10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
În călătoriile pe care le-aţi programat pentru astăzi veţi întâlni o mulţime de piedici, de aceea ar trebui să vă luaţi o rezervă de timp pentru a fi sigur că ajungeţi la destinaţie la momentul stabilit. Traficul poate fi mai aglomerat decât de obicei sau starea maşinii nu e tocmai bună, deci trebuie să vă luaţi unele măsuri de precauţie pentru a nu-i dezamăgi pe cei care vă aşteaptă la destinaţie.
 

  Taur
Cu banii pe care i-aţi primit, trebuie să efectuaţi o serie de plăţi obligatorii, înainte de a vă aventura în cheltuieli pe placul dumneavoastră. Vă aşteaptă nişte facturi de ceva vreme şi trebuie să le achitaţi acum, ca să aveţi sărbători liniştite, altfel vă veţi gândi mereu la termene-limită şi scadenţe, care vor strica atmosfera pascală.

 
  Gemeni
Aveţi destui bani pentru a vă aventura în investiţii mai mari. Sunt multe lucruri în aşteptare pe lista dumneavoastră de cumpărături, care s-ar potrivi perfect unor cadouri aduse de Iepuraş, deci veţi merge prin magazine pentru a lua ceva pe placul celor dragi. Nu contează preţul lor, ci efectul acestor gesturi de afecţiune.

 
  Rac
Nu aveţi încredere în informaţiile care vă ajung acum la ureche şi puneţi la îndoială tot, dar cei care vi le-au transmis nu sunt de acord cu atitudinea dumneavoastră suspicioasă, ci vor încerca să îşi susţină punctul de vedere cu argumente forte. Dacă sunt suficient de convingători, sunteţi dispus să îi credeţi, dar ceva din tonul sau din modul lor de a comunica nu vă inspiră deloc seriozitate.

  Leu
Evoluţia pozitivă a evenimentelor vă face să visaţi şi mai departe, în perspectivă, spre momentul când planurile dumneavoastră cele mai îndrăzneţe se vor materializa. Aveţi o garanţie a acestui fapt şi mergeţi mai departe cu capul sus, convins că veţi ajunge acolo conform planurilor şi viselor dumneavoastră. Totuşi, nu trebuie să staţi şi să aşteptaţi să se îndeplinească de la sine, pentru că totul depinde de ceea ce sunteţi dispus să faceţi pentru a le atinge.
 

  Fecioară
Aţi ajuns la finalul unei etape profesionale din care aţi extras o concluzie de care vă veţi folosi mult timp de acum încolo. Nu vă veţi mai întoarce în acest punct niciodată, este un capitol încheiat, dar se vor vedea în timp urmările demersurilor efectuate. Poate fi vorba chiar de finalizarea unui proiect profesional, lăsând totul în urmă cu scopul de a porni în altă direcţie.
 

  Balanţă
Aveţi nevoie de puţină detaşare, ca atare, vacanţa de Paşte vine exact când aveaţi mai mare nevoie de pauză. Eraţi obosit, stresat, încărcat cu o mulţime de griji şi sarcini, dar trebuie să vă rupeţi măcar puţin de evenimente şi să vă prefaceţi că nu există. Ocupaţi-vă de chestiuni mai relaxante, care vă fac plăcere. O eliberare de ceea ce v-a ţinut o vreme în priză este absolut necesară, de aceea profitaţi de sărbători ca să descoperiţi că viaţa mai e făcută şi din altceva decât din muncă.

 Scorpion
Aveţi parte de o zi norocoasă, mai ales în plan profesional. Apare şansa unică de a vă afirma sau de a vă atinge un mare scop şi sunteţi propulsat direct în faţă. De fapt, aveţi alături, ca susţinător, o persoană influentă. Ajunge să spună doar un cuvânt şi totul s-a rezolvat în favoarea dumneavoastră. Vă simţiţi protejat ori de acea persoană puternică, ori de divinitate, ca atare, puteţi spune că sunteţi norocos, că toate vă merg strună.

 Săgetător
Nu aveţi de ce să fiţi mulţumit de rezultatele acestei zile, pentru că vor fi sub aşteptări, de-a dreptul decepţionante. V-aţi pus speranţe mari în cineva şi această persoană vă lasă baltă exact când vă este mai greu. Este o lecţie bună de viaţă să nu vă mai bazaţi pe prieteni sau pe cei care spun că vă pot ajuta, ci să luaţi singur taurul de coarne şi să vă descurcaţi aşa cum puteţi.

  Capricorn
Vin o mulţime de veşti bune şi vă întâlniţi cu multă lume, deci planul social este bine reprezentat astăzi. Pe oriunde treceţi, vă mai vedeţi cu o cunoştinţă şi staţi puţin de vorbă, iar telefoanele sună încontinuu ori pentru chestiuni profesionale, ori pentru a mai discuta cu prietenii. Sunteţi o companie plăcută, o prezenţă populară, pe care mulţi şi-o doresc aproape, deci să nu vă mire că prietenii şi rudele vor ceva de la dumneavoastră azi sau în zilele care urmează.

  Vărsător
Nu puteţi duce la capăt tot ce v-aţi propus pentru astăzi, pentru că mereu apar mici obstacole ce vă întorc din drum sau vă taie elanul. Trebuie să vă înarmaţi cu răbdare şi cu insistenţă deoarece lucrurile bune se clădesc lent şi din mai multe încercări. Ceva lipseşte pentru a încheia ceea ce îşi aştepta rândul acum: ori cheful de muncă, ori banii, ori timpul, şi veţi ajunge la finalul zilei cu un sentiment de neîmplinire sau delăsare.

  Peşti
Atmosfera este foarte luminoasă în preajma dumneavoastră şi sunteţi în centrul atenţiei. Unde sunteţi dumneavoastră, parcă apare soarele, pentru că aveţi ceva anume care atrage atenţia sau aduce bucurie în sufletele celor care vă sunt aproape.
Jucaţi rolul unui erou salvator pentru un grup de prieteni deoarece intervenţia dumneavoastră le insuflă acestora curaj şi încredere să ducă mai departe ce au început.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS