15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi capabil să vă certaţi cu toată lumea dacă ideile nu vă sunt acceptate, pentru că sunteţi convins că aveţi dreptate. Nu neapărat contradicţiile vă deranjează (dimpotrivă, acestea vă stimulează să vă mobilizaţi pentru a fi şi mai convingător în argumentaţie), ci rezervele celor care vă ascultă. Nu spun nici da, nici nu, ridică din sprânceană suspicioşi şi nu-şi exprimă opinia, iar incertitudinea vă face să vă pierdeţi cumpătul. Preferaţi un refuz, o luptă de idei, o controversă aprigă decât o atitudine rece şi distantă care nu transmite nimic.

  Taur
Felul în care vă critică unii ridică semne de întrebare cu privire la intenţiile lor. Îi bănuiţi că vă comentează ideile nu pentru că ar avea ei altele mai bune, ci pentru că au ceva împotriva dumneavoastră personal. Disputele, controversele, judecăţile care sunt îndreptate azi cu oarecare ostilitate spre dumneavoastră scot la iveală altă latură a caracterului rivalilor şi consideraţi că refuză tot ce propuneţi doar din invidie sau din dorinţa de a vă submina autoritatea. Nu sunt cu nimic mai buni decât dumneavoastră, dar preferă să vă critice ca să vă dea la o parte.

  Gemeni
Priviţi cu admiraţie spre o persoană a cărei superioritate o recunoaşteţi fără putinţă de tăgadă. E mai bun decât dumneavoastră şi, dacă aveţi şansa de a-i atrage atenţia cu ceva, vă puteţi numi norocos. Poate deveni un idol pentru dumneavoastră, un exemplu de urmat deoarece a ajuns în vârf prin studiu, prin muncă şi voinţă. Îi apreciaţi valoarea, îi respectaţi renumele şi vă propuneţi să-i călcaţi pe urme. V-aţi găsit mentorul, ca atare staţi în preajma sa, atât cât vă permite.

  Rac
Vi se închide brusc o uşă în nas şi vă dezarmează, încât nu găsiţi forţa de a găsi altă cale spre ţelul pe care vi l-aţi propus. Aveţi impresia că, dacă sunteţi acum blocat de acest impas, e totul pierdut şi nu puteţi merge mai departe. Ştiţi cum se spune: dacă eşti dat afară pe uşă, intră pe fereastră. E bună ideea, dar ce vă faceţi când nu aveţi tupeul necesar pentru un astfel de contraatac? Adunaţi-vă şi aşteptaţi momentul potrivit pentru a încerca încă o dată şi nu luaţi refuzul de acum ca pe un final definitiv de capitol. Poate că o să rezolvaţi cândva.
 
  Leu
Iubirea nu e întotdeauna sinceră, de aceea ar fi bine să rămâneţi mai rece la gesturile de afecţiune ale unei persoane care încearcă să vi se bage pe sub piele. Nu are intenţii pozitive, apelează la tertipuri incorecte pentru a vă câştiga simpatia şi chiar dragostea, dar va profita de încrederea dumneavoastră după ce veţi începe să ţineţi la el. Poate fi o aventură fără viitor şi, dacă o luaţi şi dumneavoastră ca atare, totul ar fi perfect, dar dacă vă îndrăgostiţi de o astfel de persoană cu două feţe, aţi putea suferi profund.

  Fecioară
Fiţi pe fază la orice propunere care ar putea avea urmări financiare, pentru că norocul este prin preajmă. Că vi se oferă un job mai bine plătit, că vindeţi ceva cu preţ bun sau încheiaţi un contract de colaborare profitabil, veţi simţi că evoluaţi de acum înainte pe un teren mult mai sigur din punct de vedere financiar. E o zi bună pentru tranzacţii rentabile, dar e nevoie şi de talent de negociator. Nu vă opriţi la primul preţ, nici dacă vindeţi, nici dacă urmează să cumpăraţi, pentru că veţi reuşi să obţineţi un preţ care să vă avantajeze şi care să vă confirme flerul de afacerist.

  Balanţă
Aveţi noroc să faceţi echipă cu o persoană dinamică asemănătoare dumneavoastră. Parcă v-aţi completa unul pe altul, parcă aţi fi pe aceeaşi lungime de undă şi când există asemenea comuniune de energii, e şi normal să vâsliţi în acelaşi ritm către o reuşită comună, reciproc avantajoasă. Parcă aţi fi unul, formaţi un tandem de invidiat, în care nu se vor infiltra animozităţi şi rivalităţi absurde. Nici dumneavoastră nu vă vine să credeţi că pot exista atâtea puncte comune într-o relaţie, indiferent de natura ei, deci faceţi amândoi tot posibilul să menţineţi armonia cât mai mult timp.

 Scorpion
Aşteptaţi anumite gesturi din partea persoanei iubite, dar ele nu vin în forma sperată şi alunecaţi spre dezamăgire. Nu ar trebui să aveţi pretenţii atât de mari, pentru că partenerul are sentimente sincere pentru dumneavoastră. Dacă nu le oferă în ambalajul pe care l-aţi vrea, dacă nu foloseşte cuvinte dulci din cinci în cinci minute şi nu aduce flori şi ciocolată la orice întâlnire, nu înseamnă că nu simte nimic pentru dumneavoastră. Dacă aţi mai reduce din pretenţii, aţi descoperi că sentimentele sale sunt puternice, dar exprimate altfel decât aţi văzut în filme.

 Săgetător
Ca să puteţi trece la etapa următoare a planurilor, trebuie să acceptaţi şi unele compromisuri. Fiţi adaptabil, flexibil, deschis la alte păreri, nu vă cramponaţi de unele idei la care nu vreţi să renunţaţi, pentru că veţi vedea că atunci când începeţi să vă mai ajustaţi principiile în funcţie de realitate, totul va evolua mult mai uşor. E pueril să nu acceptaţi alternative, pentru că uneori succesul apare exact de unde nu vreţi! Orice victorie cere şi un preţ de plătit, dar şi multe renunţări!

  Capricorn
Nu vă sperie deloc competiţia, dimpotrivă, se apropie un moment în care va trebui să vă măsuraţi forţele alături de un colectiv numeros, pentru o miză importantă. Sunteţi capabil să ajungeţi la succesul final, pentru că aveţi şi ambiţia, şi forţa de a vă lupta cu rivalii cei mai puternici, dar şi cunoştinţele necesare pentru a demonstra că meritaţi nota maximă în această confruntare. Nu apelaţi nici la agresivitate, nici la autoritate pentru a vă impune valoarea în faţa tuturor, pentru că aveţi alte atuuri de care ştiţi să vă folosiţi cu înţelepciune.

  Vărsător
Bateţi la uşile unei instituţii de la care aşteptaţi un document oficial de care depinde o viitoare acţiune. Că aveţi nevoie de aprobarea unui credit la o bancă, de o autorizaţie pentru a desfăşura legal o activitate sau doar de acceptul şefului de a pleca în concediu, staţi ca pe ghimpi până ce răspunsul respectiv ajunge la dumneavoastră. Va fi cel pe care-l doriţi, nu are rost să vă pierdeţi cumpătul din cauza aşteptării, dar trebuie să vă susţineţi cauza cu argumente raţionale bine alese şi să demonstraţi că-l meritaţi.

  Peşti
Vă faceţi prea multe griji pentru persoana iubită. Temerile dumneavoastră cele mai profunde sunt legate de soarta lui, de sănătatea lui, de viitorul cam sumbru al unor acţiuni care îl privesc doar pe el, personal. Puneţi atât de mult suflet în problemele sale, de parcă ar fi ale dumneavoastră, dar acesta e modul de a-i arăta că vă pasă, că vreţi să-l ajutaţi şi, dacă aţi putea, aţi prelua toate necazurile sale. Sprijinul moral poate fi mai important decât orice altă intervenţie în treburile sale, deci ar fi bine să nu vă băgaţi dacă nu vă cere ajutorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS