27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024

Horoscop

  Berbec    
A sosit momentul să preluaţi iniţiativa aşa cum numai dumneavoastră ştiţi cel mai bine, să luaţi hotărâri şi să intraţi într-o nouă etapă a vieţii. Aveţi avantajul că azi beneficiaţi de un farmec irezistibil. Veţi trăi plăceri noi alături de persoana iubită. Va fi o zi superbă. Evitaţi să luaţi hotărâri tranşante şi păstraţi-vă calmul în discuţiile cu cei din anturaj. Aveţi o situaţie financiară destul de bună.

  Taur
Aveţi în faţă o zi favorabilă, fără nici o umbră la orizont. O mărire de salariu sau un câştig suplimentar dintr-un contract aflat în derulare e ca şi garantat. Încercaţi să puneţi baza unui teren stabil, pe care în curând să construiţi. Tot ceea ce veţi întreprinde azi se va transforma în aur în viitor. Aveţi şanse reale de reuşită, atât pe plan social, cât şi sentimental. Nu vă implicaţi în activităţi complexe.

  Gemeni
Dorinţa dumneavoastră nativă de a comunica îşi va afla împlinirea. Puneţi accent pe activitatea intelectuală în orice schimb de idei profesionale, dar şi amicale. Şanse reale aveţi şi în domeniul comercial, puteţi convinge şi chiar schimba opinia interlocutorului într-un mod care să vă avantajeze. Azi îl puteţi convinge, iar în câteva zile veţi încasa şi banii. Este posibil să nu înţelegeţi bine problemele celor din jur, din cauza hipersensibilităţii.

  Rac
Puteţi pierde dragostea persoanei iubite sau, mai rău, puteţi avea parte de o despărţire în toată puterea cuvântului. Veţi fi foarte afectat sufleteşte. Nu căutaţi vinovaţi, încercaţi să luaţi măsuri pentru contracararea efectelor. S-ar putea spune că nu vă aflaţi într-o stare psihică foarte bună, ceea ce nu vă ajută la finalizarea lucrărilor la care v-aţi angajat.
 
  Leu
Câteva necazuri cu persoana iubită par să vă dea o stare de disconfort. Vi se iveşte şi ocazia dialogului şi concilierii, de care ar trebui să faceţi uz. Toate aceste probleme sentimentale par a nu vă afecta deloc acţiunile pe care le întreprindeţi la locul în care vă desfăşuraţi activitatea. Este posibil ca planurile dumneavoastră să nu coincidă cu realitatea. După o zi destul de obositoare şi agitată, petreceţi o seară liniştită în familie.

  Fecioară
Traversaţi o zi austeră, plină de constrângeri. Vi se pun în cale limitări care vă obligă să rezolvaţi situaţii normale, dar fie într-un timp mult mai scurt, fie cu fonduri insuficiente. Puteţi face faţă acestora, deoarece aveţi un curaj expansiv, iar ideile originale vor veni pas cu pas. Sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să luaţi o decizie foarte importantă pe plan sentimental.

  Balanţă
Trecerea lui Mercur prin sectorul dumneavoastră vă obligă să rezolvaţi o problemă mai veche şi care vă frământă de mai mult timp. Climatul nu e pozitiv, ci are o anumită tensiune, care izvorăşte din situaţia de acasă. Nu ar fi exclus să aveţi parte de reproşuri de la cel drag, pe motiv de nerezolvare la timp a unor sarcini. E bine să nu neglijaţi problemele membrilor din familie.

 Scorpion
Neconvenţionalul sau poate aptitudini paranormale vă fac ziua plăcută pe plan amoros. O vorbă spusă sau o acţiune negândită va avea darul de a impresiona pe cineva, care va replica „Doamne, tu îmi citeşti gândurile?“. Dacă se iveşte ocazia unei tranzacţii financiare, nu o rataţi. Un prieten la care nici nu vă aşteptaţi vă propune asocierea într-o afacere.

 Săgetător
Profesional vi se deschid noi orizonturi. Vă aruncaţi pur şi simplu asupra oricărei ocazii de dialog sau contact. Parcă aţi porni cu sabia la atac. Este bine aspectat în special tot ceea ce ţine de străinătate. Dacă trebuie să faceţi o călătorie mai lungă pentru o întâlnire de afaceri, nu neglijaţi modul în care conduceţi autoturismul. Este o zi bună pentru rezolvarea unor probleme financiare. Vă sfătuim să ţineţi cont de intuiţie.

  Capricorn
Relaţiile cu cei din mediul profesional decurg excelent. Sunteţi omul potrivit la locul potrivit. Profitaţi de orice întâlnire şi orice ocazie pentru a adăuga o cărămidă la construcţia imaginii dumneavoastră sociale. Aveţi şi o anumită protecţie din acest punct de vedere, iar una dintre întâlniri vă va da satisfacţie pe termen lung. Vă domină romantismul, ceea ce vă ajută să vă păstraţi moralul ridicat.

  Vărsător
Aveţi ocazia rară a încheierii unui acord sau act prin care să primiţi ceea ce de fapt e al dumneavoastră. Profitaţi de şansa astrală prin care aveţi parte de soluţionare pe cale amiabilă. Veţi primi sau veţi recupera ceva care vă va realiza un vis mai vechi, lucru care vă va face să puteţi continua visul dumneavoastră, dar de data asta, fără constrângeri. În prima parte a zilei nu vă reuşeşte nimic şi simţiţi că vă irosiţi energia.

  Peşti
Va trebui să suportaţi tulburări neaşteptate, care să vă dea mult de furcă atât financiar, cât şi profesional. Nu trebuie să vă descurajaţi, e vorba doar de câteva contrarieri trecătoare. Acordaţi o atenţie sporită sănătăţii dumneavoastră. Nu excludeţi o vizită la medicul de familie pentru un control al oricărei dureri ivite parcă din senin. Lipsa simţului practic vă poate conduce la eşecuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU