27.8 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024

Horoscop

  Berbec    
E cam greu să reintraţi în normal şi să redeveniţi serios şi responsabil. Încă vă gândiţi la vacanţă şi la distracţie, dar se poate încinge o mică petrecere chiar şi în cele mai tensionate medii. Nu vă concentraţi direct la cele mai dificile sarcini de serviciu, pentru că nu veţi avea prea mult spor în chestiuni cu adevărat dificile, ca atare, luaţi-o cu binişorul, ocupându-vă de mărunţişuri, pe care le veţi termina repede. Aveţi nevoie de vreo două zile ca să vă obişnuiţi…
 
  Taur
Parcă vă apasă o grijă pe umeri, prea mare pentru puterile dumneavoastră, dar aveţi noroc să întâlniţi persoana care vă poate ajuta să treceţi peste acest impas. Ori împărţiţi cu ea greutatea acestei sarcini, ori vă aduce o veste prin care simţiţi că vi se ridică povara de pe suflet şi vedeţi din nou partea bună a lucrurilor. Vă simţeaţi singur în faţa unui obstacol dificil, dar iată că este cineva alături de dumneavoastră dispus să vă susţină la greu!

  Gemeni
Făcând un calcul sumar al banilor de care dispuneţi, nu sunteţi tocmai mulţumit de rezultate. E şi normal să începeţi anul cu un deficit, dar nu trebuie să vă îngrijoraţi mai mult decât e cazul. Vor veni şi banii care să înlocuiască golul de acum, dar pentru asta trebuie să vă apucaţi serios de treabă, fără să pierdeţi vremea căutând căi de a vă reface bugetul. Banii vin ca urmare a eforturilor pe care sunteţi dispus să le depuneţi în avantajul dumneavoastră de acum încolo, deci… la muncă!

  Rac
Deşi sunteţi optimist şi aşteptaţi mult de la anul acesta, porniţi ziua cu stângul. Aţi venit la serviciu dornic de implicare, de muncă, de acţiune, dar nu aveţi parte de colaboratori la fel de serioşi. Oamenii de care depind sarcinile de serviciu nu sunt disponibili, cozile sunt cam mari pe la unele instituţii, ca atare, ziua de lucru e de-a dreptul obositoare. Se vor calma spiritele în câteva zile, dar momentan totul evoluează extrem de greu…

  Leu
O emoţie greu de exprimat în cuvinte vă copleşeşte şi lumea din jur vede că se întâmplă ceva, dar consideraţi că ar fi mai bine să păstraţi bucuria doar pentru dumneavoastră, deocamdată, până ce veţi fi sigur că evenimentul fericit care vă este adresat e bine conturat. Dintr-o vagă superstiţie, simţiţi că e mai bine să tăceţi şi să mai aşteptaţi înainte de a vă lăuda la toată lumea cu succesul pe care îl ascundeţi în suflet. Va veni şi ziua în care veţi destăinui public ceea ce vă face inima să zâmbească acum!

  Fecioară
Sunteţi cu gândul la cele întâmplate în ultimele zile şi inima dumneavoastră e încă fericită pentru tot ceea ce aţi trăit. Că au fost momente romantice alături de cel drag, că aţi trecut prin locuri de care vă era dor sau aţi revăzut oameni despre care nu mai ştiaţi nimic, priviţi spre trecutul apropiat cu un dram de nostalgie, dar şi de bucurie ca v-aţi reîncărcat un pic bateriile cu senzaţii plăcute şi emoţii puternice. Vă veţi trage seva pentru o vreme din tot ce inima dumneavoastră a primit şi aveţi motive să spuneţi şi azi că totul a fost superb!

  Balanţă
Nu reuşiţi să vă concentraţi la sarcinile profesionale pe care le aveţi în agendă. Cheful lipseşte, motivaţii nu prea aveţi, iar colaboratorii nu sunt nici ei în cea mai bună formă. Orice activitate intelectuală este diminuată, ca atare, azi nu merg nici memoria, nici atenţia, şi vă puteţi aştepta la tot felul de blocaje în activităţi pe care, altădată, le făceaţi fără nici o problemă. Aveţi răbdare, luaţi-o încet cu cele mai mici sarcini, pentru că, spre finalul zilei, veţi reuşi să ajungeţi şi la rezultate mai bune. Dimineaţa e cea mai grea…

 Scorpion
Dacă aţi fi lăsat să lucraţi pe cont propriu, să vă puneţi în aplicare ideile originale şi energia, aţi avea parte de roade excepţionale, dar e greu de crezut că aveţi libertate totală de decizie şi de acţiune în ceea ce faceţi. Dacă dumneavoastră sunteţi şeful, veţi fi cel mai câştigat, pentru că vă puteţi croi programul după cum doriţi, iar la finalul zilei şi satisfacţia va fi mare. Dar dacă sunteţi doar un pion pe o tablă de şah, aşteptând îndrumările altora, va fi o zi frustrantă.

 Săgetător
Nu ştiţi cum să priviţi ziua de azi: ca pe şansa unui nou început sau ca pe o etapă încheiată. Pentru că sunteţi undeva la mijloc între o acţiune care s-a terminat şi alta care urmează să pornească şi nu reuşiţi să vă concentraţi la nici una deocamdată. Încă vă bucuraţi de ceea ce a ajuns la final, pentru că e un capăt de drum care vă satisface. Trasaţi strategia pentru ceea ce vreţi să clădiţi de acum încolo, cu o atitudine pozitivă de învingător, şi totul va ieşi bine!

  Capricorn
Nu sunteţi genul de om care se bucură de răul altuia, dar parcă nu vă puteţi abţine să nu zâmbiţi un pic maliţios când auziţi că unul dintre inamicii cei mai mari a suferit o pierdere sau un eşec. E un fel de a vi se face dreptate, dar nu trebuie să duceţi sentimentul la apogeu. Spuneţi-vă doar pentru dumneavoastră că totul s-a echilibrat aşa cum trebuia, în avantajul dumneavoastră, dar nu turnaţi gaz pe foc mai mult decât e cazul. Rivalul a suferit deja destul, deci lăsaţi lucrurile aşa cum sunt…

  Vărsător
E greu de spus care e starea dumneavoastră de astăzi, pentru că se luptă în dumneavoastră două personalităţi diferite: una optimistă şi convinsă că totul va merge bine şi alta îngrijorată şi sobră, care vede şi partea întunecată a lucrurilor. Dacă aţi putea face pace între cele două, la mijloc ar fi o stare echilibrată, realistă, care discerne foarte bine între plus şi minus, între sus şi jos, fără a se crampona de nici una dintre extreme în mod special. În viaţă există şi bune, şi rele…

  Peşti
Vă aflaţi într-un mediu destul de aglomerat şi pestriţ. În jurul dumneavoastră sunt şi oameni care au un efect mobilizator asupra dumneavoastră, care vă motivează să vă apucaţi de treabă, dar există şi persoane calme, pasive, care vă îmbie încă la concediu.
Nu trebuie să respingeţi pe nici unul din cei de faţă, pentru că vă veţi găsi timpul şi atitudinea potrivite pentru ambele planuri: vă apucaţi de treabă, la îndemnul celor energici, dar vă permiteţi şi o pauză relaxantă, alături de cei care preferă distracţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS