresaţi mai repede decât vă aşteptaţi. Veţi avea acces la toate sursele de care aveţi nevoie, aşa că profitaţi de ele. Spre seară, vă invitaţi prietenii şi familia la cină pentru a le prezenta un proiect pe care tocmai l-aţi terminat. Este posibil ca să se folosească cineva de munca dumneavoastră şi asta v-ar putea supăra teribil.

Fecioară
Astăzi veţi prefera mai degrabă să meditaţi decât să faceţi ceva productiv. Cineva care vă tot cere sfaturi, dar pe care rareori îl luaţi în seamă, vă surprinde prin felul în care rezolvă o problemă mai veche. Aveţi grijă la cheltuieli, pentru că banii sunt alunecoşi zilele astea. La serviciu, aveţi parte de promisiuni deşarte. Cereţi un sfat unui prieten apropiat, dacă vi se pare că vă aflaţi în dificultate la un moment dat.
Balanţă
Vă simţiţi indecis astăzi şi asta întrucât visele dumneavoastră par a fi în discordanţă cu realitatea în acest moment. Dacă veţi face unele compromisuri la locul de muncă sau veţi cere ajutorul celor din jur în legătură cu un proiect, veţi reuşi să faceţi progrese majore. Nu ar strica să fiţi precaut din punct de vedere financiar; puteţi face bani, dacă vă concentraţi pe producerea de bunuri sau servicii.

Scorpion
Sunteţi pus în situaţia de a lua o serie de decizii importante, însă pentru asta veţi avea nevoie de mai multe informaţii. E posibil ca la un moment dat să vă simţiţi frustrat din pricina stării de spirit şi a sensibilităţi. Unele sugestii pentru strângerea de fonduri în vederea organizării unor evenimente vor fi bine primite. Dăruirea şi curajul de care daţi dovadă în acţiunile umanitare vă sporesc reputaţia.
Săgetător
Pentru următoarele patru săptămâni, vă veţi concentra în special asupra aspectelor de natură spirituală. Dacă vă veţi propune nişte obiective nerealiste şi dacă veţi idealiza condiţiile actuale, vă puteţi aştepta să vă confruntaţi cu unele piedici. Spre seară, puteţi avansa la un alt nivel cu relaţiile personale dacă vă veţi exprima fricile şi îndoielile în mod explicit. Sunt posibile schimbări bruşte în plan casnic.

Capricorn
Încercările de a separa realitatea de ficţiune sunt inutile; concentraţi-vă asupra ţelurilor pe termen lung în loc să vă preocupaţi de detalii minore, întrucât riscaţi să pierdeţi din vedere esenţialul. Vă încăpăţânaţi să vă faceţi auzit şi faceţi un mare efort să ascultaţi şi părerea celorlalţi. Vă descurcaţi excepţional în ceea ce priveşte negocierea astăzi. E posibil să aveţi ceva probleme cu poliţia dacă depăşiţi viteza.
 Vărsător
Ar fi indicat să fiţi mai precaut decât de obicei. Fiţi foarte atent la tot ceea ce faceţi sau spuneţi, în aşa fel încât să minimizaţi riscul unor neînţelegeri sau al unor posibile accidente. Veţi fi mai serios şi mai rezervat pe parcursul zilei. Aveţi încredere în instincte şi luaţi în considerare suportul moral al celor din jur pentru a lua o decizie importantă în această seară.

 Peşti
Astăzi, obstacolele dispar din calea dumneavoastră ca prin magie. Înainte să vă oferiţi să-i ajutaţi pe alţii, ar trebui să vă gândiţi şi la nevoile dumneavoastră, altfel riscaţi să vă confruntaţi pe viitor cu sentimente de regret şi frustrare. E posibil să fiţi nevoit să vă bazaţi destul de mult pe intuiţie, pentru că vă va fi cam greu să obţineţi informaţii concrete. Urmăriţi-vă scopurile şi cereţi ajutor dacă aveţi nevoie. Fiţi precaut în cazul în care vă mutaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS