16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu vă lăsaţi condus de emoţii, deoarece riscaţi să vă pierdeţi judecata şi să faceţi erori grave în privinţa prietenilor şi relaţiilor. Faceţi un efort de obiectivitate. Nativii care au deja o relaţie au posibilitatea să o consolideze prin lucrul la un proiect comun. Ceilalţi se simt apăsaţi de singurătate, însă au toate şansele să întâlnească pe cineva cu care să fie compatibili. Vă este prezentat un proiect care vă va solicita întreaga atenţie.

  Taur
Ştiţi să luaţi decizii tranşante atunci când acestea se impun. Obţineţi, astfel, rezultate promiţătoare. Ştiţi să vă folosiţi de autoritatea pe care o aveţi fără să uitaţi de diplomaţie, ceea ce vă face greu de refuzat. Ocupaţi-vă de ceea ce aveţi de făcut şi nu amânaţi lucrurile la nesfârşit. Succesul la locul de muncă depinde în mare măsură de efortul pe care îl depuneţi. Lucrurile merg grozav în viaţa sentimentală, iar atitudinea pozitivă se va reflecta şi asupra sectoarelor în care nu totul este „pe roze“.

  Gemeni
Vă recăpătaţi curajul şi încrederea după unele polemici cu cei cu care lucraţi. Acasă va fi nevoie să luaţi unele decizii care implică sacrificii. Sunteţi plin de atenţii faţă de partenerul de viaţă şi reuşiţi, astfel, să-l cuceriţi pe deplin. Vă bucuraţi de o atmosfera plăcută şi de momente de tandreţe şi de afecţiune. Sunteţi plictisit şi nu foarte mulţumit de viaţa dumneavoastră. Aţi vrea să faceţi o schimbare, dar nu vedeţi nici o rezolvare imediată.

  Rac
Vă bucuraţi să vă revedeţi o parte din prieteni. Sunteţi îndrăzneţ în societate. Iniţiativele de la serviciu vă dau posibilitatea să profitaţi de unele oportunităţi care se ivesc. Deşi aveţi intenţii onorabile, nu vă puteţi abţine să nu puneţi beţe-n roate unei persoane pe care nu o aveţi la inimă. Când sunteţi prins în fapt, motivaţi că doar aţi vrut să faceţi un bine. Câteva persoane îşi vor schimba părerea despre dumneavoastră.
 
  Leu
Cineva vă dă un sfat foarte util. Nu căutaţi interese ascunse la această persoană şi luaţi ca atare ceea ce vi se spune. Întâlniţi pe cineva care vă face o surpriză plăcută. Trebuie să luptaţi puţin cu timiditatea dumneavoastră caracteristică, pentru ca lucrurile să se desfăşoare bine. O mutare este foarte probabil să se întâmple astăzi. Vă mutaţi la alt loc de muncă, în alt apartament sau chiar în alt oraş. Ziua va fi plină de muncă, amintiri, speranţe şi, în unele cazuri, de regrete.

  Fecioară
Acumulaţi tot felul de nemulţumiri, legate de o persoană din anturaj. Se prea poate ca astăzi să se umple paharul şi să decideţi să vă răzbunaţi pe această persoană. Ar fi mai bine să-i spuneţi direct ceea ce gândiţi, în loc să adunaţi atâta tensiune. Viaţa sentimentală aduce posibilităţi de flirturi şi relaţii pasagere, care vă fac să vă simţiţi bine, cel puţin pe moment. Sunteţi pus în faţa unei situaţii dificile. Aveţi două posibilităţi de abordare, ambele la fel de riscante.

  Balanţă
Dacă v-aţi decis să vă ocupaţi de amenajarea locuinţei sau să vă mutaţi în altă parte, aveţi toate şansele ca lucrurile să se concretizeze astăzi. Unii nativi află că un prieten apropiat i-a trădat. Cu cât îl veţi dispreţui fără să vă manifestaţi verbal, cu atât va fi mai dureros pentru el. Cei care doreau să-şi manifeste sentimentele pentru persoana iubită pot face astăzi acest lucru. Vă aşteaptă o zi încărcată.

 Scorpion
Vă schimbaţi starea de spirit, ceea ce afectează negativ persoanele din jur. Nu fiţi încăpăţânat şi recunoaşteţi-vă greşelile, dacă este necesar. Acest lucru ajută la o atmosferă mai destinsă. Realizaţi că o persoană apropiată începe să aibă sentimente profunde pentru dumneavoastră şi vă apreciază la adevărata valoare. Aveţi ambiţii mari, iar actualul loc de muncă nu vă mai mulţumeşte. Începeţi să căutaţi alte oportunităţi şi daţi de veste prietenilor că sunteţi în căutare de o nouă „provocare“.

 Săgetător
Astrele favorizează deplasările, călătoriile şi contactele cu străinătatea. Tot ceea ce este legat de dezvoltarea mentală sau spirituală devine important. Chiar dacă situaţia financiară pare să se amelioreze, se poate să fie vorba numai despre aparenţe. Evitaţi riscurile care implică sume mari de bani. Sunteţi nerăbdător în privinţa unui lucru important din viaţa dumneavoastră. Nu mai aveţi deloc răbdare şi vreţi să vedeţi lucrurile finalizate cât mai repede. Deveniţi irascibil şi certăreţ, iar cei direct implicaţi în marele proiect vă vor evita.

  Capricorn
Relaţiile cu prietenii se dovedesc pline de surprize. Ajungeţi să vedeţi sub altă lumină persoane pe care le întâlniţi zilnic. Dacă vă faceţi planuri să vă mutaţi în altă parte, este o zi perfectă să începeţi demersurile în acest sens. Familia vă susţine, trebuie doar să vă luaţi un angajament ferm. Aveţi senzaţia că toate persoanele din jur au o viaţă mult mai interesantă. Rutina ajunge să vă dispere şi nu mai ştiţi ce să faceţi pentru a ieşi din ea. Puneţi mâna pe telefon şi luaţi legătura cu cineva cu care nu aţi mai vorbit de mult.

  Vărsător
Sunteţi destul de vulnerabil în faţa persoanelor din jur. Nu este bine să credeţi tot ce vi se promite, deoarece există multă invidie sau gelozie venită din partea anturajului. Din cauză că nu priviţi obiectiv lucrurile, ar fi mai bine să amânaţi pe altă zi o afacere importantă, o cheltuială sau semnarea unui contract. Să faceţi  ceva măreţ în viaţă este un lucru foarte important pentru dumneavoastră. Atingerea ţelurilor este un factor principal. Organizarea şi administrarea oamenilor şi a proiectelor vor deveni punctul central al vieţii.

  Peşti
Apar probleme familiale din trecut, care nu au fost rezolvate la timp. Nu ezitaţi să vă ocupaţi de ele şi să găsiţi o soluţie eficientă, odată pentru totdeauna. Este o zi bună pentru a relua dialogul, dacă v-aţi confruntat cu probleme de comunicare. Unii nativi realizează că toate flirturile şi relaţiile superficiale le-au lăsat un sentiment de singurătate şi de amărăciune. O zi bună pentru a vă concentra doar asupra carierei. Un post rămâne disponibil în departamentul dumneavoastră şi sunteţi nevoit să munciţi mai mult decât de obicei. Seara vă relaxaţi în compania unor persoane dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS