21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este bine să aveţi mai puţină încredere în oamenii cu care lucraţi, deoarece nu toţi sunt bine intenţionaţi în ceea ce vă priveşte. Astăzi aveţi noroc la bani. Dacă aţi făcut anumite demersuri, acestea se dovedesc acum că au fost corecte.

 
  Taur
Sunteţi as în a cultiva relaţii utile şi a găsi sprijin atunci când aveţi nevoie. În plan financiar, lucrurile nu sunt prea plăcute, însă. Va trebui să începeţi să găsiţi soluţii la problemele actuale. Acasă vă ocupaţi mai mult de dumneavoastră şi, în special, de aspectul exterior.

 
  Gemeni
Faceţi tot posibilul pentru a vă împărţi între viaţa personală şi responsabilităţile de serviciu. Familia este mulţumită de efortul dumneavoastră. Este o zi ideală pentru a face o scurtă călătorie de relaxare, în compania prietenilor. Puteţi avea parte de multe bucurii.

 
  Rac
Faceţi tot posibilul pentru a vă înţelege cu cei din jur şi nu încercaţi să aveţi mereu ultimul cuvânt. Cineva vă face un cadou frumos, care vă bucură mult. În viaţa sentimentală au loc evenimente fericite, s-ar putea chiar să se decidă o căsătorie. Dacă nu, relaţia de cuplu devine oricum mai profundă şi mai solidă.

  Leu
Aveţi mari şanse să vă îndrăgostiţi pe nepusă masă şi nu este vorba despre un simplu foc de paie. Persoana în cauză ar putea să vă facă să vă doriţi o relaţie serioasă. Relaţiile cu familia şi cu cei din jur sunt mai bune ca până acum şi, în special, dialogul cu părinţii se îmbunătăţeşte.

  Fecioară
Dacă apar conflicte în familie, păstraţi-vă calmul şi găsiţi soluţii. Din fericire, primiţi tot felul de invitaţii din toate părţile şi puteţi ajunge în locuri deosebit de frumoase. În plan sentimental, aveţi parte de satisfacţii, graţie partenerului de viaţă, care vă oferă clipe de profundă senzualitate.

  Balanţă
Dacă plecaţi într-o călătorie, veţi avea parte de satisfacţii. Este bine să organizaţi totul în detaliu şi să vă rezervaţi un timp pentru odihnă. În privinţa stării de sănătate, trebuie spus că aţi făcut excese alimentare sau aţi avut un program de somn haotic, ceea ce duce la stări de oboseală. Hidrataţi-vă bine şi faceţi puţină mişcare, fără a exagera.

 Scorpion
Vă schimbaţi des starea de spirit şi s-ar putea să vă certaţi cu persoanele din jur pentru chestiuni minore. Dacă aveţi probleme cu banii, acestea au survenit din cauza unor cheltuieli nejustificate. Trebuie să faceţi economii. În plan amoros, deciziile trebuie luate cu grijă în privinţa relaţiei de cuplu.

 Săgetător
Fiţi mai puţin încrezător în persoanele din jur, deoarece nu toate merită încrederea dumneavoastră. În plan personal, savuraţi momentele petrecute alături de persoana iubită. Dacă nu aveţi încă pe nimeni, dar există în viaţa dumneavoastră o persoană de care vă leagă o prietenie strânsă, relaţia se poate transforma într-una romantică.

  Capricorn
Aveţi nevoie de linişte şi armonie în viaţa personală, iar cei dragi reuşesc să vă ofere aşa ceva. Aveţi însă şi o viaţă socială intensă, în care puterea dumneavoastră de seducţie se face remarcată. Străluciţi în toate situaţiile şi câştigaţi simpatia celor din jur. În cazul în care sunteţi singur, trebuie să mai aşteptaţi puţin, deoarece în curând situaţia se va schimba în favoarea dumneavoastră.

  Vărsător
Dacă v-aţi certat cu partenerul de viaţă, acum există mari şanse să vă împăcaţi. Persoana iubită vă oferă momente de tandreţe şi senzualitate. Dacă însă sunteţi singur, vă doriţi foarte mult să aveţi o relaţie care să vă ofere siguranţă şi stabilitate.
În familie au loc evenimente importante.
Se poate să vă schimbaţi locuinţa şi să vă bucuraţi de un confort sporit.

  Peşti
Vă este foarte greu să acceptaţi criticile celor din jur. Pe de altă parte, lucrurile care vi se spun acum vă fac să vedeţi acele defecte de care nici măcar nu eraţi conştient. În plan financiar este cazul să luaţi măsuri serioase. În viaţa sentimentală, se pare că cineva a reuşit să vă cucerească.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS