29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Ceea ce începeţi azi porneşte cu stângul cu riscul de a eşua lamentabil la primul hop. De fapt, vă bazaţi pe o informaţie falsă, pe un gest greşit şi e normal ca o eroare dusă mai departe fără să schimbaţi nimic să nu poată naşte lucruri bune. Cineva intervine negativ în treburile dumneavoastră şi vă face să rataţi ceea ce aţi început, de aceea trebuie să fiţi atent cu cine formaţi echipa, în ce condiţii vă desfăşuraţi activitatea şi pe ce „cai“ mergeţi.
 

  Taur
Sunteţi plin de avânt înaintea unei acţiuni noi, pe care sunteţi gata să o începeţi chiar azi. Când sunteţi atât de entuziasmat de ceea ce vreţi să faceţi, e normal să evoluaţi repede şi bine spre ceea ce v-aţi propus, dar trebuie să recunoaşteţi că există un model în faţa dumneavoastră pe care încercaţi să-l urmaţi sau să-l ajungeţi. Aveţi nevoie întotdeauna de un exemplu, ca să vă demonstreze că se poate ajunge acolo unde vă doriţi, pentru că, fără un drum bine trasat, puteţi pierde vremea căutând calea optimă.

 
  Gemeni
Treceţi de la bucurie la tristeţe pe nepusă masă, dar totul depinde de anturaj. Dacă nimeriţi într-un mediu tensionat, în care nu se discută decât despre probleme şi lipsuri, e normal să fiţi influenţat de tot ce auziţi, dar, dacă ieşiţi din acest spaţiu sumbru şi vă înconjuraţi de oameni veseli şi optimişti, orizonturile se vor limpezi dintr-odată. Sunteţi influenţat mult de condiţiile în care vă aflaţi, chiar şi de vreme, deci trebuie să căutaţi locuri şi oameni între care vă simţiţi bine.

 
  Rac
Aveţi mari reţineri înaintea călătoriei pe care trebuie să o faceţi, ca şi cum v-aţi opune total plecării azi. Ori aveţi alte probleme de rezolvat aici şi numai de drumuri nu aveţi chef, ori presimţiţi că deplasarea este inutilă şi nu veţi rezolva nimic dacă ajungeţi la destinaţie. Ar fi recomandabil să amânaţi călătoria pe altă dată, pentru că nu veţi fi mulţumit de rezultate şi vă veţi obosi în zadar. Sunt destule treburi care vă ţin legat de casă, deci daţi-le prioritate înaintea oricărei deplasări.

  Leu
Presimţiţi că lucrurile care acum par cumva date peste cap vor reveni curând pe făgaşul normal. Numai o atitudine pozitivă şi optimistă poate rezolva situaţia de faţă, pentru că dacă aţi turna gaz pe foc mai departe şi aţi face tam-tam pe marginea acestei probleme nu vă va ajuta să găsiţi soluţii, ci să complicaţi lucrurile. Calmaţi-vă, detaşaţi-vă un pic de miezul acţiunii şi, chibzuind puţin, veţi descoperi mult mai uşor ce aveţi de făcut.
 

  Fecioară
Deşi lumea încearcă să vă intre în graţii, dumneavoastră sunteţi azi mult prea agitat şi pus pe harţă, gata să vă certaţi de la orice fleac. Nu mai puneţi la suflet orice detaliu care nu e la locul pe care l-aţi fi dorit dumneavoastră, ci încercaţi să înţelegeţi diversitatea oamenilor. Fiecare le are pe ale sale, tot aşa cum şi dumneavoastră aveţi ciudăţeniile proprii, şi ar fi păcat să vă apucaţi să-i judecaţi doar pentru că nu gândesc sau nu au aceleaşi preferinţe ca dumneavoastră. O critică nemeritată ar deranja mult pe cineva drag.
 

  Balanţă
Parcă toate stau pe loc astăzi, nimic nu se mai urneşte… Aţi ajuns într-un impas caracterizat de rutină, monotonie, lipsă de orizont, de aceea ziua vi se va părea enervantă tocmai pentru că aţi aşteptat altceva de la ea. Nimic interesant nu se întâmplă şi alunecaţi încet spre dezinteres, aproape renunţând la ceea ce aveaţi în plan. Aşteptaţi de undeva o rază de speranţă de care să vă prindeţi ca să puteţi continua acest drum ce vi se pare plictisitor.

 Scorpion
Oboseala îşi spune cuvântul şi vă face să rataţi o problemă asupra căreia nu aţi reuşit să vă concentraţi. Epuizat fiind, nu aţi putut trece în revistă toate eventualele riscuri şi exact ce nu aţi luat în calcul vă dă acum peste cap. E greu de reparat ceea ce s-a stricat, dar nu imposibil, de aceea ar fi bine să luaţi o pauză ca să ieşiţi de sub influenţa nefastă a disconfortului fizic şi psihic şi, după ce vă adunaţi, să demaraţi în trombă.

 Săgetător
Aveţi vise frumoase, dar uneori prea multe în acelaşi timp şi, pedalând în diferite direcţii, e posibil să le rataţi pe toate. Încercaţi să selectaţi mai atent încotro să vă îndreptaţi prioritar atenţia, pentru că fiecare scop îşi cere dreptul să fie luat în seamă aşa cum merită. Nu puteţi fugi după doi iepuri în acelaşi timp. Dacă vă împărţiţi energia aşa, în prea multe sensuri, fiţi sigur că nu veţi ajunge la nici un rezultat satisfăcător, ci doar la o stare de derută şi nemulţumire.
 

  Capricorn
Nu vă simţiţi deloc în largul dumneavoastră, se vede că vă apasă ceva sau poate aveţi o problemă de sănătate ce vă strică orice chef. Sunteţi consemnat la domiciliu ca să vă remontaţi, deoarece boala nu iartă pe nimeni. Preferaţi să fiţi lăsat în pace, cu ale dumneavoastră, singur acasă, pentru că nu aveţi nici o plăcere să relaţionaţi cu lumea când sunteţi bosumflat şi nemulţumit de dumneavoastră. Aveţi tendinţa de a vă autocritica prea mult de la orice fleac şi vă priviţi cu un ochi excesiv de aspru.

  Vărsător
Trebuie să încheiaţi repede ce aţi început, pentru că nu mai aveţi timp la dispoziţie, aşa cum aţi dorit. Sunteţi presat de timp, strâns cu uşa, obligat să vă grăbiţi să puneţi punct odată situaţiei de faţă, dar sunteţi mulţumit de rezultatul la care aţi ajuns. Chiar dacă aţi încheiat totul cam pe fugă, privind înapoi, la drumul parcurs până aici, vă daţi seama că aţi urmat căile corecte şi aşteptaţi ca, odată şi-odată, să se termine.

  Peşti
Sunteţi îndrăgostit lulea şi tot ce vă doriţi este să fiţi cu persoana iubită. Puneţi mare accent pe intimitate, pe tandreţe, pe recuzita senzuală a iubirii, pentru că din apropiere se leagă energia care vă ia minţile. Vă simţiţi excelent unul în compania celuilalt, vorbiţi despre planuri de viitor, despre un trai comun, de perspectivă, despre nuntă şi copii, deci aveţi la ce visa frumos împreună. Dumneavoastră jucaţi un rol central în aceste planuri, pentru că ţineţi frâiele şi duceţi totul la capăt de dragul celuilalt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS