14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Faceţi un plan de afaceri pentru un proiect personal. Vă doriţi foarte mult independenţa şi aveţi mare încredere în forţele proprii. O întâlnire, spre seară, cu o persoană mai în vârstă vă aduce neaşteptate beneficii de ordin financiar sau relaţional.

 
  Taur
Este bine să ţineţi cont de părerea celor din jur în privinţa tranzacţiilor financiare. Astăzi câştigurile pot fi foarte mari. Dacă aţi avut probleme cu partenerul de viaţă, discutaţi deschis despre ceea ce nu funcţionează. Dacă iniţiativele dumneavoastră de la locul de muncă nu v-au adus încă rezultatele dorite, poate ar trebui să mai aşteptaţi puţin.

 
  Gemeni
Aveţi de făcut mai multe lucruri deodată şi acest lucru vă nemulţumeşte. Copiii au tot felul de cereri şi familia face unele presiuni pentru a vă determina să acţionaţi în favoarea unei probleme financiare.

 
  Rac
Sunteţi într-o formă fizică bună şi rezistaţi destul de bine germenilor externi. Dacă însă aţi avut probleme circulatorii sau cardiace, acum este momentul indicat să faceţi câteva analize. Vă intră în cont nişte bani astăzi, poate ca urmare a unei sume pe care aţi dat-o cu împrumut cuiva şi care acum vă este restituită. În plan amoros, lucrurile devin mai simple, mai pozitive.

  Leu
Sunteţi intransigent şi această atitudine a dumneavoastră vă aduce multe probleme, atât în relaţiile cu persoanele apropiate, cât şi în domeniul profesional.
În dragoste, vă oboseşte partenerul, care încearcă să vă ceară tot felul de lucruri, deoarece vă dă impresia că vă răpeşte libertatea. În plan profesional puteţi face progrese considerabile dacă nu vă grăbiţi.

  Fecioară
Chiar dacă sunteţi sincer, nu trebuie să spuneţi anumite lucruri într-un mod brutal. Prietenii sau cei avizaţi se vor simţi jigniţi de lipsa dumneavoastră de tact. Acasă vă bucuraţi de o atmosferă liniştită şi armonioasă. Evitaţi, aşadar, să provocaţi conflicte şi să stricaţi această atmosferă.

  Balanţă
Vorbiţi cât mai puţin posibil cu persoanele din jur. Vi se pun tot felul de întrebări şi acest lucru vă deranjează mai mult decât lăsaţi să se vadă. O persoană în vârstă încearcă să vă provoace.
Ar fi mai bine să nu-i daţi satisfacţie.

 Scorpion
Vă preocupă mai mult ca oricând sănătatea şi aspectul fizic. Încercaţi o nouă dietă şi sunteţi hotărât să mergeţi cu ea până la capăt. Din punct de vedere sentimental, există posibilitatea unei seri romantice în doi. Acest lucru depinde numai de bunăvoinţa dumneavoastră.

 Săgetător
Dacă nu puteţi să vă învingeţi duşmanii din viaţa profesională, atunci trebuie să faceţi compromisuri. Sau aţi putea găsi un teren de bătaie care să vă avantajeze foarte mult. Este o zi deosebit de frumoasă în plan amoros. Aveţi parte de satisfacţii şi bucurii. În plan financiar, feriţi-vă de riscuri.

  Capricorn
Vă descurcaţi foarte bine în plan financiar. Va trebui însă să rezistaţi tentaţiilor magazinelor, mai ales că o mulţime de produse vă fac cu ochiul şi sunteţi gata să cheltuiţi sume mari. În plan amoros, va trebui să vă învingeţi timiditatea pentru a cunoaşte mai multe persoane şi a avea ocazia de a vă îndrăgosti din nou.

  Vărsător
Relaţiile bune pe care le aveţi cu anumite persoane trebuie exploatate. Trebuie să luaţi iniţiativa, pentru ca aceste legături să fie pozitive şi cât mai stabile. Este o zi plină, în care vă rămâne foarte puţin timp cu familia. Din fericire, cei dragi vă înţeleg şi nici nu le trece prin cap să vă reproşeze ceva.

  Peşti
Vă gândiţi la bani, ceea ce nu reprezintă o preocupare de bază pentru dumneavoastră. Încercaţi totuşi să nu deveniţi extrem de serios. Se întâmplă şi lucruri frumoase, pe care este bine să le apreciaţi. Dacă aveţi o relaţie stabilă, astăzi trăiţi momente de pasiune alături de persoana iubită. Dacă sunteţi singur, aveţi suficient farmec personal pentru a atrage persoanele de sex opus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS