Berbec    
Aveţi mult de lucru la slujbă, dar sunteţi eficient, iar şefii vă apreciază. Veţi avea de făcut şi unele drumuri, care până la urmă se vor dovedi avantajoase. Evitaţi sa vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu colegii, deoarece nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera la serviciu. Nu sunt indicate nici negocierile legate de salariu sau discuţiile pe teme financiare.

  Taur
Aveţi mult de lucru atât la serviciu, cât şi acasă. Energia nu vă lipseşte, dar aţi fi vrut să o repartizaţi altfel. Nu aveţi de ales, aşa încât consolaţi-vă cu ideea că măcar veţi rezolva nişte probleme care vă stăteau de mult pe suflet. În ceea ce priveşte colaborările, ar fi bine să ascultaţi şi de sfaturile celorlalţi, altfel aţi putea face greşeli copilăreşti.

  Gemeni
Iniţiativele în domeniul financiar nu sunt indicate, mai ales dacă vizează sume mari. Inspiraţia de care daţi dovadă astăzi vă permite să găsiţi soluţii pentru unele din problemele dumneavoastră personale. Persoana iubită s-ar putea să fie nemulţumită, considerând că nu-i acordaţi suficientă atenţie. Încercaţi să o trataţi cu mai multă înţelegere dacă doriţi să aveţi o după-amiază liniştită.

  Rac
Cheltuielile pe care le aveţi sunt destul de consistente şi nu vă permit să faceţi o investiţie de anvergură. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că, dacă aveţi de dat un examen sau de luat o decizie într-o problemă delicată, conjunctura astrală vă va avantaja. Compania prietenilor se va dovedi benefică în a doua parte a zilei.
 
  Leu
La serviciu vă veţi bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus să vi se dea noi sarcini, semn că se mizează mult pe calităţile dumneavoastră. Dacă veţi da dovadă de superficialitate, nu veţi avea nici un avantaj, iar popularitatea dumneavoastră se va aprecia simţitor. Ţineţi cont că multe în viitorul dumneavoastră depind de conştiinciozitatea de care veţi da dovadă în această perioadă.

  Fecioară
În plan profesional există unele nemulţumiri, dar ele se vor rezolva mai bine dacă veţi lăsa lucrurile să-şi urmeze cursul firesc. Energia dumneavoastră fizică şi mentală atinge cote maxime, de aceea v-aţi putea ocupa de orice vă face plăcere. Rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că veţi găsi suficientă lume dornică să vă susţină proiectele.

  Balanţă
La slujbă vor fi multe de făcut, dar ar fi bine să nu faceţi lucrurile în grabă. Profitaţi de unele câştiguri neaşteptate, pe care le veţi avea, pentru a face unele investiţii pe care vi le-aţi dorit de mai mult timp. Dacă vă vor mai rămâne ceva bani, n-ar strica să daţi o raită prin magazine, pentru a vă face un mic cadou. Câteva ore petrecute alături de persoana iubită vă vor ajuta să vă relaxaţi.

 Scorpion
Energia fizică este peste nivelul cu care ne-aţi obişnuit, dar graba cu care încercaţi să faceţi totul vă poate încurca unele proiecte. La serviciu aţi reuşit să vă faceţi remarcat datorită capacităţii dumneavoastră de concentrare şi randamentului ridicat de care daţi dovadă în ultimul timp. Puteţi să vă angrenaţi în activităţi noi; rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate.

 Săgetător
Vi se propune să vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, pentru a vă putea realiza planurile. Ar fi bine să nu daţi curs acestui sfat, care v-ar putea aduce multe neplăceri într-un viitor nu foarte îndepărtat. Oricum, în curând, finalizările se vor concretiza, aşa că nu are nici un rost să vă complicaţi. La serviciu nu este cazul să aşteptaţi sprijinul colegilor. Bugetul dumneavoastră va înregistra o îmbunătăţire prin intermediul unei activităţi extraprofesionale.

  Capricorn
Doriţi să vă faceţi unele planuri de viitor şi aveţi nevoie să vă sfătuiţi cu cineva apropiat, în a cărei judecată să aveţi încredere deplină. Şansa este de partea dumneavoastră, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri. Nu este o perioadă bună pentru a semna un contract de colaborare sau de parteneriat.

  Vărsător
Traversaţi o perioadă în care, deşi munciţi mai mult, totul se rezolvă mai târziu. Perseverenţa vă poate aduce o mulţime de realizări; în schimb, nerăbdarea, intoleranţa vă pot încurca lucrurile chiar mai mult decât vă puteţi imagina. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate nouă în plan profesional, nu vă aşteptaţi la rezultate imediate.

  Peşti
În general, relaţionaţi cu cei din jur, dar astăzi s-ar putea să fiţi victima unei manifestări de invidie din partea unei cunoştinţe. Nu este cazul să vă faceţi sânge rău. Veţi găsi o soluţie inedită pentru una dintre problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce o creştere a popularităţii în rândul colegilor.