19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Horoscop

Berbec

Relaţiile de familie sunt paşnice. Fiecare dă dovadă de o imensă toleranţă faţă de nevoile celuilalt, staţi mai mult de vorbă, vă auziţi unii pe alţii, buna înţelegere fiind caracteristica zilei. Mama este importantă în toate planurile, fiind numitorul comun al tuturor personajelor din casă. De ea depinde ca atmosfera plăcută să se menţină pe întreg parcursul zilei, având grijă de tot ce mişcă în cămin.

Taur

Orice problemă poate fi depăşită dacă puneţi în prim-plan sentimentele. Nu puneţi la suflet lucrurile rele, nici greutăţile pe care le întâmpinaţi azi, ci căutaţi în tot ce vedeţi acel punct luminos care vă face să gândiţi pozitiv. Nu vă împovăraţi inima cu tot felul de necazuri pe care, vreţi, nu vreţi, oricum le observaţi în jur, ci umpleţi-vă mintea cu gânduri bune, cu speranţe frumoase, cu motive de bucurie, pentru că ele atrag binele!

Gemeni

Dacă tot aveţi o zi la dispoziţie să vă relaxaţi, vă îndreptaţi atenţia spre acele preocupări care vă fac plăcere: un film, o plimbare, o şedinţă la cosmetică, puţin shopping, datorită cărora veţi vedea viaţa într-o lumină mai plăcută. Şi inima are nevoie de un pic de răsfăţ, iar azi este o zi ideală pentru a redescoperi acele plăceri pentru care nu aţi avut timp. Dacă este şi persoana iubită prin preajmă, atunci ziua este cu adevărat fericită!

Rac

Dacă inima dumneavoastră bate pentru cineva anume, nu trebuie să staţi în umbră şi să aşteptaţi să vă descopere, pentru că succesul în plan sentimental depinde azi numai de îndrăzneală şi de un dram de tupeu. Fiţi cel care face primul pas, pentru că, dacă v-aţi întâlnit doi timizi, aţi putea rata ocazia doar pentru că nici unul din voi nu ia taurul de coarne. Şi celălalt simte ceva pentru dumneavoastră, dar nu are curajul să se apropie, deci luaţi iniţiativa chiar acum!

Leu

Dacă nu faceţi un efort de voinţă să puneţi punct unei situaţii care vă face rău, rămâneţi blocat într-o stare care va dura prea mult. De dumneavoastră depinde să încheiaţi totul acum, când aveţi ocazia, pentru că o amânare ar putea fi insuportabilă în cazul de faţă. În primul moment de respiro care vi se oferă, trebuie să luaţi decizia rapid şi să spuneţi că părăsiţi jocul. Nu mai lăsaţi lucrurile să tergiverseze, pentru că trecerea timpului nu e în avantajul dumneavoastră.

Fecioară

Se poate ajunge la succesul pe care îl visaţi, dar numai prin luptă, ca atare, adunaţi-vă forţele şi nu vă lăsaţi doborât de primul hop. Orice piedică are rolul său, acela de a vă pune la încercare pentru a demonstra dacă vreţi cu adevărat ceea ce intenţionaţi să obţineţi sau sunteţi dispus să renunţaţi la prima încercare? Visul vi se poate împlini mai bine decât vă aşteptaţi acum, când observaţi ce greu e drumul, dar merită să faceţi tot ce puteţi pentru a-l continua!

Balanţă

Prietenii sunt cea mai mare bucurie a acestei zile, pentru că trăiţi, alături de ei, momente amuzante, relaxante, în care fiecare uită de orice griji. Se spun glume, vă faceţi unii altora diverse şotii, ceea ce păstrează atmosfera tonică şi tinerească. Aproape că nu mai aveţi alte preocupări în afară de amicii care vă invită în oraş sau vă sună întruna, dar este o formă de socializare pe care o agreaţi mult astăzi. Familia, rudele, copiii, colegii sunt lăsaţi în plan secundar.

Scorpion

Deşi aveţi limba ascuţită şi nu iertaţi nimic, lumea din jur nu va pune la suflet criticile dumneavoastră pentru că reuşiţi să le emiteţi într-o formă amuzantă, care să nu deranjeze atât de tare. Sunteţi ironic, uşor maliţios, dar se simte totuşi că nu o faceţi cu gânduri rele, ci doar pentru a-i provoca un pic pe cei cu care discutaţi. Trebuie să fiţi atent ca, atunci când atmosfera devine tensionată, să dregeţi imediat busuiocul cu o poantă bună, prin care ceilalţi să înţeleagă că aţi glumit.

Săgetător

Aveţi o relaţie specială cu timpul, deoarece azi cereţi un răgaz, prelungiţi un termen, căutaţi soluţii pentru a profita mai mult de o situaţie care vă convine şi vă organizaţi mult mai bine. Nu vă vine să credeţi că vă ajunge timpul, după ce până acum eraţi într-o continuă criză. Sunteţi de felicitat că reuşiţi să vă terminaţi toate sarcinile la timp, ba chiar vă mai rămân câteva ore doar pentru dumneavoastră. Chiar dacă munciţi mai mult decât e normal, sunteţi mândru de dumneavoastră.

Capricorn

Nu insistaţi să aveţi ultimul cuvânt într-o dispută aprinsă în care sunteţi implicat, pentru că mai au şi alţii dreptate, nu numai dumneavoastră! Acceptaţi-vă poziţia de învins, încercaţi să înţelegeţi argumentele celuilalt şi să nu puneţi la suflet faptul că a demonstrat, de această dată, că el are dreptate. Nu trebuie să-i purtaţi pică, ci să învăţaţi ceva din ceea ce are de spus, fără să consideraţi victoria lui un afront la adresa dumneavoastră. Are şi el dreptul să-şi susţină punctul de vedere!

Vărsător

Starea dumneavoastră psihică este foarte fragilă azi şi aveţi impresia că orice cuvânt vă este adresat cu intenţii negative. Suferiţi de ceva, dar nu vreţi să spuneţi nimănui ce aveţi, ceea ce amplifică starea de tensiune oriunde vă aflaţi. Lumea ar trebui să se poarte cu dumneavoastră cu mănuşi, pentru că aţi putea răbufni într-un mod foarte ciudat, printr-o criză de lacrimi sau una de isterie, depinde în ce pasă vă găsesc ceilalţi. Încercaţi să vă controlaţi emoţiile, ca să nu stricaţi şi altora cheful.

Peşti

Visaţi la o viaţă mai prosperă, la nişte cheltuieli masive pentru confortul dumneavoastră, la un trai mai bun, iar azi aţi putea găsi soluţiile concrete pentru a vă îndeplini aceste vise. Totul e să aveţi curajul să investiţi ceva pentru a câştiga, pentru că nu vi se oferă nimic pe tavă. Fie că acceptaţi un al doilea job, fie că vă asociaţi într-o afacere, acestea atrag profituri, dar cer şi mai multă implicare din partea dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS