17.9 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Pregătiţi-vă de furtună, fie e legat de copii, fie de casă. Puteţi suferi o criză de gelozie sau chiar trădare ori manipulare. O scenă în trei sau patru nu e exclusă. Doar la serviciu apele sunt limpezi şi vă străduiţi din răsputeri să faceţi faţă activităţii. Nu fiţi impulsiv, pentru binele dumneavoastră. Astăzi ceva sau cineva vă poate stimula capacitatea de a gândi logic şi coerent. Din păcate, primiţi tot mai multe responsabilităţi la locul de muncă.

  Taur
Vor interveni unele complicaţii în relaţiile sociale, dar să trăiască prietenii. Ziua va fi destul de dezorganizată, la fel ca şi echilibrul bugetului pe azi. Mai apar şi ceva probleme de ordin administrativ, pe care le depăşiţi cu greutate. Vă aflaţi într-un conflict deschis cu un coleg, iar lucrurile nu stau bine deloc. Fiecare îşi menţine poziţia şi nu vrea să dea deloc de la el.

  Gemeni
Afecţiunea celor din jur o să vă remonteze moral şi chiar veţi avea nevoie de simpatia şi încrederea celor din jur. O propunere amicală o veţi rezolva în mod avantajos sau e posibil să obţineţi un avantaj dintr-o promisiune anterioară. Veţi face şi demersuri pentru a vă angaja într-o combinaţie pe termen lung. O zi plină de provocări. Veţi fi pus în situaţia de a lua decizii tranşante într-un timp foarte scurt.

  Rac
Nu ştiu cum veţi putea să ocoliţi o pierdere destul de însemnată material. Mai mult, o ceartă în familie e ca şi asigurată. Dificilă zi vă aşteaptă. Aţi putea pleca undeva ca o soluţie, aţi evita cearta, însă o amendă tot e asigurată pe numele dumneavoastră. Ziua de astăzi este un pic cam deprimantă, nu neapărat din cauza vremii, ci pentru că intraţi fără să vreţi într-un concurs de întâmplări care vă depăşesc.
 
  Leu
Veţi primi veşti de la diferiţi parteneri. Nu vă grăbiţi să luaţi măsuri căci azi totul se va întâmpla de două ori. Aşa că mai bine aşteptaţi şi a doua veste şi pe urmă treceţi la acţiune. Dacă vă faceţi planuri în legătură cu vreo călătorie, fiţi foarte atent căci va trebui să reveniţi asupra lor încă o dată. Îi veţi uimi pe cei din jur cu tot felul de iniţiative şi idei. Primiţi, totodată, şi laude din partea şefilor sau a colegilor, cât despre cei care vă invidiază, nu vă faceţi griji, n-au cum să vă facă rău.

  Fecioară
Se anunţă noi proiecte în perspectivă, iar comunicarea cu semenii va fi destul de laborioasă. Verificaţi orice date pe care le primiţi în legătură cu viitorii parteneri. Sentimental va fi o zi frumoasă, care vă va apropia de partener mai mult ca de obicei. Astfel veţi simţi o încântare sufletească. Descoperiţi că şi colegii de la birou sau rudele mai îndepărtate pot fi prieteni adevăraţi şi începeţi să vă schimbaţi uşor părerea legată de prietenie şi colegialitate.

  Balanţă
Soarele vă va ridica în slăvi, vă va da aripi. Dar trebuie să fiţi atent căci există o mare doză de credulitate şi naivitate, aşa că aveţi grijă să nu plonjaţi într-un vis. Partenerul de viaţă nu prea participă la această exuberanţă, aşa că vă veţi construi un fel de lume aparte, puţin la marginea realităţii. Astăzi familia şi casa vor fi puncte de sprijin pentru dumneavoastră. Fie că veţi apela la cei dragi pentru a vă ajuta în nişte probleme, fie că le acordaţi lor o mână de ajutor, veţi fi înconjurat de dragostea familiei.

 Scorpion
O zi puţin mai tristă, mai mult din cauza gândurilor dumneavoastră cam pesimiste. În realitate nu aveţi motive de îngrijorare. Un motiv al acestor sentimente negative ar putea veni de la mici probleme de sănătate. Ele vor fi trecătoare, dar buna dispoziţie va reveni mai greu, poate că vă îngrijorează aceste semnale primite pe planul sănătăţii. Este o zi mai grea decât aţi anticipat. Planurile pentru seară se cam duc pe apa sâmbetei, din cauza unor incidente sau sarcini de ultim moment.

 Săgetător
Este un moment în care aţi putea să vă impuneţi, pentru a obţine ceea ce doriţi. Aveţi şanse reale de a fi ascultat. Farmecul vă va deschide câteva uşi pe plan sentimental şi financiar. Forma maximă în care vă găsiţi şi o anume bucurie sunt atuurile în ai seduce pe ceilalţi. Aţi putea să riscaţi mai mult în această perioadă, cel puţin în ceea ce priveşte implicarea amoroasă. Soarele va străluci astăzi în viaţa dumneavoastră şi vă va trezi o predispoziţie spre romantism şi senzualitate.

  Capricorn
Fiţi vigilent căci azi parcurgeţi o zi norocoasă pentru destinul dumneavoastră. Nu trebuie să lăsaţi să vă scape norocul. Vi se deschid uşi, vi se atribuie calităţi pe care de altfel le aveţi, aşa că rând pe rând aţi putea să vă îndepliniţi unele vise sau măcar să începeţi acest lucru. Ziua e favorabilă. Vă implicaţi tot mai mult într-un proiect de mare amploare sau încercaţi să ajutaţi pe cineva să avanseze în carieră. Este o perioadă în care energia fizică şi psihică se află la cote maxime.

  Vărsător
E cazul să acţionaţi cu mare responsabilitate. Nu trebuie să evitaţi sau să ocoliţi sarcinile de serviciu. Ele trebuie rezolvate, căci există tentaţia de a începe noi proiecte. Aduceţi-le la zi pe cele mai vechi, ca să puteţi să vă gândiţi şi la cele viitoare, astfel nu vă veţi simţi suprasolicitat. Aceasta este o lună excelentă pentru a vă extinde cercul de prieteni. Dacă sunteţi singur puteţi pune la cale nişte planuri de vacanţă sau o simplă escapadă la munte.

  Peşti
O zi dedicată familiei vă aşteaptă. Chiar dacă iniţial nu pare aşa, din senin apar o mulţime de treburi familiale care vor cere rezolvare imediată. Veţi fi obligat să vă conformaţi lor. Din cauza apariţiei în mod neprevăzut a acestor probleme vă va fi greu să vă ţineţi de un program organizat. Va fi foarte greu să vă echilibraţi, având în vedere faptul că deveniţi tot mai dependent de serviciu. Ajungeţi târziu acasă, iar orele de program vi se par tot mai lungi. Pregătiţi-vă pentru un weekend relaxant în care să vă încărcaţi bateriile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS