19.4 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024

Horoscop

  Berbec    
E bine să păstraţi echilibrul. Încercaţi să evaluaţi lucrurile aşa cum sunt. Dacă aveţi o neînţelegere cu un coleg, e important să încercaţi să găsiţi o cale de mijloc. Astăzi puteţi cădea uşor victima neînţelegerilor de la serviciu.

 
  Taur
Aveţi grijă ce vă doriţi, că s-ar putea să se îndeplinească! Atunci când vine vorba de dragoste, gesturile dumneavoastră sunt imprevizibile. Deşi aţi fi vrut să vă plănuiţi acţiunile cu grijă, intervine ceva care vă face să săriţi peste mulţi paşi.

 
  Gemeni
Gândiţi-vă bine în ce proiecte vă implicaţi. Astăzi vă veţi simţi destul de confuz cu privire la anumite situaţii, mai ales că toată confuzia e generată de cineva drag dumneavoastră. Păstraţi-vă diplomaţia şi nu daţi nimănui prilejul să afle ce ştiţi sau nu ştiţi.

 
  Rac
Va trebui să rezolvaţi o dispută cu cineva de departe. Nu o să fie simplu, dar aveţi şanse mari să treceţi de această încercare. Tânjiţi după o relaţie apropiată. Vreţi să aveţi cui să îi împărtăşiţi cele mai ascunse dorinţe. Încercaţi să cunoaşteţi oameni noi, căci veţi avea şansa de a întâlni pe cineva deosebit. Din punct de vedere financiar, s-ar putea să aveţi o surpriză plăcută, deşi nu trebuie să excludeţi necesitatea unor investiţii.

  Leu
Chiar dacă problemele cu care vă confruntaţi sunt similare cu altele din trecut, nu puteţi aplica întotdeauna aceleaşi soluţii. Situaţiile evoluează, viaţa merge înainte. Renunţaţi la comoditate şi folosiţi-vă creativitatea. Nu toate lucrurile sunt roz. Atenţia nu strică niciodată pentru că, până la urmă, norocul şi-l face fiecare. Dacă simţiţi că a venit momentul, poate că ar trebui să permanentizaţi relaţia pe care o aveţi.

  Fecioară
Totul vi se va părea mai uşor decât de obicei, pentru că aveţi toate lucrurile clare în minte. Veţi rezolva rapid toate problemele şi apoi vă puteţi dedica ocupaţiilor favorite. Dacă vedeţi că se iveşte o oportunitate, nu ezitaţi. Un răspuns acid, în doi peri, dat la mânie sau la nervi, poate strica o prietenie şi nu vreţi să vă asumaţi acest risc. Un câştig neaşteptat după o perioadă mai proastă v-ar putea remonta.

  Balanţă
Deşi veţi auzi adevărul, nu îl veţi înţelege. Evitaţi deciziile majore, altfel s-ar putea să regretaţi. Sunteţi tentat să vă lăsaţi atras de lucruri superficiale, de o relaţie fără sorţi de izbândă.
Dacă veţi privi lucrurile mai la rece, poate vă veţi alege altfel calea. Un ban pus deoparte, dincolo de faptul că vă ajută să treceţi peste perioade mai dificile, va contribui la reducerea stresului.

 Scorpion
Trebuie să vă regândiţi viaţa. Dacă simţiţi ceva, trebuie să o spuneţi ori să duceţi o luptă cu dumneavoastră ca să vă abţineţi. Nu contează dacă e politicos sau productiv, credeţi cu tărie în sinceritate. Dacă aşteptaţi o sumă de bani, este posibil să sosească azi. Nu cheltuiţi totul într-un singur loc.

 Săgetător
Acceptaţi faptul că oamenii sunt diferiţi. Nu toţi privim lucrurile în acelaşi fel, dar important este să găsiţi un numitor comun cu cei apropiaţi. Şeful poate părea un tiran, dar uneori necazurile pot veni de mult mai aproape.
Nu toţi colegii sunt încântaţi de ideile dumneavoastră. Câteodată, pot să apară conflicte, însă e important să le abordaţi cu calm.
Chiar dacă aţi obosit să luptaţi cu morile de vânt, nu vă lăsaţi prins pe picior greşit.

  Capricorn
Este o perioadă propice pentru a vă dovedi originalitatea. Nu vă implicaţi acum într-o nouă relaţie dintr-un impuls de moment. Mai târziu s-ar putea să regretaţi. Norocul e contagios, aşa că petreceţi-vă măcar o parte din timp împreună cu oameni împliniţi şi fericiţi şi în curând veţi simţi diferenţa.

  Vărsător
Se prefigurează schimbări, vă aşteaptă noi oportunităţi. De dumneavoastră depinde să le fructificaţi. Întâlniţi-vă cu prietenii, înconjuraţi-vă de lume. Aveţi nevoie de încurajările lor. Vă veţi reîncărca bateriile şi vă veţi simţi alt om. În viaţă există unele lucruri care nu trebuie grăbite. Poate pur şi simplu nu a sosit momentul deznodământului. Aveţi răbdare şi încredere în steaua dumneavoastră.

  Peşti
Păstraţi-vă forţele pentru lucrurile importante. Veţi avea nevoie din plin de energie. Nu vă irosiţi în mărunţişuri şi nu faceţi din ţânţar armăsar. Un lider are multe feţe. Nu încercaţi să afişaţi un stil care nu vi se potriveşte şi nu vă negaţi personalitatea. Oamenii vă vor urma doar dacă vor avea încredere în dumneavoastră. Indiscreţiile unui bun prieten nu vor face decât să înrăutăţească lucrurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS