Berbec    
Aţi putea rezolva una dintre problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Atenţie la relaţia cu copiii, căci se pare că aceştia au nevoie de mai multă îndrumare din partea dumneavoastră. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania familiei. Cheltuielile nu vă vor face probleme.

  Taur
Vă preocupă în mod special situaţia dumneavoastră materială, dar deocamdată nu este cazul să vă faceţi probleme în această direcţie. Este posibil să obţineţi unele câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat care vă vor ajuta să vă menţineţi la un nivel rezonabil. La serviciu veţi avea de luat decizii sau de făcut faţă unei activităţi intelectuale. Resursele de care dispuneţi nu vă vor face de râs.

  Gemeni
Sunteţi cam nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus însă ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care însă se va rezolva din mers, fără a fi nevoie de un efort din partea dumneavoastră. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa fiinţei iubite alături de dumneavoastră v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi.

  Rac
Din punct de vedere sentimental veţi fi cam nemulţumit în această zi, fără un motiv anume. Este posibil, de asemenea, ca planurile dumneavoastră pentru timpul liber să fie date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. De fapt, veţi avea ocazia să vă faceţi remarcat în anturajul apropiat, aşa că nu are de ce să vă pară rău. Este posibil să vi se facă o propunere legată de o investiţie.
 
  Leu
Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ce este trecut pe ordinea de zi, dar orice exces nu vă poate face bine. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii ierarhici. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp se va rezolva totul de la sine.

  Fecioară
Energia fizică nu este la nivelul cu care ne-aţi obişnuit, dar, totuşi, aveţi suficientă voinţă încât să puteţi duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus. La serviciu veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca. În cazul în care vi se propune să demaraţi o activitate nouă, nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Perseverenţa este necesară în tot ceea ce faceţi.

  Balanţă
La serviciu veţi avea parte de o zi obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile pe care le aveţi trecute pe ordinea de zi. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Aranjaţi-vă o întâlnire cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de stabilitatea sentimentelor dumneavoastră. Totuşi, dacă doriţi să aveţi succes, arătaţi-vă cât mai modest.

 Scorpion
Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dumneavoastră. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi indicat să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă facă plăcere. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.

 Săgetător
În plan personal sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care le-aţi făcut până acum vor fi apreciate de cei din jur. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească datorită unor câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat. În cazul în care doriţi să faceţi un împrumut, şansa ar putea fi de partea dumneavoastră în această zi. Nu trebuie decât să o folosiţi.

  Capricorn
La serviciu veţi afla o veste care vă va pune pe gânduri, dar în scurt timp se va dovedi o alarmă falsă. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi, dar şi să vă puneţi în valoare cunoştinţele. Spre sfârşitul zilei este posibil să aflaţi că una dintre rudele dumneavoastră are o problemă de sănătate. Nu trebuie să aveţi emoţii, căci problemele se vor rezolva într-un timp scurt.

  Vărsător
Este o zi bună pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine v-ar putea da ocazia să vă înnoiţi garderoba şi, implicit, să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu prietenii va fi pusă la încercare din cauza unei vorbe spuse la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile, ci, mai bine, lăsaţi timpul să aibă ultimul cuvânt.

  Peşti
Atmosfera din cămin va fi mai calmă, mai relaxată în această perioadă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, ceea ce vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Farmecul personal vă va da posibilitatea să vă bucuraţi de compania unor persoane de sex opus. Nu vă încredeţi, însă, în orice zâmbet amabil.