14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Un succes financiar vă face ziua mai frumoasă, vă dă curajul să ieşiţi la cumpărături şi să luaţi lucruri pe care nu vi le-aţi mai permis în ultima perioadă din cauza economiilor. Azi nu vă mai uitaţi nici la solduri, nici la lucruri ieftine, ci la investiţii serioase, pe care le visaţi demult. Se aud veşti bune despre afacerile dumneavoastră sau salariul viitor, dar nu vă avântaţi deja în cheltuieli mai mari, doar cu speranţa că banii care vor veni vor acoperi cheltuielile.

 
  Taur
Este o zi foarte capricioasă, când încep să se dezechilibreze unele planuri de care eraţi foarte sigur înainte. Totul din cauza unei glume nevinovate, pe care cineva v-o pregăteşte fără să-şi dea seama că nu aveţi simţul umorului atât de ascuţit şi aţi putea lua în serios poanta lui absurdă. Dacă vă luaţi după modul lui de a vorbi în doi peri şi dacă veţi crede informaţiile care vi se transmit în joacă, aţi putea face o greşeală, deci mai bine nu-l ascultaţi şi lăsaţi totul aşa cum era înainte.

 
  Gemeni
Iubirea are şi surprize neplăcute de oferit pentru că partenerul vă spune ceva care vă deranjează, dar nu aveţi puterea să-i arătaţi că suferiţi. Ţineţi totul în sufletul dumneavoastră, cu speranţa că persoana iubită îşi va da seama că v-a rănit şi îşi va cere scuze, dar nu întotdeauna primiţi gesturile pe care le aşteptaţi. Chiar dacă ştiţi că partenerul vă iubeşte, azi uită să fie tandru.

 
  Rac
Sunteţi mulţumit de felul cum evoluează proiectele la care vă aduceţi contribuţia alături de un grup de colegi. Numai împreună, cot la cot, puteţi ajunge la un rezultat de care să fiţi cu toţii mândri, de aceea participaţi fiecare trup şi suflet la acest proiect. Sunteţi motivat suficient de ceea ce veţi primi la final ca să munciţi neobosit la acest plan în desfăşurare.

  Leu
Faceţi abstracţie de anturaj, pentru că persoanele care vă ţin companie azi au un efect negativ asupra dumneavoastră. Au tot felul de probleme personale pe care le transformă în adevărate crize, şi care, dacă le-aţi da prea multă atenţie, le-aţi putea transforma în principalul subiect de discuţie al zilei. Lăsaţi-i pe ei să-şi rezolve singuri problemele, nu vă privesc pe dumneavoastră şi nici nu aveţi cum să îi ajutaţi, pentru că aveţi altele pe cap.

  Fecioară
La momentul potrivit, vă apare în cale exact prietenul de care aveaţi nevoie pentru a vă oferi un sfat salvator. Aveţi pentru el admiraţie, recunoştinţă şi prietenie, pentru că a dovedit că ţine la dumneavoastră cu adevărat şi vă puteţi baza pe el la nevoie. Nu e doar un amic care promite şi uită, ci chiar pune umărul la rezolvarea problemelor dumneavoastră. Sunteţi norocos că aveţi asemenea prieten alături!

  Balanţă
O persoană influentă vă oferă un sfat excepţional, prin care problema care vă frământă cel mai mult îşi poate regăsi echilibrul. Poate e o intervenţie oficială (de exemplu, bateţi la uşa unui specialist, plătindu-i serviciile) sau un sfat prietenesc dat de un părinte, un profesor, un colaborator cu mai multă experienţă, pentru că aveţi multe de câştigat de pe urma acestei discuţii serioase.

 Scorpion
Sunteţi obligat să mai aşteptaţi pentru că problema care credeaţi că se apropie de sfârşit cunoaşte azi o nouă piedică. Nu prea staţi bine la capitolul răbdare, dar nu stă în puterea dumneavoastră să depăşiţi acest hop, ci tot ce se poate face e să aşteptaţi cuminte ca obstacolul să se ridice şi să fie din nou întrunite toate condiţiile unei evoluţii continue. Vă prieşte acest răgaz.

 Săgetător
Avântul dumneavoastră este tăiat, dar nu de oprelişti exterioare, ci chiar de propriile limite. Nu vă simţiţi în stare să duceţi mai departe ce aţi început, daţi piept cu tot felul de complexe şi rezerve şi nu sunteţi foarte sigur că tot ceea ce v-aţi propus poate fi realizat. Totul e posibil, aveţi toate resursele pentru a reuşi, singurul handicap cu care trebuie să mai luptaţi este teama de eşec, care vi se cuibăreşte în suflet nejustificat.

  Capricorn
Cel care vă dă anumite veşti astăzi nu are interese cinstite faţă de dumneavoastră, ci încearcă să vă influenţeze negativ intenţionat, pentru a vă face să renunţaţi sau să o luaţi pe căi nepotrivite scopului dumneavoastră. Nu vă luaţi după alţii, prefaceţi-vă că nici nu-i auziţi pe cei care vă creează o imagine de ansamblu îngrijorătoare, pentru că nimic nu e real din tot ce povestesc.

  Vărsător
Sunteţi implicat într-o competiţie cinstită, în care fiecare trebuie să-şi folosească numai armele legale pentru a obţine un drept suprem. Nu încercaţi nici să vă eschivaţi din faţa confruntării, nici să apelaţi la tertipuri incorecte, pentru că va obţine victoria persoana care a jucat cinstit până la capăt. Dacă observaţi că rivalii joacă incorect, odată cu drumul dumneavoastră către succes, încercaţi să-i demascaţi, pentru a vă asigura reuşita deplină!

  Peşti
Luaţi o decizie radicală, deşi nu sunteţi genul de om atât de ferm, dar simţiţi că e mai bine să puneţi punct aici unei etape decât să o duceţi mai departe fără nici un rezultat. Poate cineva vă influenţează cu privire la acest pas important, oferindu-vă justificări plauzibile, care vă conving că finalul este cea mai bună alegere. Odată eliberat de trecut, vă veţi simţi mult mai bine!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS