13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Teama vă taie tot elanul în faţa unui proiect nou, pe care îl priveaţi cu mult entuziasm. Ceva nu vă lasă să vă exprimaţi în voie, să vă puneţi în joc toate resursele, ca şi cum, brusc, v-ar fi copleşit timiditatea. Nu mai sunteţi energic şi plin de viaţă pentru că permanent parcă aţi fi tras înapoi de o teamă nejustificată de eşec. Încercaţi să vă controlaţi emoţiile, pentru că ar fi păcat să rataţi un plan atât de îndrăzneţ doar din cauza lor.

 
  Taur
Primiţi şi dăruiţi gesturi de iubire la intensitate maximă, fiind una dintre cele mai romantice zile ale acestei perioade. Aveţi nevoie de dovezi certe de afecţiune, iar persoana iubită îşi va pune sufletul pe tavă pentru a vă convinge cât de mult ţine la dumneavoastră. Dar la asemenea mărturii de amor, ar fi bine să fiţi şi dumneavoastră la fel de generos, pentru a face schimbul de sentimente echitabil. Nici unul nu trebuie să simtă că oferă mai mult decât celălalt…

 
  Gemeni
Aşteptaţi cu sufletul la gură un eveniment anunţat pentru perioada imediat următoare, de la care aveţi mari speranţe. Simţiţi că va fi ceva bun, că un vis vi se împlineşte datorită acelui moment care se apropie, dar nu mai aveţi răbdare până ce se va concretiza. Folosiţi constructiv răgazul pe care îl aveţi la dispoziţie, fără să daţi nimic peste cap, deoarece orele sau zilele care vă despart de acel moment pot avea un efect psihologic profund.

 
  Rac
Intervenţia unei persoane cu autoritate în faţa dumneavoastră are un rol decisiv. În cazul în care cel care deţine frâiele acestei situaţii decide că aici trebuie să se termine tot, nu aveţi altceva de făcut decât să vă supuneţi. Celălalt are putere asupra dumneavoastră pentru că are o personalitate influentă sau o funcţie superioară, în faţa căreia nu aveţi curaj să spuneţi nimic. Dacă şeful spune, executaţi…

  Leu
Încercaţi să nu vă ataşaţi de nimic din jurul dumneavoastră deoarece tot ce aveţi acum într-o zi va fi doar o amintire. Fie că e vorba de oameni, de locuri, de bunuri, de sentimente, aveţi tendinţa de a vă ancora profund de ele, cu gândul că vă inspiră mai multă securitate în lumea în care trăiţi, dar veţi descoperi, mai târziu, că nu au avut valoarea pe care le-aţi conferit-o. Detaşaţi-vă pe cât posibil…

  Fecioară
Fie că vi se cere un împrumut în bani, fie că un prieten are nevoie de părerea sau de sfatul dumneavoastră, fie că sunteţi solicitat să faceţi cuiva un serviciu, lăsaţi orice alte preocupări deoparte pentru a vă dedica aceluia care are azi nevoie. Nici nu vă trebuie altceva în schimb decât un mulţumesc sincer…

  Balanţă
Aţi obosit să vă tot luptaţi cu oponenţii şi aţi prefera să vă retrageţi din competiţie, pentru că nu mai aveţi argumentele potrivite ca să vă faceţi ascultat.
Aveţi impresia că toţi s-au aliat împotriva dumneavoastră cu scopul de a vă face zile amare cu orice preţ, dar aveţi tendinţa de a privi lucrurile pesimist, exagerând gravitatea situaţiei. Nici dumneavoastră nu sunteţi în cea mai bună formă pentru a vă impune în faţa celorlalţi şi e normal ca, doborât de slăbiciune, să renunţaţi la orice luptă.

 Scorpion
Monotonia acestei zile nu vă ajută deloc în ceea ce v-aţi propus. V-aţi făcut planuri mai mari cu privire la scopurile de atins, iar lipsa de evenimente şi rutina care se instalează nu fac decât să vă dezarmeze.
Aţi aşteptat altceva de la această zi şi, când-colo, peste ce daţi? Peste chestiuni arhicunoscute, de care v-aţi săturat. Mulţumiţi-vă cu puţin!

 Săgetător
Nu ştiţi ce să alegeţi: să trăiţi din amintiri frumoase sau să vă lăsaţi furat de vise optimiste? Sunteţi blocat între trecut şi viitor, şi ambele direcţii au ceva de oferit sufletului dumneavoastră. Trecutul vă linişteşte, pentru că sunteţi mândru de tot ce aţi realizat, iar viitorul vă stimulează, convins că vă îndreptaţi spre ceva excepţional, în perspectivă. Uneori, nu puteţi trece le o etapă superioară în planurile dumneavoastră, pentru că trecutul vă ţine încă puternic ancorat în ceea ce a contat cândva. Decideţi: înapoi sau înainte?

  Capricorn
Succesele profesionale vă au pe dumneavoastră în centrul atenţiei azi deoarece puteţi repurta o victorie cu totul deosebită. Şefii vă apreciază sincer şi vă propun pentru poziţii superioare, iar examenele sau concursurile pe post, la care participaţi, vă pot avea pe dumneavoastră printre câştigători. Faceţi un pas în faţă şi arătaţi-le tuturor că sunteţi persoana cea mai potrivită pentru preluarea unui job mai dificil sau pentru onorarea unei sarcini deosebite deoarece v-aţi pregătit îndelung pentru acest moment de vârf.

  Vărsător
Trebuie să faceţi ceva să ieşiţi din pasa negativă în care cineva v-a atras.
V-a prins într-un moment de slăbiciune şi v-a influenţat într-un sens care dumneavoastră nu vi se potriveşte şi, în loc să vă rupeţi de sub aripa sa, care nu vă prieşte, vă lăsaţi în continuare condus de emoţii negative. Dacă nu vă retrageţi dumneavoastră din mediul acesta ostil, ziua va fi ratată pentru că tot ce se întâmplă nu are nici o legătură cu dumneavoastră, ci doar vă afectează profund la nivel emoţional.

  Peşti
Aţi găsit cheia problemei care vă frământă şi acum vedeţi că toate se aşază pe un teren mult mai stabil. Sunteţi încântat de modul în care s-au rezolvat toate. Vi se cere, pe de o parte, mai mult curaj să faceţi ceva concret pentru a rezolva problema, dar pe de altă parte şi o mare doză de calm, pentru că nu graba este cea care poate repara situaţia, ci o analiză chibzuită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU