18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Reluaţi legătura cu un vechi prieten sau vă îngrijiţi de o persoană apropiată. Acest lucru vă dă mari satisfacţii şi vă trezeşte amintiri care vă emoţionează. La serviciu este recomandat să vă bazaţi doar pe dumneavoastră. Chiar şi oamenii pe care-i cunoaşteţi de ani de zile pot să vă dezamăgească. În cuplu, atmosfera este caracterizată de confruntări şi orgolii de ambele părţi.

 
  Taur
Domeniul financiar este protejat. Vă intră nişte bani în cont sau aveţi parte de surprize financiare deosebit de plăcute. Dacă ajutaţi pe cineva, aşteptaţi ca acea persoană să îşi manifeste recunoştinţa, fie şi printr-un simplu „mulţumesc“. Vă deranjează ca oamenii să profite de bunăvoinţa dumneavoastră şi apoi să redevină indiferenţi. Cei care dau astăzi un test sau un examen au mari şanse de reuşită.

 
  Gemeni
Vă bucuraţi de o bună comunicare cu cei de la serviciu, vă expuneţi ideile într-o manieră simplă, pe înţelesul tuturor, şi meritele dumneavoastră sunt recunoscute. Spre seară, părinţii vă fac o vizită, aşa că ar fi bine să vă pregătiţi să-i primiţi cum se cuvine.
 
  Rac
Faceţi în aşa fel încât să nu depindeţi de nimeni, dar vreţi ca toţi ceilalţi să depindă de bunăvoinţa dumneavoastră. Trăiţi cu falsa senzaţie că un lucru nu poate ieşi bine decât din mâinile dumneavoastră. Priviţi mai bine în jur şi învăţaţi să-i acceptaţi pe ceilalţi aşa cum sunt, cu defectele, dar mai ales cu calităţile lor incontestabile.

  Leu
Relaţia cu partenerul de viaţă este tensionată. Îi cereţi să-şi manifeste afecţiunea faţă de dumneavoastră într-un mod cât mai vizibil. Este bine să înţelegeţi, însă, că există persoane care nu sunt obişnuite să fie expansive, nici măcar în dragoste. Unii dintre dumneavoastră au parte de câştiguri mari, pe care le investesc în lucruri sigure, în special în domeniul imobiliar. Pentru a vă realiza cele mai de preţ proiecte, este încă nevoie de multe eforturi din partea dumneavoastră.

  Fecioară
Aveţi de rezolvat nişte probleme sentimentale mai vechi. Ar trebui să cereţi ajutorul unei persoane de încredere, indiferent că este vorba de un preot, un prieten sau un psiholog. Ideea este să vă rupeţi de trecut şi să aveţi încredere într-un viitor mai bun.

  Balanţă
Trebuie să vă gândiţi serios la relaţia cu părinţii, care a început să se deterioreze. Mai aveţi de făcut câteva progrese până ce veţi putea să comunicaţi cu adevărat. Partenerul de viaţă vă face câteva observaţii care, deşi nu sunt plăcute, s-ar putea să vă ajute mai târziu.

 Scorpion
La serviciu aveţi tendinţa să vă judecaţi interlocutorii într-un mod subiectiv sau arbitrar. Ar trebui să vă înfrânaţi spiritul critic, dacă nu aveţi argumente suficient de obiective. Acasă, cineva din familie are nevoie de sprijinul şi experienţa dumneavoastră de viaţă. Aveţi grijă de cei dragi şi discutaţi cu ei, pentru a le clarifica problemele. Dacă banii nu mai intră în cont, evitaţi cheltuielile inutile, chiar dacă simţiţi nevoia să vă mai faceţi câte un moft din când în când.

 Săgetător
Ceea ce aţi început cu mult avânt se termină brusc. Se pare că nu aţi pornit sub cele mai bune auspicii, ci aţi început un drum cu stângul, iar acum, iată, totul stă pe loc. Este în avantajul dumneavoastră să se termine totul acum, pentru că a merge mai departe ar însemna numai un consum inutil de timp şi de energie.

  Capricorn
Cu toate că nu mai aveţi problemele cu care vă confruntaţi înainte, simţiţi totuşi o uşoară nervozitate, care se transmite şi celor din jur. Aveţi mare grijă cum vorbiţi şi, mai ales, cât, deoarece sunt unele persoane care abia aşteaptă să afle ceva despre slăbiciunile dumneavoastră.

  Vărsător
Un frate sau o soră vine de departe să vă viziteze şi la început simţiţi că v-aţi cam înstrăinat. Poate ar fi momentul să vă deschideţi inima şi să vorbiţi despre unele lucruri din trecut, ca sa vă puteţi cultiva o relaţie mai frumoasă pe viitor.

  Peşti
Relaţiile cu femeile prezintă interes pentru dumneavoastră, indiferent de domeniul sau de scopul unei astfel de legături. Dacă la serviciu nu mai aveţi nici un chef de muncă, încercaţi să găsiţi acele activităţi care vă pun în valoare. Aveţi posibilitatea să progresaţi şi chiar să fiţi promovat, dar numai dacă sunteţi dispus să faceţi eforturile necesare. O apropiere de cineva drag este posibilă astăzi. Fiţi deschis şi afectuos cu partenerul de viaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS