21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră, dar trebuie să aveţi şi curajul de a lua această decizie. Vi se oferă şansa de a porni spre o destinaţie nouă – ori în sens geografic, ori doar în sens metaforic – şi pentru că aşteptaţi acest moment, îi veţi da curs imediat. Nu meritaţi să mai aşteptaţi altă direcţie, pentru că acum calea nouă vi s-a deschis. De dumneavoastră depinde dacă porniţi sau staţi pe loc.

Taur

Vă cufundaţi în muncă de la primele ore ale dimineţii, dornic să înaintaţi repede spre scopul pe care vi l-aţi propus. E cale lungă până la final, tocmai de aceea nu pierdeţi timpul nici cu vise, nici cu influenţe din afară, ci vă asumaţi sarcinile respective ducându-le încet la capăt. Veţi fi mulţumit de rezultate, tocmai pentru că depuneţi suflet şi energie.

Gemeni

Lucrurile evoluează într-o direcţie promiţătoare în afacerile începute sau în proiectele de colaborare în desfăşurare. Aveţi alături un grup de oameni cu care relaţionaţi excelent şi, din parteneriatul vostru, apar soluţii, rezultate de care sunteţi mândri şi, mai ales, o atmosferă de lucru stimulativă. Găsiţi în cel de alături un companion ideal pentru ceea ce vreţi să atingeţi.

Rac

Nu vă grăbiţi să ajungeţi la finalul proiectelor la care vă aduceţi contribuţia, pentru că rezultatele cele mai bune se clădesc în timp îndelungat. Urmaţi paşii lenţi – dar siguri – care vi se deschid înainte, fără a vă lăsa influenţat de alţii, de pe margine, care vă îndeamnă să mergeţi mai repede. Ce rost are să săriţi peste anumite etape când toate au o evoluţie clar stabilită?

Leu

Vă agitaţi, vă zbateţi ca să vă terminaţi proiectele începute, cu un exces de zel ieşit din comun. Sunteţi motivat să vă apucaţi de treabă şi să vedeţi lucrurile înaintând şi mai repede, mulţumit de rezultatele dumneavoastră anterioare. Ştiţi că se poate şi mai bine, şi mai repede, şi mai sus, de aceea vă implicaţi trup şi suflet. Îi mobilizaţi şi pe ceilalţi la muncă.

Fecioară

Priviţi lumea de pe margine, cu o oarecare indiferenţă, pentru că nimic nu vă atrage în mod special. Nu apar idei, persoane, proiecte care vă sunt direct adresate, de aceea nu are rost să vă implicaţi, dacă tot nu e nimic pentru dumneavoastră. Abordaţi o uşoară atitudine pasivă, plictisită, egoistă chiar, spunând că nu vă priveşte. Vă ocupaţi de propria persoană.

Balanţă

Toată ziua sunteţi într-o agitaţie continuă, de parcă toate provocările au căzut acum în calea dumneavoastră. Peste tot trebuie să vă luptaţi pentru scopurile dumneavoastră, nu vi se oferă nimic uşor. Vă mai certaţi, mai ridicaţi tonul, vă înlăturaţi concurenţii, dar, în final, veţi duce la capăt tot ceea ce v-aţi propus.

Scorpion

Sunteţi în faţa unei decizii, dar vă e teamă să vă exprimaţi punctul de vedere final, ca nu cumva să vă pripiţi şi să greşiţi. Simţiţi nevoia să mai trageţi de timp, pentru că poate apărea ceva de care vă puteţi lega în luarea deciziilor. Dacă nu sunteţi sigur pe dumneavoastră într-un astfel de moment, ar fi bine să amânaţi gestul decisiv pe altădată şi să vă mai informaţi. Intuiţia vă atrage atenţia că nu e momentul cel mai bun.

Săgetător

Intraţi în contact cu tot felul de specialişti şi autorităţi pentru rezolvarea unor probleme stringente. Fie vă cheamă şeful la raport şi vă comportaţi exemplar în faţa lui, fie bateţi la uşa unei instituţii cerând soluţionarea unei probleme, lucrurile par să meargă în favoarea dumneavoastră, pentru că aţi urmat paşii corecţi şi legali ceruţi de forurile superioare.

Capricorn

Simţiţi că tot ce se petrece azi este în favoarea dumneavoastră, de parcă v-ar fi direct adresat, şi, din acest motiv, sunteţi mândru, fericit şi încântat. Aveţi şansa de a vă remarca printr-un succes de proporţii, de care nu aveţi parte chiar oricând. O notă bună la un examen, o victorie în faţa rivalilor, un mare vis concretizat, dar aţi ajuns aici prin forţe proprii, prin multă muncă şi prin încredere în reuşită.

Vărsător

Sunteţi pus pe şotii, amuzant, oarecum superficial, ceea ce unora nu le lasă o impresie tocmai bună, spunând că nu sunteţi om de încredere, că luaţi totul în glumă. Alţii însă vă plac aşa cum sunteţi. Consideraţi că nu are rost să vă cramponaţi de obstacole, şi că există o rezolvare pentru toate.

Peşti

Priviţi în perspectivă, în direcţia împlinirii unui vis, şi aveţi speranţe măreţe atunci când vă imaginaţi cum se va rezolva totul cu succes. Sunteţi convins că veţi ajunge acolo, nu aveţi nici o urmă de îndoială, şi tocmai această atitudine pozitivă vă va ajuta să vă realizaţi visul foarte uşor. Porniţi la drum cu încredere, spunând cu fermitate „Da, se poate!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS