19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Trebuie să lăsaţi o impresie impecabilă într-o împrejurare profesională grea, unde nu vă permiteţi nici să greşiţi, nici să trataţi totul superficial. Îmbrăcaţi haina omului matur şi responsabil şi vă asumaţi sarcinile cu seriozitate, conştient că nu mai e de glumit. Şefii sau părinţii au pretenţii mari de la dumneavoastră, dar concentraţi-vă la un obiectiv unic, nu la mai multe în acelaşi timp!

Taur

Toţi vă scot din sărite azi. Nu reuşiţi să vă păstraţi cumpătul atunci când sunteţi provocat. Nimeriţi în medii agitate, în care orice afront vă enervează şi-l puneţi la suflet. Reacţionaţi cam agresiv la orice stimulent venit de la alţii, pentru că nu înţelegeţi corect un imbold sau încercarea unora de a vă mobiliza să înaintaţi mai repede spre scopul comun.

Gemeni

Priviţi totul în negru şi îl luaţi pe „nu“ în braţe. Orice vi s-ar spune sau vi s-ar propune, dumneavoastră spuneţi din start „nu se poate“. Normal că, la o atitudine de acest gen, nu vi se poate răspunde cu altceva decât cu un eşec. Dacă aveţi ceva în plan, nu spuneţi că e imposibil.

Rac

Aţi învăţat multe din lecţiile pe care viaţa vi le-a oferit până acum. Aveţi ocazia să demonstraţi practic ce aţi acumulat, deci experienţa îşi spune cuvântul. Veţi şti perfect ce trebuie să faceţi într-un moment critic. Nu mai faceţi doar tatonări, nici experimente, ci, din probele anterioare, aţi aflat care e soluţia ideală pentru astfel de situaţii.

Leu

O zi banală, în care nu apare nimic deosebit în program. Dacă liniştea şi rutina vă sunt pe plac, poate fi una din acele zile care vă permit să vă odihniţi sau să vă ocupaţi de probleme de care nu aţi avut timp până acum. Dacă sunteţi genul de om agitat şi mereu grăbit, o zi atât de calmă şi lipsită de noutate vi se va părea prea lungă şi plictisitoare.

Fecioară

Fiţi curajos şi încercaţi să ajungeţi şi la acele scopuri pe care altădată nu le-aţi putut atinge, pentru că nu erau întrunite condiţiile favorabile succesului. Azi aveţi un dram de noroc în plus, şi orice poate să iasă din prima, chiar dacă anterior părea imposibil. Luaţi-vă inima în dinţi şi testaţi-vă şansele, pentru că lucrurile pot merge mai bine decât v-aţi aştepta!

Balanţă

Visaţi departe, dar cineva din anturaj alimentează visele cu elemente fanteziste, care nu au nici o legătură cu realitatea. Faceţi doar planuri pe care ştiţi că le puteţi clădi de unul singur, nu bazate pe promisiunile măreţe ale altora. Unele sunt doar basme.

Scorpion

Sunteţi genul de om care pune mult suflet în ceea ce face şi nu are răbdare să parcurgă lent etapele propuse, dar de data aceasta sunteţi conştient că ţelul pentru care luptaţi necesită un ritm mai lent de evoluţie. Cu răbdare, cu înţelepciune, veţi urma paşii fireşti, fără să vă mai grăbiţi. Doar aşa se clădeşte un edificiu solid şi de durată!

Săgetător

Sunteţi în faţa unei confruntări intelectuale unde nu aveţi voie să greşiţi. În joc e reputaţia dumneavoastră sau succesul unui proiect profesional, şi vă concentraţi la scopul propus cu maximă seriozitate. Puteţi fi printre învingători în orice situaţie competiţională la serviciu, pentru că vă prezentaţi curajos ideile şi le susţineţi cu date teoretice solide.

Capricorn

Unde sunteţi dumneavoastră e multă acţiune pentru că reuşiţi să-i mobilizaţi şi pe cei din jur într-o direcţie comună. Trebuie să vă ocupaţi de activităţi în care vă puneţi în evidenţă calităţile de lider, forţă sau rezistenţă fizică, energia în exces, pentru că ar fi păcat să staţi pe margine când dumneavoastră sunteţi ca un motor turat la maximum.

Vărsător

Toate trec pe lângă dumneavoastră fără să le observaţi. Unii spun că sunteţi cu gândul în altă parte. Nu e nici nepăsare, nici lene, ci doar nevoia de o zi în care să nu vă dedicaţi altora.

Peşti

Vi se citeşte pe chip satisfacţia, pentru că aveţi deplină încredere în dumneavoastră şi în ceea ce faceţi. Nici urmă de pesimism, de slăbiciune sau de teamă. Dacă porniţi cu atâta curaj, atingeţi succesul imediat. Laudele sau invidiile din jur vă stimulează şi mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS