30.1 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024

Horoscop

Berbec

Apare o ţintă cu totul deosebită la orizont şi vă ambiţionaţi să ajungeţi mai repede acolo. Nu e vorba numai de voinţă, ci şi de un dram de noroc, dar şi acesta ţine cu dumneavoastră astăzi. Nici nu vă vine a crede ce bine evoluează lucrurile în direcţia sperată, iar reuşitele se ţin lanţ, trecând dintr-un succes în altul. Nu vă lăsaţi până nu obţineţi ceea ce vă atrage atât de mult.

Taur

Sunteţi influenţat într-o direcţie greşită, ca atare deschideţi bine ochii înainte de a asculta îndrumările colegului de lângă dumneavoastră. E posibil să vrea să vă dezinformeze pentru a vă rătăci şi mai tare în labirintul în care tot el v-a trimis. Nu vă lăsaţi păcălit de sfaturi aşa-zis amicale ce par inofensive la prima vedere.

Gemeni

Visul dumneavoastră nu e uşor de materializat, deci trebuie să vă mobilizaţi mai bine forţele pentru a ajunge la ceea ce v-aţi propus. Merită tot efortul care se cere pentru a ajunge la acest scop, dar singur va fi mult mai greu, deci căutaţi-vă colaboratori de încredere. Elaboraţi strategia necesară pentru a vă vedea visul împlinit.

Rac

Dragostea merge pe un făgaş mult mai clar acum. Aţi stat de vorbă cu partenerul faţă în faţă şi v-aţi oferit unul altuia explicaţiile de care era nevoie pentru a vă lămuri şi pentru a alunga orice îndoială din cuplu. Când unul e orbit de amor, este bine ca partenerul să fie lucid şi cu picioarele pe pământ, deci nu e indicat să să lăsaţi copleşiţi de sentimente în acelaşi timp.

Leu

Nu prea se poate discuta deschis cu dumneavoastră astăzi. Sunteţi nemulţumit, cârcotaş şi aveţi ceva de comentat la tot ce vi se propune. Refuzurile sunt la ordinea zilei, fie că dumneavoastră sunteţi cel trimis la plimbare de alţii, care vă închid uşa în nas, fie că răspundeţi la tot ce vi se propune cu „nu se poate“. Dacă aţi fi mai optimist şi nu aţi face o tragedie din orice fleac, comunicarea s-ar detensiona.

Fecioară

Se ştie că sunteţi timid, dar deveniţi de-a dreptul timorat de cei care reprezintă autoritatea în viaţa dumneavoastră. Ajunge doar să ridice şeful tonul, că v-aţi şi retras în banca dumneavoastră fără să mai scoateţi o vorba. Sunteţi uşor de supus şi de condus astăzi, nu găsiţi replicile potrivite pentru a contesta pe nimeni, de aceea impresia multora va fi că sunteţi cuminte, tăcut şi uşor de dominat.

Balanţă

Presimţiţi apropierea unui pericol, care vă taie orice elan şi aşteptaţi, pur şi simplu, să vedeţi de unde vine surpriza. Dacă deveniţi obsedat de posibilul risc – despre care nici măcar nu aveţi vreo garanţie – e clar că îl veţi atrage cu gândul în calea dumneavoastră, ca atare, alungaţi-vă din minte teama, panica şi obsesia că se va întâmpla ceva rău în perioada următoare.

Scorpion

Nu cheltuiţi nimic astăzi, decât dacă este strict necesar. De fapt, nu vă atrage nimic în mod special ca să fiţi obligat să umblaţi în cont, de aceea lipsa cumpărăturilor şi a facturilor urgente vă dă senzaţia că mai puteţi pune şi dumneavoastră un ban deoparte. Învăţaţi să fiţi mai econom, mai prevăzător, preocupat de viitorul dumneavoastră îndepărtat.

Săgetător

Nimic nu vă doare mai tare azi ca indiferenţa persoanei iubite, care uită că o relaţie se întreţine cu telefoane, cu semne de afecţiune, cu mici atenţii. Simţiţi că sunteţi al nimănui, că partenerul v-a uitat, dar orgoliul vă determină să staţi şi să aşteptaţi decât să faceţi dumneavoastră primul pas spre apropiere. Ar trebui să fiţi mai înţelegător pentru că persoana iubită mai are şi alte griji, şi nu poate fi permanent cu gândul la dumneavoastră.

Capricorn

Unul trebuie să fie şeful şi în relaţia de cuplu, dar nu ar fi rău ca poziţia supremă să treacă succesiv de la unul la altul, pentru că amândoi aveţi viziuni diferite. Într-un fel conduceţi dumneavoastră – rigid, matur, serios – şi altfel partenerul – impulsiv, agresiv, agitat -, de aceea o alternanţă ar fi în beneficiul relaţiei voastre.

Vărsător

Când priviţi spre viitor, simţiţi un fior rece, de parcă întrezăriţi undeva un obstacol pe care oricum nu îl puteţi evita. Decât să ascultaţi previziunile sumbre ale colegilor dumneavoastră – care nu pot vedea decât partea negativă a evenimentelor care se apropie -, mai bine v-aţi înarma sufleteşte pentru orice, ca să faceţi faţă provocării.

Peşti

Aveţi grijă la ceea ce spuneţi, pentru că remarcele dumneavoastră ori nu sunt luate în serios, pentru că nu ştiţi să le argumentaţi, ori nasc tot felul de controverse inutile. O glumă spusă de dumneavoastră poate avea efecte mai grave decât credeţi, de aceea trebuie să acordaţi atenţie fiecărui amănunt atunci când vă adresaţi unor persoane mai sensibile sau mai cârcotaşe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS