25.9 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu calculaţi prea mult bugetul de care dispuneţi, pentru că nu veţi fi mulţumit de rezultate. Trebuie să începeţi să mai luaţi unele măsuri cu privire la banii personali, pentru că s-au cam împuţinat rezervele. Nu vă lăsaţi impresionat de cei care se plâng din cauza sărăciei şi a lipsurilor, pentru că vă pot influenţa negativ. Veţi începe să vedeţi în jur doar pericole.

  Taur
Birocraţia vă pune numai beţe în roate şi, din cauza atâtor refuzuri, amânări şi uşi trântite în nas, nu puteţi trece la etapa următoare. Aveţi nevoie de un anumit act, care se va dovedi cheia de bază a problemei de faţă, căci fără el nu puteţi face nimic. Staţi pe loc până ce faceţi rost de acel document esenţial, dar pierdeţi timp preţios în aşteptare.

  Gemeni
Ca să vă împliniţi un vis măreţ în viitor, trebuie să începeţi de pe acum să luaţi unele măsuri: să studiaţi şi să pregătiţi încet terenul, să adunaţi bani într-un cont de economii şi să acumulaţi treptat cunoştinţele care se vor dovedi a fi esenţiale la etapa finală. E un demers de durată care are la bază tehnica paşilor mărunţi, din aproape în aproape.

  Rac
Dacă starea emoţională nu este prea bună, refugiaţi-vă într-o activitate fizică pentru a vă abate gândul de la necazurile dumneavoastră. Concentrat la o muncă fizică sau intelectuală de rutină, în care folosiţi cifre sau aparate de lucru, nu veţi mai avea timp să vă gândiţi la supărările dumneavoastră şi astfel ele vor trece pe un nivel inferior. Uneori, munca e salvarea ideală din faţa problemelor cotidiene. Discuţiile cu partenerul de viaţă contribuie şi ele la nemulţumirile adunate.
 
  Leu
Se aude veste bună cu privire la cariera dumneavoastră ce poate avea implicaţii de perspectivă. Ori vă apropiaţi de rezultatul final al unui proiect la care aţi muncit multă vreme, ori aveţi şansa de a mai urca o treaptă în ierahie, iar succesul se poate calcula şi într-un venit mai bun. Lăsaţi o impresie bună, de profesionist bine pregătit, astfel încât intraţi în vizorul celor mai interesante evenimente.

  Fecioară
Aveţi câştig de cauză într-o confruntare de idei sau de forţe. Luaţi notă bună într-o competiţie sau ieşiţi primul într-o luptă aprigă, în care vă remarcaţi prin forţa de convingere pe care o degajaţi, prin stăpânirea de sine şi, de ce nu, prin superioritatea pregătirii în faţa rivalilor dumneavoastră. Sunteţi de departe cel mai bun, totul e să aveţi şi îndrăzneala de a vă arăta mai mult valoarea.

  Balanţă
Vă pregătiţi intens pentru un moment decisiv în carieră şi nu vreţi să lăsaţi să treacă timpul fără să investiţi fiecare moment în pregătirea dumneavoastră teoretică şi practică. O întrevedere pentru un job mai bun, un examen sau o competiţie în care trebuie să vă măsuraţi cunoştinţele cu ale altora sau un curs de specializare cu rezultate promiţătoare vă au printre favoriţi. Faceţi o impresie bună într-un grup de oameni.

 Scorpion
Sunteţi copleşit de gânduri negre şi aşteptaţi de undeva un miracol care să vă scoată din această stare. Acest lucru nu se întâmplă şi atmosfera devine din ce în ce mai apăsătoare. Nu e totuşi ceva neplăcut pentru dumneavoastră, pentru că sunteţi genul de om care gestionează perfect situaţiile de criză, ba poate chiar le preferă, pentru că atunci reuşiţi să scoateţi la iveală adevăratele talente ascunse.

 Săgetător
Uneori e nevoie şi de un dram de ipocrizie, pentru că, dacă aţi spune mereu lucrurilor pe nume în faţa oricui, nimeni nu v-ar mai dori prin preajmă. Faceţi complimente, deşi nu credeţi nici dumneavoastră în ele, îi faceţi pe ceilalţi să se simtă bine cu o vorbă bună, chiar dacă nu o merită pentru că aşa e prietenia: un perpetuu schimb de amabilităţi care întreţin relaţiile pe un teren amiabil. Nu e minciună, e un adevăr ambalat într-o formă mai acceptabilă.

  Capricorn
Aţi stat pe loc o vreme, blocat de condiţii defavorabile unei evoluţii mai rapide, dar azi parcă se ridică brusc piedicile din calea dumneavoastră şi aveţi din nou drumul liber către ţinta propusă. Profitaţi de vântul prielnic şi faceţi paşi mari mai departe, pentru că nu aţi scăpat definitiv de obstacole. Vor mai veni şi altele, dar până atunci puteţi lua un pic de avans! Gustaţi din plin vacanţa şi nimeni şi nimic nu vă poate tulbura fericirea.

  Vărsător
Nu staţi singur să vă bateţi capul cu problemele dumneavoastră, pentru că singurătatea vă face să le vedeţi mai mari decât sunt în realitate. Aveţi nevoie de cineva alături, de prieteni sau de familie, de oricine, numai să nu fiţi doar dumneavoastră în lupta cu obstacolele vieţii. Dacă participă şi alţii atât cât pot, veţi începe să întrezăriţi la orizont un dram de speranţă în mai bine. Adunaţi-vă aroape un grup de suport!

  Peşti
Ce poate fi mai plăcut pentru această zi decât să vă întâlniţi cu persoana iubită? Petreceţi împreună câteva ore romantice, într-o plimbare în doi şi discutaţi despre planurile comune de viitor. Vă gândiţi la nuntă, la întemeierea unei familii sau, dacă evenimentul deja s-a produs, vă preocupă foarte mult spaţiul în care veţi locui. Vorbiţi mult despre casa voastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS