30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Acordaţi o importanţă sporită vieţii de familie. Cu toate acestea, priviţi lucrurile dintr-un unghi personal şi riscaţi să aveţi probleme de comunicare cu cei dragi. Toate aceste mici neajunsuri vă pot afecta eficienţa la serviciu. Este bine să fiţi mai prudent, pentru a nu primi reproşuri ulterior.

 
  Taur
În plan profesional, activitatea dumneavoastră este inovatoare. Orice propuneri aţi face superiorilor, acestea trebuie să fie cât se poate de realiste. Acasă faceţi tot posibilul pentru a menţine o atmosferă relaxată şi liniştită. De linişte aveţi nevoie şi în plan amoros, însă se pare că există neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Comunicaţi cu acesta şi încercaţi să găsiţi o rezolvare.

 
  Gemeni
Dacă vreţi să menţineţi relaţiile bune cu persoanele din jur, trebuie neapărat să jucaţi cartea diplomaţiei. Nu vă lăsaţi purtat de primul impuls şi veţi vedea că, în final, aveţi numai de câştigat. Problemele de cuplu sunt destul de numeroase şi va trebui să vă gândiţi la o rezolvare. Dacă însă sunteţi singur, aveţi şanse să întâlniţi o persoană deosebită.

 
  Rac
Proiectele dumneavoastră pot fi susţinute de persoanele apropiate în care aveţi încredere. Este o zi fructuoasă pe plan financiar, deoarece apar unele câştiguri substanţiale. Pe plan sentimental, o idilă începută de curând devine o relaţie tot mai serioasă. Satisfacţiile sunt mai multe decât v-aţi aşteptat iniţial.

  Leu
Întâmpinaţi unele probleme la serviciu, dar acest lucru nu vă împiedică să luaţi cele mai bune decizii sau să vă folosiţi de arta diplomaţiei, pe care o stăpâniţi foarte bine. În plan personal însă, nu trebuie să vă lăsaţi purtat de entuziasm şi să faceţi tot felul de promisiuni, dacă nu aveţi de gând să vă respectaţi cuvântul dat.

  Fecioară
Acasă vă bucuraţi de o atmosferă stabilă şi liniştită. La serviciu, în schimb, au loc tot felul de conflicte, fără legătură cu dumneavoastră. Este bine să nu interveniţi în nici un fel. Dacă în ultima perioadă aţi luat câteva kilograme în plus, acum aveţi posibilitatea să începeţi un regim şi să reveniţi la forma iniţială.

  Balanţă
Lucrurile care se întâmplă acum în plan profesional şi care nu vă sunt pe plac s-ar putea să ducă în final la schimbări care vă avantajează. Nu este cazul să vă faceţi prea multe griji. Acasă preferaţi să preluaţi frâiele şi să decideţi pentru întreaga familie. Nimeni nu reuşeşte să se impună mai bine decât dumneavoastră. Unele demersuri delicate, pe care le plănuiţi de ceva vreme, vă reuşesc astăzi.

 Scorpion
Dacă trebuie să semnaţi un contract care implică sume de bani, este foarte important să studiaţi cu atenţie toate detaliile. S-ar putea ca persoanele pe care vă bazaţi să nu fie de încredere. Dacă plecaţi peste hotare, nu este exclus să aveţi o aventură cu o persoană de origine străină. Acest lucru nu este deloc rău, atâta vreme cât nu vă aşteaptă nimeni acasă.

 Săgetător
Sunteţi destul de agresiv, iar simţul dumneavoastră critic se face remarcat. Nu ar trebui să agitaţi spiritele dacă atmosfera este şi aşa tensionată. În plan financiar, se poate spune că sunteţi nechibzuit. Luaţi lucrurile ca atare şi trăiţi clipa, fără să vă gândiţi dacă vă ajung resursele pe termen lung.

  Capricorn
Sunteţi destul de autoritar cu persoanele din jurul dumneavoastră. Nu admiteţi jumătăţile de măsură şi ştiţi foarte bine ceea ce vreţi. În situaţiile în care este nevoie totuşi de o abordare nuanţată, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi. Dacă aveţi uşoare probleme de sănătate, nu faceţi abuz de medicamente. În plan sentimental, apar diverse ocazii de a începe o nouă relaţie, dar nu prea ştiţi ce vă doriţi.

  Vărsător
Fiţi mai atent cu produsele pe care le consumaţi, deoarece alimentele nesănătoase cu care vă răsfăţaţi au efecte negative asupra organismului. Se poate să aveţi unele probleme de sănătate legate de musculatură. În plan sentimental, vă doriţi mult o vacanţă romantică alături de persoana iubită.

  Peşti
Chiar dacă aveţi parte de succese în plan profesional, este bine să adoptaţi o atitudine modestă, pentru a nu stârni invidii. În relaţiile cu cei din jur sunteţi astăzi mai expansiv ca de obicei. Dacă v-aţi gândit la unele proiecte pe care să le realizaţi împreună cu oameni de încredere, este un moment bun pentru aşa ceva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU